חדשות ועדכונים

ירדן121

New member
גם לי ...

מה נראה לכם שחייזרים יבואו ויעשו בומים כי משעמם להם בחיים?
I dOnT tHiNk So אז יש בומים נו אז מה ??? גמאני לפני 10 דקות בערך שמעתי בום, כל הבית שלי רעד וזה קורה מאז שאני זוכרת את עצמי... ועדין לא היתה שום פלישת חייזרים,
חחח.

Majestic12

New member
לא נראה לי מזג אוויר..

העניין פשוט קשור בפעילות צבאית מוגברת. בימים האחרונים גם אני שומע יותר מטוסים וצופה ביותר מטוסי קרב מכרגיל. לא נראה לי שזה קשור למזג אויר.

כריסטין

New member
לא ציינתי סופת רעמים........

באוויר נוצרות מעין שכבות קרות וחמות לסירוגין, וגלי הקול מתנדנדים כמו כדור פינג פונג בין הקרקע לבין אותה שכבה באוויר .

Gilliana

New member
אני מבינה שסובר צה"ל הצליח...

... לעבוד גם עליך. אז תקשיבי היטב יקירתי - אין דבר כזה גלי קול "מתנדנדים"!!! מילא שדובר צה"ל בור ועם הארץ, אבל ללכת למכור את השטויות האלו הלאה זה באמת זלזול משווע. רק מוכיח נסיונות הסתרה עלובים וגורם יותר נזק ממה שנגרם מעצם חשיפת כלי הטיס. עדיף היה לשתוק ולא לצאת עם הסיפור העלוב הזה.

pasiava

New member
אתם יודעים מה מוזר?

כאן בפ"ת השקטה לא שמעתי אף פעם בום, אפילו לא אחד

Majestic12

New member
מערכת השמש...

הרעיון היחיד שניתן לנסות ולבדוק אותו, מקורו בספריו של זכריה סיטשין על כוכב לכת (יש הקוראים לו "ניבירו" ויש הקוראים לו "נמסיס") שחדר למערכת השמש העתיקה בתקופה קדומה, וחולל בה שינויים... מעבר לכך, קשה להניח כי מדובר בדבר מכוון - אלא זו היתה (יתכן) תקרית טבעית לחלוטין...

gozlan8

New member
נקודת ההנחה שלך

היא שהתפתחות חייבת להיות על פי אמות המידה הידועות לנו, כמו גם תיקשורת. אבל האם יתכן שבמציאות אחרת הקודים שונים לחלוטין?

Gilliana

New member
נו, זה מה שקורה כש...

... שותים יותר מדי וודקה.
אם מערכת השמש שלנו אכן "מלאכותית" - מדוע לבנות אותה כך שיווצרו חיים תבוניים רק על פלנטה אחת מתוך ה-9 (הידועות לנו)? אינני רואה בכך הרבה הגיון. לגבי מה שאתה קורא "כיפה" או מגן אנרגיה - בכלל לא דמיוני. סביר להניח כי כבר פותח לפחות אב טיפוס של אותו מגן אם לא מעבר לזה.

Gilliana

New member
אני באמת לא דואגת מ-2030

יש לנו עוד אי אילו מכשולים לא פחות קשים לעבור עוד הרבה לפני כן...

למעלה