יום רביעייייי יש יש יש

../images/Emo204.gifעוד שבוע עבר לו

בשמחה ובששון אני מסכמת את השבוע הזה במילה אחת: קטסטרופה. איכס על העבודה שלי. >< הכי כיף זה שהוא נגמר, סופכלסוף!!
[הכי באסה זה שיש לי משמרת במוצ"ש ובערב חג. פאק. ;;] סיימתי את כל דמדומים ביום שני בערב - שלישי בבוקר, ליתר דיוק. מי שרוצה ספוילרים מוזמנת לדבר איתי במסנ! XDDD ואתן גורמות לי להרגיש ממש מבוגרת עם כל הדיבורים על הבגרויות האלו! גאד, מי היה מאמין. הממוצע בגרויות שלי הוא 95 או-משהו-כזה, אני לא ממש זוכרת ובטוחה. זה לא ממש גבוה [בתדודה שלי הצליחה להוציא 101
], אבל זה יחסית סביר. בזכות זה התקבלתי למכללה בלי להצטרך לפסיכומטרי.
נמנמ. עכשיו אני הולכת עם אחותי והאימא של הבייביסיטר [סיפור ארוך XD] למכירה של בגדים. ר"ה מתקרב, צריך בגדים חדשים. מחר אני מסתפרת! זה קצת מלחיץ, כי אמרתי לעצמי שאני לא אעשה את זה עד שאני אתחתן, אבל אני ממש רוצה להסתפר. משהו מדורג קופצני באורך הכתפיים, נראה כבר. *shrug* שאלה יומית אינלי שמץ. Oם אני לא משחקת בפלייסטיישן.

../images/Emo204.gif*משועשעת*

עוד שלושה חודשים 21. *shrug* במגזר שלי אני כבר נחשבת רווקה זקנה.
*אנחה* אבל אל דאגה, ביום שזה יקרה אני אדאג להודיע. ואז הפורום יוצף ב"קולולולולולולו".

rox love BSM

New member
חח 21? בשביל מה את צריכה להתחתן

כלכך מוקדם? קודם תבלי קצת תטיילי וזה ואז תתחתני-אגב מה זאת אומרת במגזר שלך? סורי שאני מציקה

../images/Emo204.gifנמנמ.

המגזר שלי? זה המגזר הדתי-לאומי-חרדי-לאומי. אני איכשהו מתנדנדת בין השניים. *מסמיקה* ואת לא מציקה - זה בסדר.
ואני כן מטיילת - הלוחזור בין קו ירושלים-בני-ברק-חיפה-רחובות-מיתר-פתח-תקוה.
ואולי גם לחו"ל אחרי סוכות.

../images/Emo204.gifאני לומדת שם. ../images/Emo3.gif

אמ, עדיין לא התחלתי את שנת הלימודים הנוכחית [2009/תשס"ט], אבל אני מתחילה את קו ב"ב-ירושלים אחרי סוכות. ^^

../images/Emo204.gifאת ~צוחקת~ עליי! ../images/Emo2.gif

את גרה במיתר? באמת?! איזה מגניב! *נרגעת* חברה שלי מהמכללה גרה שם - יורדים בתחנה 11 בקו 27 מב"ש והיא גרה ברחוב שהוא הפניה הראשונה שמאלה.
תמר, נשמע לך מוכר? הא, זה פשוט יותר מדי! איזה עולם קטן.

rox love BSM

New member
זה לא שהעולם קטן,זה פשוט שישראל היא חור

~עדי אשכנזי~ חחח,סורי הייתי חייבת

LironPoynter

New member
ממש מגניב../images/Emo69.gif

קו 27 זה עוד פחות מגניב. הוא עובר בעומר איזה שעה. קו 28
טוב לא. רחוב תמר? כן, מכירה מיתר זה חור. בין כל הבדואים. וזהו, למעשה.

blackroses

New member
../images/Emo59.gifXDDDDDDD

המגזר שלנו
. את לא כזאת רווקה זקנה, לא להגזים, את די צעירה. חוץ מזה, זה שאת דתיה [גם אני דתיה אז אני מבינה אותך לגמרי] לא אומר שאת צריכה ללכת לפי הכללים של 'המגזר' בכל הקטע של הגיל לחתונה, לדעתי זה ממש מטומטם 'המגזר' והקודים המטופשים של החרדים והדתיים אפילו לא מחוייבים בתורה זה סתם סטיגמה שנוצרה עם השנים [לצערנו הרב
]. למה לחנך אותנו לחתונה מוקדמת?, כאילו קודם צריך להיות מוכנים נפשית וכל זה ורק אחרי זה אפשר באמת להתחתן [מאהבה לא משידוך
]. אבל אם זה מה שאת רוצה, אז אני מקווה שהפורום יוצף בקרוב ב'קולולולולו' XD [רק אל תשכחי להזמין אותי
סתם צוחקת...] ואת לא מבני ברק?
.

../images/Emo204.gifהממ.

תאמיני לי, יחסית לבנות מהתיכון שלי אני נחשבת לרווקה זקנה - חצי מהמחזור שלי מאורס/נשוי-בלי-ילדים/נשוי+1. וזה די מלחיץ.
ואני יודעת שזה סטיגמה להתחתן מוקדם. עדיין. זה פשוט נראה לי טבעי שבקרוב - אולי עוד השנה - אני כבר אהיה עם כיסוי ראש. *מושכתבכתפיים* וזה יהיה מאהבה, גם אם זה יושג תוכדי שידוך. ובטח שאני אזמין אותך! ^^ [אמ, אם אני אשאל אותך עכשיו איך קוראים לך זה יהיה פדחני ברמות? אני פשוט סנילית.
] ו, אה, כן, אני מבני-ברק. למה?

blackroses

New member
../images/Emo59.gif ../images/Emo24.gif

אני מבינה אותך לגמרי, יש לי חברות [אני אוטוטו בת 16] שכבר עכשיו חושבות על חתונה [ומנסתם גם ילדים]. וההורים שלי [למרות שאנחנו רק דתיים לאומיים] גם מדברים איתי לפעמים על חתונה מוקדמת וכל זה וכן אני ממש יודעת איך את מרגישה בקטעים האלה כי אני יחסית ממש צעירה ואחרי שיחות כאלה אני כל כך מתעצבנת שמתחשק לי להתחתן רק כדי שהם יעזבו אותי בשקט. אני לא יודעת אם זה קשור אבל יש לי בת דודה [ממש מסכנה לדעתי] שהם יותר דתיים מאתנו [לא בהרבה] ואבא שלה ממש מלחיץ אותה שתתחתן [וזה ברור שזה ייקרה, כי כשמלחיצים אותך ככה אתה לא יכול שלא לחשוב על זה בתור מה שצריך לקרות, למרות שזה לפי דעתי דבר ממש ממש לא נכון
], אני מניחה שהיא תשבר בקרוב [היא כבר בכיתה י"ב] וזה יהיה ממש עצוב אם היא תעשה את זה רק מלחץ של ההורים ~אנחה~ XD. אני מקווה בשבילך שאת תמצאי עוד השבוע את האדם הנכון בשבילך [מי יודע אולי אפילו תתקלי בו מחר *גבות* - אני אתפלל מחר טוב במיוחד
] אני בטוחה שאיפשהו האדם הנכון מחכה שתבואי ותשבי את ליבו LOL ~מושפעת מדמדומים~. אוה, והשם שלי הוא נועם [חחח... וזה ממש לא פאדיחה אפילו אני שוכחת את השם שלי ~את לא רוצה לדעת
~]. ד"א אני מגבעת שמואל, אז את גרה ממש ממש קרוב אלי
. בהצלחה בחפושים ותודה על ההזמנה לחתונה.

../images/Emo204.gif../images/Emo9.gif

הו, מגניב, אני מכירה אנשים מגב"ש. ^^ [הן מן הסתם לא זוכרות אותי - למדתי איתן בחטיבה, שזה היה לפני, אה, שבע שנים? - אבל אני זוכרת אותן. XDDD] אז איפה את לומדת? *סקרנית* וכן, אני יודעת על מה את מדברת כשאת אומרת לחץ - אצלי עוד מילא, אבל שכנה שלי שהיא בגיל של אחותי - 19 - התחתנה כשהיא הייתה בת פריגינ' 17. עכשיו כבר יש לה ילד. ><'' זה די מלחיץ. אני עוד איכשהו במצב טוב, כי אותי אף אחד לא מכריח להתחתן, אולי חוץ מאחותי שכבר מתהמתהמתה להיות כלה בעצמה.
אמרתי לה שאין לי בעיה שהיא תעקוף אותי. ואין בעד מה. בכיף. רק קודם שזה יגיע.

blackroses

New member
../images/Emo59.gif קוווווווול!#$%% ../images/Emo6.gif

באיזה חטיבה למדת? מורשת זבולון??. אני לומדת באולפנית ישורון
המקום הכי מגעיל EVER. אבל יש לי שם חברות טובות, ככה שזה הופך את האוירה שם לפחות גרועה XD. והשכנה שלך לא שפויה!!!!, להתחתן בגיל 17 זה ממש הגזמה, ואם היא תתגרש או תחזור בשאלה או משהו אני ממש ממש לא אתפלא כי מגיל 17 להיות נשואה זה חולני - אל תלחצי ממנה, תגידי תודה שאת נורמלית שמתחתנת בגיל שמתאים להתחתן בוא
. חחחח... גם אחותי כזאת [ההבדל היחיד שהיא בת 13], אבל נראה לי שהיא רוצה להתחתן יותר בגלל האירוע מאשר מה שבאמת חשוב וזאת העובדה שצריך [ורצוי] להיות עם משהו שיאהב אותך ויבין אותך [ כמו אדוארד
] ושתוכלי לשמוך עליו. אחותך יכולה להיות כלה [ אבל נראה לי שתעדיפי להתחתן לפניה, לא? XD] אבל אני חושבת ש19 מוקדם מידי [מי אני שאדבר, זאת אחותך שתעשה מה שהיא רוצה]. אני בטוחה שהוא יגיע [ואם הוא לא יגיע מהר, כשהוא יגיע הוא יחטוף ממני בעיטה בישבן על ה'איחור האופנתי' שלו
XD]. חחחח... בעז"ה נזכה לכתוב המונמון קולולולולואים[בקרוב מאוד XD].

למעלה