היום ב-
אנשים

אינטגרלים../images/Emo5.gif

זה הדבר הכי מגעיל שיש אני אוהב בעיות תנועה
דיפרנציאלי
טריגו
הכל חוץ מאינ-טגרלים ואינ-דוקציה אינ זה מגעיל

שאלון 6 אוכל בתחת

בעית תערובת-קלילה אינדוקציה-בלתי פתירה אינטגרל-בלתי פתירה מינמום מקסימום-קלילה אך עם טעויות דביליות טריגו-בלתי פתירה לא היה פרדמיה
נפגש במועד ב'?

Tin Doll

New member
טוב די.

תפסיק להתלהב, בן. בשיא הרצינות. הבנו שאתה ב5 יחידות ושאתה חכם, אך מה שווה חכם ברגע שזה מתבטא בהתנשאות? תוריד פרופיל, ותעשה את הדברים שלך בשקט. תודה.

Hezi The One

New member
טוב מה קפצת עליו?

הבנאדם אומר שלא הלך לא אז את קופצת עליו שהוא מדבר בהתנשאות? תקראי לפחות את ההודעה לפני שאת מגיבה

AvtipuS

New member
../images/Emo45.gif

דובר על בגרויות והוא כתב איך הלך לו, איפה ההתנשאות כאן!? גם אם הוא היה כותב שהוא סיים בהצטיינות לימודי פיסיקה בטכניון זה לא היה התנשאות. זה לא שהוא בא ואמר "אני ב 5 יחידות, תקנאו בי מפגרים!" ואם, אם במקרה את מתכוונת להודעה הזאת (אי שם למעלה)- "את מי מגישים על 90-95 לשאלון 006? מי חכם? מזה פה פורום של טיפשים כולם עושים 3 יחידות יש פה מישו חוץ ממני ומעידן שלא ב3? (עידן ב4)" אז זה ממש לא בא מהתנשאות, בנצי הוא ממש לא מתנשא ואני בטוח שזה היה בהומור, כי בנצי נוטה להשתמש בהרבה הומור. קצת הומור לא יזיק טובי

כפרעלייך../images/Emo23.gif מי אוהב אותך יותר ממני

סעמק כל היום ברדיו דיברו על זה יאול גבע בכבודו ובעצמו אמר שכל השאלונים היו ממש קשיים וטריקים ואכזריים כלפי התלמידים כולם עושים מועד ב'

AvtipuS

New member
לא כולם.

יש חלק שבארה"ב באותו יום ^#%&^#!%&%&!%&%# מועד חורף מחכה לי?

Tin Doll

New member
בסדר, אין לי שום דבר רע נגד בנצי

באמת שלא. אבל לפי דעתי המשפט "מזה פה פורום של טיפשים כולם עושים 3 יחידות יש פה מישו חוץ ממני ומעידן שלא ב3?" מביע קצת התנשאות... מצטערת אם זו הדעה שלי!!!

שמעתי ש07 היה הסיוט של החיים

המורה שלי שמלמדת את החומר הזה 20 ומשו שנה לא הצליחה תרגיל אחד ואמרה שהיא לא ראתה דברים כאלה בחיים גם שמעתי ששאלון 04 היה זוועה...מישו עשה?

למעלה