חח גמני
D danduuu New member 4/1/06 #17 עשיתי ממזמן ויצאתי מאפיונרית חחחח אווווווף יש לי מחר מבחן בספרות ועוד לא התחלתי ללמוד חחח תראו מה השעה..מישו יכול לעזור לי?? אני מתההה
עשיתי ממזמן ויצאתי מאפיונרית חחחח אווווווף יש לי מחר מבחן בספרות ועוד לא התחלתי ללמוד חחח תראו מה השעה..מישו יכול לעזור לי?? אני מתההה
B Black Dark Fairy New member 4/1/06 #32 טחחחח גמלי... מזכיר לי ציוןר שציירתי..הקרניים האלה.. חח ילדה עם גופיה שם MCR וקרניים...
G GalushGalush New member 4/1/06 #37 ../images/Emo79.gifגמלי יצא דובי אפל ../images/Emo6.gif ואם כבר הבחנים האלה.. קבלו עוד מש'ו חמוד :] איזה כבשה [ ] אתם?! לי יצא Goth Sheep
../images/Emo79.gifגמלי יצא דובי אפל ../images/Emo6.gif ואם כבר הבחנים האלה.. קבלו עוד מש'ו חמוד :] איזה כבשה [ ] אתם?! לי יצא Goth Sheep
G GalushGalush New member 4/1/06 #38 ../images/Emo79.gifהקישור... ../images/Emo122.gif אז...איזו כבשה אתם?!
S Sweet Revenge New member 4/1/06 #21 נצל"ש II HELP! בטעות מחקתי את All I Want For Christmas Is You ואני צריכה קישור כדי להוריד אותו שוב.. ANYONE??
נצל"ש II HELP! בטעות מחקתי את All I Want For Christmas Is You ואני צריכה קישור כדי להוריד אותו שוב.. ANYONE??