וואי אני גם רוצה אותו..... את יכולה לשים לינק או משהו....
S super jesus New member 4/1/06 #35 אני בן../images/Emo13.gif כן, אני יודע.. זה נדיר בפורום הזה , אבל אני ועוד כמה פה צדיקים בסדום. בכל מקרה.. אין לי מושג איך לשים את זה בלינק. תוסיפי אותי ואני אשלח לך,[email protected]
אני בן../images/Emo13.gif כן, אני יודע.. זה נדיר בפורום הזה , אבל אני ועוד כמה פה צדיקים בסדום. בכל מקרה.. אין לי מושג איך לשים את זה בלינק. תוסיפי אותי ואני אשלח לך,[email protected]
ב בטי בופ האחת New member 4/1/06 #36 אוי סורי..... איך זה להיות בן בפורום שכמעט כולם בנות??. סתםםם..... אממ........ לא משנה היסתדרתי עם השיר... אני מורידה אותו עכשיו..... סוף סוף יש לי קאזה....
אוי סורי..... איך זה להיות בן בפורום שכמעט כולם בנות??. סתםםם..... אממ........ לא משנה היסתדרתי עם השיר... אני מורידה אותו עכשיו..... סוף סוף יש לי קאזה....
K kati666 New member 4/1/06 #28 העהאהאע,הוגה בוגה ../images/Emo54.gif היום הזמנתי את הדיסק השני מוחעחעחעחעחעח [= ויהיה לי את הדיסק שבוע הבא .אני ממש שמחה בגלל זה.עד שמצאתי חנות שאפשר לקנות בה,בחצור בכלל חא חא,יצא לי ענין ממש לא זול XD אבל לא חשוב,סוף סוף יהיה לי את הדיסק. חוץ מזה שקניתי מלא חולצות ודברים חמודים וזה . חאחא הייתי חייבת להתלהב. .
העהאהאע,הוגה בוגה ../images/Emo54.gif היום הזמנתי את הדיסק השני מוחעחעחעחעחעח [= ויהיה לי את הדיסק שבוע הבא .אני ממש שמחה בגלל זה.עד שמצאתי חנות שאפשר לקנות בה,בחצור בכלל חא חא,יצא לי ענין ממש לא זול XD אבל לא חשוב,סוף סוף יהיה לי את הדיסק. חוץ מזה שקניתי מלא חולצות ודברים חמודים וזה . חאחא הייתי חייבת להתלהב. .