יום רביעייייי יש יש יש

Little McMickey

New member
../images/Emo63.gifיום רביעייייי יש יש יש../images/Emo63.gif../images/Emo124.gif

אני, מיכל מזרחי עברתי את כל בחינות הבגרוווווות!!!!! של השנה כמובן
אני בשוקקקקקקק XDD ובגלל שמזל שעברתי אני רוצה להגיד כמה קיבלתי כדי להתגאות
כי בשבילי.. זו הפתעה.. וחלק מהם ממש נמוכים אבל תווודה למורים המדהימים שליייי הציונים הראשונים בצד ימין אלה מה שקיבלתי בבחינה עצמה והציונים הסופיים בצד שמאל למשל אנגלית 94... אנגלית C אדום 98 90 94 אנגלית D שחור 73 83 78 - ועוד הלכתי לעשות חוזר של זה.... פפפ אנגלית E כתום 81 78 80 אנגלית_בעל-פה 100 - כןכן כי אני פשוט דוברת אנגלית שוטף... שפת אם פשוט. ככה המורה חשבה
הסטוריה,לימודי חובה 1 34 85 60 - המורה שלי הצצצילללל אותי! עם המגן.. אני חולה עליו.. אזרחות 1 67 75 71 פיזיקה 1 51 60 56 - שוב המורה שלי הציל אותי חחח יישומים בטכנ הבנייה 2 58 - כנראה שהבית קפה שלי עדיין טוב
תורת המבנים ב 2 66 93 80 ספרות )כללי( 2 54 65 60 - אני בשווווק חיבור עברי 1 75 75 75 בקיצוררר אמא שלי התחילה לחפור לי חח ואני כזה "אמא!! סתמי! העיקר שעברתי הכל!" כי היא מעצבנתתת היא כזה "איך קיבלת 34 בהיסטוריה אני בשוק" ואני כזה אבל עברתי וזהוו חחחח בקיצור אני מרוצה
וכועסת כי מאט קלקל את השיר שלו better then this ב-DVD... ארר השיר האהוב עליי והוא קלקל, מה זה הצרחות שהוא עושה ולא קשור לכלום... חחחח שאלה יומית פלסטיישן 2 או X BOX? XD חייבת לומר כרגע ממש X BOX כי קנינו וזה ממש טווווב ויש GTA מעווולה!! אין יש בו הכלל ממש כמו חיים אמיתיים והכל נראה אמיתי

butbut

New member
../images/Emo126.gif היה לי יום כזה הזוי היום שיווואו><../images/Emo9.gif

אממ...קמתי ב12 קודם כול-עם הרגשה כול כך טובה. ואז שתיתי שוקו עם יותר מידי סוכרO_O ואז..הכול התחיל להיות מוזר.. פתחתי קולה- וחצי קולה השפריצה עלי..הלכתי להביא את הסמרטוט כדי לשטוף את זה והמים נשפכ עלי מהדלי...אח"כ נשברה לי הכוס[אחרי שניקיתי ומזגתי שוב]..אח"כ הוצאתי את השידה שלי כי נפלה לשם הגומייה שלי, ואז כול האבק יצא! הלכתי להביא את השואב אבק-ושאבתי את הסיכה של אמא שלי-שהיא קיבלה אותה מחברה טובה שלה[OMG]...חח ואז פתחתי את הזה של השואב[טם טם טם טם!]וחיפשתי את הסיכה.. והתברר שהיא נתקעה בצינור...אז הוצאתי אותה מהצינור ואל ידעתי איך להחזיר את כול החלקים של השואב למקום! >< אז פשוט שמתי אותו מאחורי הספה.. נאמ, ו בקשר לשאלה..X BOX!! חח ^^ ותמונה מהיום

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח כן אה>< לפעמים אני מרגישה שאני חיה

בסרט.. כמו כולם, אני מניחה.

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifעוד חודשיים מורידים לי את הגשר!<:

אפילו פחות לא יודעת
אממ היום סתם עבר.. מחר יש טיול לירושלים עד הלילה מקווה שיהיה כיף
והיום אני נשארת לבד עד מאוחר :< וסתם משו שהכנתי שנה שעברה XD התחשק לי לסרוק...

just orr

New member
יאוווווו פורסמו הציונים O___O

ואני כלכך שמחה מהיסטוריה אעאעאעאעאאע DDD: ו.. 22 במועד א' במתמטיקה XDDDD (הממוצע של כל שכבה ב-5 יח' זה 39 חחחחחחחח) טוב במילא עושים חורף XD ו...ממ אחשלי קנה נעליים ממש יפות D: אולי אני אקח לו אותן. טוב זהו חחח חוץ מזה יום משעמם

sweet shir

New member
פאק חחחחחחחחחחחח אני עושה בסוף השנהXDD

אמאלה, מזל שירדתי ל4.. זה המבחן היחידי שאני צריכה לחשוש ממנו.

JuSt My LuCk

New member
יום רביעי ../images/Emo6.gif

אוקי אין לי X BOX אז אני נאמנה לפלסטיישן... טוב אז היום יום רביעי , יום נוראי XD היה לי מבחן במתמטיקה של חומר קל רצח ואני נראה לי נכשלתי בו.... עד כדי כך אני דפוקה
חח.... אממממ וחוץ מזה היה יום סביר, אני מיואשת לגמרי מראש אחד, העיתון הפך למצועצע ברמותתתתתתת הוא אמור להיות עיתון נוער לא?... טוב אז עוד מעט יש אספת הורים ואני הולכת למות >< קיבלתי 61 בבגרות בלשון (הסופי =\ ) ואני אמות אם אני אצתרך לעשות חוזר ... =\ טוב אז יום נהדר לכולם!

סאמוואן

New member
וואו סחטיקה על הציונים:):):)

האמת היא שאני מפחדת להסתכל על הציונים כי עם ציונים כמו שלי הכי רחוק שאני יכולה להיות זה ברמניתXXD האמת היא שלא איכפת לי כמה קיבלתי העיקר שאני יעבור ולא איכשל אני עם אני מקבלת 70 אני אומרת תודה ושותקת גם ככה כל השנה אני על הפנים עם לימודים!!! קיצור שמעו מה קרה היום...כל המשפחה שלי רגילים בדרך כלל שכל יום אני מתעוררת בסביבות 3-4 אחרה"צ וזה והיום בגלל שהייתי צריכה פיפי בזמן שישנתי (שונאת שזה קורה) אז לא הייתה לי ברירה אלא לקום לעשות בסביובות 12 ומשהו ואחר כך כבר לא יכולתי לחזור לישון אז התעוררתי...ואחר כך בסביבות 1 ומשהו אמא שלי חוזרת הביתה ושואלת "מה קרה שהתעוררת כל כך מוקדם"?
זה קרע אותי!!..וזה אשכרה ככה בשבילי השעה הזאת ממש מוקדמת אני בשוק מעצמי שהתעוררתי ב12..טוב אבל תכלס צריך להתחיל להתרגל לקום מוקדם כי עוד מעט גיוס..
ולשאלה היומית...אממ ...אין לי מושג מה עדיף כי לא באמת שיחקתי בשניהם אף פעם.. ואווףףף למה מכבי לקחו מקום רביעי למה??

TomiSh XD

New member
איזה ציוניםם .. יפה לך ! :)

קיבלתי 95 סופי בלשון
היסטוריה 81 ומתמטיקה.............. 25 XDDDDDDDDDD המגן העלה לי ל48 , אבל זה לא כ"כ עזר חח עדיין נכשל אבל לא נורא , קורה חעחע ולשאלה .. ברור ש X BOX

גרבע

New member
../images/Emo105.gifרק עכשיו גיליתי.><

סבתא שלי מתה היום .אני לא בהלם או בשוק או משהו >< לאדעת.לא היכרתי אותה כלכך. היא הייתה תמיד כל כך מסכנה \=

למעלה