חזרנו מטיול אופני הרים...

בזאת סיימנו את מקבץ התמונות...

...המענינות... כמה כבר אשפר לראות אופניים, עצים, יער, אנשים וקלאודיה???... בברכת שבוע טוב... ונסיים בנימה יותר רצינית ואחראית... אני מקווה שהאנשים לקחו איתם את המסקנות היותר חיוביות מפעילות זו... נכון, לחלק היה לא קל...כי הם לא מיומנים בפעילות כגון זאת... אבל, זאת הייתה ההזדמנות לחוות שילוב של פעילות גופנית, שהיה בטבע, טכנולגיה של אופניים(כי אופני הרים משלבים טכנולוגיות מתחום הרכב ויותר מזה), נסיון לחוות טכניקה של רכיבה אחרת והכי חשוב החברותא... כי זה מה שנישאר אחרי הכל...זיכרונות נעימים...

אפילוג: לא חייבים להראות כך אחרי...

...רכיבה... בדר"כ כך ניראים אחרי "רכיבה אחרת"... אבל מי שלא ניראה כך, כאילו לא רכב...

עכשיו דילמה: איזו תמונה אני אבחר...

...לתחרות התמונות של הקיץ?... לא כל יום רואים בני ארבעים + יורדים מהפסים וחוזרים לילדות... במיקרה שלי זה לא נכון... אני כל הזמן בילדות...

Rוני

New member
אני מצביעה בעד התמונה הקודמת ../images/Emo13.gif

עכוזים חטובים מול הנוף

התמונות- כולן נהדרות

קלאודיה יפהפיה. אתה - בעל כושר
(זה כי לא רואים כמה יפהפה
) והאומץ שלה להתובב כשהיא על כתפיך- משהו. אני לא הייתי נשארת כך שניה

נשמה, התבלבלת...הגולית = מאמן...

...קושר, הבחור עם משקפי השמש...רחב בכתפיים וגבהה הקומה...ושזוף... אני הבחור הצנוע בחולצה הצהובה, שצילם, הפיק, אירגן, תיעד, תיקן, האכיל, השקה...ועשה טוב לכולם... בקיצור, אני עבדתי הם נהנו...

Rוני

New member
גם מקסימה, אבל למען האמת

לשני המקומות - גם לתמונות הקיץ ובוודאי לדף הפספוסים שלך באתר הכי טוב זו התמונה בה קלאודיה רוכבת על המאמן ולא על האופניים

סגולית

New member
תגיד

יש תמונה שבה גם שומעים את כל ההוראות שהיא קיבלה/נתנה עד שהיא הצליחה להתיישב עליו ולהמריא??

יש סירטון שהוסרט במצלמה דיגיטלית...

...ע"י הזוג שלא גולש עדיין בפורום... סיפור המעשה כך: בזמן שתיקנתי והסברתי איך לטפל בתקר... קלאודיה שאלה: איזה תמונה נרביץ לפורום?... כמובן שהיא חיפשה עץ לטפס עליו... ובמקרה, מאמן קושר עמד ליד עץ ואנדרטת זיכרון... 1+1 מיד נתן 4 ... היא טיפסה על האנדרטה חלקית, המאמן התקופף מעט, היא התיישבה, הם התאמנו על שיוו משקל כמה דקות... סיבוב צילומים בעמידה... התחילו להתאמן בתחילת דיווש, עד שמאמן קיבל את השיווי משקל הנכון ורץ קדימה... אח"כ אני רצתי במקביל, גם צילמתי ואח"כ עזרתי לקלאודיה לרדת מכתפיו... כל כך פשוט... אבל הסירטון מגניב...

סגולית

New member
אם הוא התכופף מעט

היא בטח טיפסה גבוה, נדמה לי שגלית גמד לידו... בכל מקרה זהו פעלול בהחלט ראוי להערצה, ואני לא יכולה אפילו להתחיל לדמיין כמה צחקתם כשזה התרחש

צחקנו?...../images/Emo6.gif...../images/Emo13.gif

...זאת לא מילה...מחאנו כפיים כמו ילדים מ'פגרים... ואללה, בילוי של בני 4 + ערב יום האהבה... חהחהחההחהחההח חהחחה חה ח

punheh

New member
גם אנחנו היינו - היה מעולה

כן זה אנחנו (הזוג שהצטרף) לטיול - נשפכנו בבית וישנו כמו שצריך !! נצרף את התמונות שלנו גם אז היה אחלה וכיף מקווים להמשך טיולים כאלה שי ודנה

למעלה