חדשות ועדכונים

Chocoholic

New member
לדעתי

הם קצת מיהרו להגיע למסקנות... כיום, ידועים לנו בערך 150 כוכבי לכת (157 אם אני לא טועה). זה רק קמצוץ ממספר הכוכבים הידועים לנו, והדרך להבנת מערכות שמש היא עדיין רחוקה. זה שנמצאו רק כוכבי לכת ענקיים, בקרבת הכוכב/שמש שלהם, עדיין לא אומר הכל לגבי מערכות שמש. גם מאוד קשה להבחין בכוכב לכת והדרך הנפוצה היא בעצם הנחה שקיים שם משהו, עקב השפעת כוח כבידה על כוכב.

pcp1

New member
תאמינו לי לא יזיק באמת

אם יתנגש בנו איזה אסטרואיד רק טוב יכול לצאת מי זה סתם עכשיו ברצינות זה יקרה רק בעוד 30 שנה אני בטוח כמעט במאה אחוז שימציאו איזה מכשיר או כל דבר אחר שיסיט תאסטרואיד ממסלול התנגשות מכדור הארץ (אני מקווה )

ארמגדון, סרט מצחיק ../images/Emo6.gif

אני זוכר את הקטע שקרע אותי מצחוק שהם שאלו מי באמת רצח את ג'ק קנדי
ועוד כל מיני שאלות שטוטיות שלהם.

היה לי

מסמך על המחשב שהראה איך הרגו אותו. כמובן שאי אפשר לדעת אם זה אמיתי או לא. אפשר למצוא אותו באי מיול.

כן כשאני מסתכל עכשיו אני

רואה שכתבת ג'ק. :| סלח לי, לא הבנתי את הבדיחה. את הסרט ראיתי לפני אולי משהו כמו 5 שנים.

Gilliana

New member
לא נראה לי

נראה לי שהתכוונת לנשיא ארה"ב JFK - ג'ון פיצג'רלד קנדי, משום שאין אף אחד (לפחות לא כאישיות) בשם ג'ק קנדי.

טוב, אם את שמה לב לפרטים הקטנים...

אז קוראים לו ג'ון ולא ג'ק? באמת תהיתי מה השם האמצעי שלו, את הביטוי JFK אני מכיר.

Gilliana

New member
קודם כל - כן ../images/Emo13.gif

ושנית, זה לא פרט כ"כ קטן ולסיום - אם תהית, למה לא שאלת?

חפY

New member
נושא ראוי לדיון

גם אם הנושא הנ"ל שנוי במחלוקת, הרי שהוא ראוי לדיון רציני ומעמיק. אין לפסול על הסף אפשרויות לגבי התפתחות מערכת השמש.

Majestic12

New member
היום ישודר הסרט "מלחמת העולמות"

היום, יום ששי ה- 16/12 ישודר בערוץ HOT PRIME (מס' 15 בכבלים), בין השעות 16:50 - 18:15, הסרט הקלאסי "מלחמת העולמות". זהו אחד מסרטי המדע הבדיוניים הקלאסיים והטובים (בהשוואה לגירסא החדשה והעלובה של הסרט). חייזרים ממאדים הנוחתים על כדור הארץ, מתחילים לזרוע הרס ומוות בערים הגדולות. זוהי הגרסה הראשונה המצולמת לספרו של ה.ג'י.וולס. עם: ג'ין בארי, אן רובינסון. בימוי: ביירון הסקין (ארה"ב 1953). שווה צפיה והקלטה...

gozlan8

New member
../images/Emo112.gif

אפילו נברתי ומצאתי את הספר (סיפרון...) סרט חובה! לוקח בהליכה את הגרסיה החדשה.

Majestic12

New member
לכך יש 3 פתרונות...להלן: ../images/Emo8.gif

1. לעבור לדיגיטאלי. 2. לשכור את הסרט בספריית וידאו. 3. להוריד את הסרט באימיול או בדומיו.

למעלה