היום ב-
אנשים

אפרת P

New member
לא שונאת../images/Emo112.gif

אני רק שונאת את משרד החינוך, את המורים של החינוך הקונבנציונאלי <מילים גבוהות רולז> ואת עצם העובדה שיש דבר כזה בגרויות.

קשש הבעיה

שאין מספיק שעות.. לא יכול להיות שאני אעשה 06 ו07 בשנה אחת עם 7 שעות מתמטיקה בשבוע וכיתה של 40. זה עלוב. מצפים שנלמד בבית אבל לא נותנים לנו. או שאני אעשה מתמטיקה סנופ-סטייל (אקח את החומר ליער בן שמן ואלמד שם שבוע). או שהם ילמדו אבל 10-11 שעות בשבוע. מה זה לפני בגרות נותנים חופש למה מה קרה???? צריך לבוא לבצפר 5 שעות חובה כל יום לפני הבגרות! ולפתור תרגילים! ולפתור ולפתור בלי סוף! רק ככה מקבלים 100 אבל לאאאאאא. בכלל ילדים בכיינים שעושים צריך חופש לפני טטם טטם אז זה מה שיש. רוצים חופש רוצים הקלות רוצים פחות שעות כי קשה.. זה מה שמקבלים. סנופ out.

Tin Doll

New member
אצלנו בקושי יש 3 שעות בשבוע!!!

כי זה תיכון ערב ואין לנו בכלל שעות! אז את 005 למדתי לבד [גם בגלל המורה אבל זה לא קשור עכשיו] ושנה הבאה אני מתכוונת לעשות גם את 006 וגם את 007 אבל אני כבר בטוחה שלא אספיק... אני אצטרך להשלים 007 שנה לאחר מכן :(

את לא יכולה לקחת מורה פרטי?

או אין עוד משהו שאת יכולה לעשות? וואי באמת חבל להשלים....בלעע בחורף אני מתכוון לעשות 005 שוב כי יצא לי גרוע(70) ואני הולך ללמוד הכל מהתחלה עם מורה פרטי...

קשש גם אני קבלתי 70 וגם

אני אעשה עוד פעם אבל מה לעזאזל אתהצריך מורה פרטי ל05????????? סדרות?????? גאומטריה?????

Tin Doll

New member
005 אני יכולה ללמוד לבד..

זה לא קשה. מורה פרטי אני אקח ל006 ו-007. אם אני לא אעמוד בקצב לא תהיה לי ברירה אלא לרדת ל4...

Felix dude

New member
אלאאא מדחים 2006!!!!

חזרתי רבותי, [למי שלא שם לב שנסעתי]. וכןכן, אני יוצאת למדחים עוד חודש
אז. מהקורה?

Felix dude

New member
מדריך חוץ. [וטבע]

אבל השנה זה גם "הכשרה" להיות מדצים אז אני יוצאת למדחים ויהיה מדצים^^.

למעלה