רעיון:בנק מידע של הפורום

zapmama

New member
צנצנת הפנתה אותי לכאן, בכדי שאספר

שבימים אלו, אני, יחד עם עוד כמה חברות, עובדות על פרויקט דומה, שמיועד לקהילה הלסבית בכללותה, שמיועד בדיוק בכדי ליצור בנק מידע של עבודות, כשרונות, קחי-תני - משהו מאד דומה לקהילת מחרוזת שהוזכרה כאן (רק בלי החרוזים.) קראנו לו "ג'ובלס". הוא צריך לעלות לאוויר באופן רשמי משהו כמו עוד חודש. זה יבוא בפורמט של אתר, שיחולק לקטגוריות (למשל "למסירה", "חיפוש עבודה"..) ושניתן יהיה לעדכן אותו און ליין. מכיוון שלא מראים חצי עבודה אז אני נמנעת מלצרף בנתיים לינק, אבל רציתי לידע אתכם לגבי האופציה הזו, ולהציע את התשתית הזו שהולכת ונבנת בדיוק בשביל הצרכים האלו. אז מה את אומרותים?
זאפ

להט"ב?

מה, ההומואים בחוץ? הרעיון נשמע אחלה.. אבל: א. איך תדעו שמי שמוסרת את פרטיה היא אכן לסבית? יהיו בדיקות? (אפשר להתנדב ?) ב. מאגניב !!

zapmama

New member
אני נמצאת בדילמה

במקור רצינו לבנות את האתר כמענה למצוקה של נשים בכלל ולסביות בפרט במציאת עבודה. ניסו ליצור מקום בו אנחנו נוכל לעזור לעצמנו, במעין רשת של לסביות שמסדרות אחת לשניה עבודה. למשל אם מחפשים במקום העבודה שלי עובדים/עובדות, ומבחינתי זה יהיה נפלא אם עוד לסבית תצטרף למקום העבודה שלי, אני אפנה לאתר ואפרסם בו את הצעת העבודה. נכון שבמצב של ימנו גם גברים נתקלים בבעיה, אולם עדין נשים הן אלו שצריכות להתמודד איתה לעיתים קרובות יותר, והמטרה היתה בפירוש ליצור אפליה מתקנת. מאוחר יותר הצטרפה הפונקציה של משהו בסגנון קהילת מחרוזת, כלומר סחר חליפין, שבו כמה שהקהילה גדולה יותר (גברים ונשים כאחת) כך כולם יוצאים מורווחים. אני מקווה שהומואים שיכנסו לאתר יבינו שהצעות העבודה מיועדות בראש ובראשונה לאלו שזקוקות יותר לאפליה מתקנת. לגבי הצעתך להיות הסלקטורית, כרגע מסתמן שלא יהיה סינון אלא נאלץ לסמוך על טוב ליבם ויושרם של הגולשים.

../images/Emo24.gif

(קיפלתי את המדים חזרה לארון...) מחכה בהתרגשות לראות את האתר לכשיעלה.

וכמובן-

ברגע שיעלה האתר- לינק אליו יתנוסס בטאג ליין של הפורום. בהצלחה !

אבא גאה

New member
לי (כמובן) יש בעיה קטנה עם זה

מה זאת רומקת יבינו שבראש ובראשונה זה מיועד לנשים? אני אפרסם שם את מה שאני יכול להציע, אבל אם אראה משהו שיכול להתאים לי לעשות עלי לחכות כמה ימים (כמה?) כדי קודם כל לתת הזדמנות לנשים? בעיני או שעושים את זה כקהילה אחת. או שזה יהיה ללסביות בלבד.

איזו יוזמה נפלאה!

קודם כל אני שמחה לשמוע על היוזמה הזו. אני נורא בעד רשתות של נשים והרעיון ממש מלהיב אותי. אני אישית חושבת שיהיה מתאים, קל, נוח ומתבקש להצטרף לפרוייקט שלכן. אז מה אנחנו צריכים לעשות לשם כך? את רוצה לשלוח לכאן את הפורמט ושנמלא את פרטינו ונחזיר לך, או איך? you go girl!

Gירפה

New member
מה דעתכן (רעיון של Zברה)???

להנהיג מפגשים על בסיס קבוע, שבנוסף לאוכל ולפטפוטים בכל פעם תכין כל אחת בתחום מומחיותה/תחביביה הרצאה/הצגת הנושא וככה נכיר ונחכים.

רעיון מקסים, אבל...

היות ורוב המפגשים הם עם הילדים (ובצדק, כמובן) איך זה יסתדר עם הרצאה? לא ברור לי איך אפשר להעביר או אפילו להקשיב להרצאה עם ההמולה השמחה של הילדים? אבל אם מתגברים על הבעיה הזו (ועל בעית המיקום) - אני בעד! (כרעיון, זה עדיין אל אומר שאנחנו - מאותגרות הרכב נוכל להגיע תמיד...)

רעיון נהדר ו../images/Emo32.gif אני לא מצליחה

להכנס להודעות,מקבלת הודעה של לובה הולכת הביתה, רק כשאני פותחת דף אני יכולה לקרא ת'הודעות. היש יודעותים מה הסיבה? קשה קשה

../images/Emo2.gif

את קראת לי X? רק בגלל שאני לא הורה ולא הומולסבית ולא כותבת פה אז את מרשה לעצמך לקרוא לי X? זה לא היה יפה בכלל. בכלל וממש.

אבא גאה

New member
YYY

תראו מי פה.... זותי X היי חמודה, איזה כיף לראותך במחוזותינו..... XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOX

../images/Emo6.gif לסבית של כבוד, גדול.

יש לי ספרים, ויש לי המון מתכונים אסופים, בעיקר של עוגות ועוגיות ודברים מהסוג שאופים שוים כמעט כולם.

למעלה