יום רביעייייי יש יש יש

blackroses

New member
../images/Emo59.gif **בו ../images/Emo122.gif

קולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולו |בלו| XD.

../images/Emo204.gifלמען האמת...

למדתי באולפנת אמונה בב"ב. אבל יש לנו בבית דיסקים של ישורון (ארז ברקאי, המפיק של המגמת מוסיקה שלכן הוא לקוח של אבא שלי
), ואני מכירה בנות במכללה שלמדו שם. איזה מגניב זה.
ואני איתך - מחזיקה אצבעות שהוא יגיע במהרה-בימינו-אמן-סלע. ^^

blackroses

New member
../images/Emo59.gifקווול אפילו יותרררר@$$%^%&

אחותי לומדת עכשיו באמנה [או יותר נכון בצביה
]. ואני למדתי ב'משואות' לפני שהוא הפך להיות בית ספר גם של בנים וגם של בנות
[רק בכיתה א']. אומג, זה כזה קול, אם למדת שם יש סיכוי שאת היית בכיתה ו' כשאני הייתי בכיתה א', קוווול!.

../images/Emo204.gifבאמת? XDD

"זה עולם קטן מאד!" לא, אני למדתי ב"מוהליבר" לפני שהוא התאחד עם "משואות". אבל חברה שלי חני למדה שנה מתחתיי במשואות, אז אולי אותה את מכירה.

blackroses

New member
../images/Emo59.gif אמג, ענק.

יש מצב, זכור לי משום מה [אבל אני לא בטוחה שלטובה] אני זוכרת שמשהי מכיתה ה' או ו' משכה לי בשיער ואמרה שיום אחד השיער שלי יהיה שלה. ~ווירדו~ אני ממש נבהלתי, אבל אני לא סגורה על זה שקוראים לה חני
אז אל תסמכי על זה.

../images/Emo204.gifXDDDDDDDDDD

זו לא חני שלי.
חני שלי נחמדה.
ולא, אני לא סומכת על זה.
[אוו, טו מאצ' אייקונים... XDDDD]

blackroses

New member
../images/Emo59.gif XDDDDDDDDDDD

יופי
, חני נחמדה זה טוב
. חני רעה זה לא טוב
לא טוב בכלל
.

butbut

New member
../images/Emo126.gifOMG אני מה-זה לא רואה את עצמי מתחתנת...

מתאים לי להישאר רווקה לכול החיים XDD נאממ...אני לא טובה בקשרים ארוכים>< כבר קבעתי עם ידיד[אח שלי
] שאם עד גיל 35 אנחנו לא מתחתנים-אנחנו נחלוק אותו בית ונעשה כזה חיים כמו משפחה^^ LOL למי יש כוח לבעל עעכשיו. כול היום "נה נה נה, נה נה נה"..

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח לעע, התחלתי להגיד "נה נה נה" עוד לפני

שהתסריטאי של הפיג'מות דחף את זה לגרי^^ אבל לפחות עכיו יש לי ולו משהו במשותף..XDD רק שלי אין תקטע עם ה"ארנב" שהוא מוסיף ל"נה נה נה". הפיג'מות זה גאוני! פשוט גאוני! XD

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifכלכך גאוני!!

אבל העונות החדשות גרועות, אין פיג'מות בלי אלונה.. זה פשוט לא אותו הדבר

butbut

New member
../images/Emo126.gifנכון אלונה הוסיפה פול-והדמויות החדשות

פשוט הורסות לפעמים-למרות שאני אהבתי את דנה- היא כזאת פילפל לסידרה!! היא מרגיזה את גרי וזה הכי מצחיק בעולם XD ^^

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifוגם ממש נסחפו עם גרי

התלהבו יותר מידי מה'נה נה נה' שלו אבל דבר אחד ממש אהבתי נתן.. כפרות על נתן! הוא היה כזה חמודיזז

../images/Emo204.gifכל אחד והשיקולים שלו, את יודעת.

*מושכתבכתפיים* גמני חשבתי שאני לא מוכנה עד ללפני חצי שנה, בערך. גם עכשיו יש רגעים שאני אומרת לעצמי, "מה, אני אתחתן עכשיו? איך אני יכולה לעמוד בזה?" ואז אני נבהלת. אבל רק לרגע, זה עובר לי.
וכן, את בהחלט מושפעת יותר מדי מ"הפיג'מות". גו גרי. XDDDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח...לא יודעת, מהמבט שלי על החיים

הדבר האחרון שאני רוצ הלהיכנס אליו זה "משפחה". זה אולי סוג של קטנוניות, אבל לחיות עם עוד כמה אנשים ששיכים לך זה סוג של מטלה... לבינתיים אני רואה רק את הרדיפה אחרי האושר והעושר. אח"כ יבוא הבעל..ואיתו,אני מקווה, 2 ילדים בלבד. XD אני עדיין חושבת שבעל זה סוג של הטרדה, אבל גם סוג של כייף... כאילו, אני לא חושבת שכולםםם חייבים להיכנס לתבנית של "משפחה" במשחק החיים הזה. כול אחד והבחירה שלו. =] אני מחכה להזמנה לחתונה שלך^^

butbut

New member
../images/Emo126.gifבטח שהוא יגיע, הוא ידיע על אופנוע כמו

ג'ון טרבולטה כזה, ויהה לו שיער ארוך כמו לסיריות[נכון לפני שרואים את הסרט האיר פוטר, וכשמגלים את הדמות של סיריוס תמיד מדמיינים אותו חתיך כזה? או שזאת רק אני-.-"]. ואתם תתחתנו, ותשימי כיסוי ראש שהוא מטפחת ולא כובע כי עם כובע נשים נראות זקנות יותר. והוא ישים ציציות, וכיפה סרוגה, ועשיתי כאן ערבובXD... ^^ כול דבר בעיתו, למדתי את זה בדרך הקשה.

../images/Emo204.gifהו, סיריוס... ../images/Emo99.gif

אבל למה מטפחת? אני יותר בכיוון של כובעי קסקט. XD

butbut

New member
../images/Emo126.gifאוו, את רצינית? מאגניב^^

לא יודעת, המורות הכי צעירות אצלינו[24] שמות מטפחות תמיד...המורות הזקנות יותר[35-50+] שמות כובע.. XD

למעלה