כמה שאנחנו נהננו !!

חן123

New member
../images/Emo63.gif כמה שאנחנו נהננו !!

נועה יקירתי, את מתשפרת מסופ"ש לסופ"ש. היה פשוט מעולה המלון היה נהדר, הסופ"ש היה תפור במדויק. מהמון סיבות פספסנו את ההפעלה הראשונה, אבל היינו בכל השאר וממש נהננו. המרתון משחקי קופסא בערב היה הברקה. שני החברה שלי נהנו מאוד הייתי מספרת עוד אבל אני נקרעת לי מעייפות, אז תודה. היה נהדר, מי שלא בא הפסיד, מחכה לסופ"ש הבא....

תודה ענקית לנעה על סופשבוע מעולה!

מלון נפלא (אויש, כמה שאני אכלתי...), פעילויות מעניינות (מצטערים שפספסנו את הטיול בצהרים
, אבל בכל מפגשי הסופרים היינו) וחברה נהדרת. פשוט מושלם! שיר עדיין כועסת על שלא נשארנו יותר מלילה אחד, אבל הסכימה לנסוע הביתה כשגילתה שהחברים שלה נסעו. איבדנו חלק אחד ממשחק שהבאנו לקטנטנים, כך שנזכור את הסופשבוע הזה בכל פעם שנתקל במשחק
.

1ויוי

New member
גם אנחנו!

הרוגים אך מרוצים... יהלי נהנה מאד . לצערנו נתקענו בפקק בתוך נצרת עצמה במשך שעתיים והחמצנו את המוזיאון (ופרידה מהקבוצה) הבטחתי ליהלי שנעשה זאת בהזדמנות הקרובה . הארגון היה נהדר רק לצערי כמעט ולא זיהיתי אנשים (לשמחתי לפחות יעל של רעות זיהתה את הבנים ומישהי אחת התחברה לי ניק עם פנים)מקווה בעזרת התמונות שיפורסמו לעשות לי קצת סדר. אז עמדתי בגבורה ביציאה מהארון /tapuzforum/images/emo45.gif

1ויוי

New member
נהננו מ../images/Emo139.gif

הייתי נהנת יותר אם יהלי היה מסוגל לשבת ולאכול והיינו אוכלים בנחת ולא ממהרים לארוז ולצאת . נו מילא... איך היתה הנסיעה ?

נועה 36

New member
הנסיעה הייתה טובה מהמצופה

לא היה אפילו בדל של פקק ועשינו את כל הדרך עד להורים שלי (ליד גדרה) בשביל לאסוף את הבת הבכורה שלנו, נטאשה הכלבה, בשעתיים, עם הפסקה של 20 דקות בדרך. גם הגר עושה הרבה פעמים בעיות כשמתיישבים לאכול. אני לא יודעת אם שמתם לב, אבל בתחילת הארוחה היא סירבה לאכול, סובבה את הגב ועשתה לנו "ברוגז". ניסינו קצת להבין מה הבעיה ולרצות אותה, אבל אחרי שראינו שכל דבר שאנחנו אומרים רק גורם לה להעמיק את ה"ברוגז" החלטנו להתעלם מההתנהגות שלה ולהמשיך לאכול כרגיל. אחרי עשר דקות בערך היא הסתובבה לשולחן בחזרה והתחילה לאכול. בסוף הם גדלים

נועה 36

New member
גם אנחנו נהנינו מאד! תודה רבה לנועה

גם אנחנו נהנינו מאד. גם מהחברה וגם מהפעילויות וגם מהמלון. היה כיף גדול. אפילו איתי, "הקשיש" בילדים, מצא שם חברה כלבבו. אני שמחתי לפגוש חברים ותיקים שלא ראיתי זמן רב והגר הייתה מאושרת לשמוע את הסיפורים (חבל שנאלצנו לפספס את הסיפור הראשון) וגם לשחק עם חברים חדשים, בעיקר עם ניצן של מלח ופלפלת. מרתון משחקי הקופסא היה באמת הברקה גדולה ואני חושבת שזה רעיון נפלא לסופי שבוע עתידיים. החסרון היחידי בסוף השבוע הזה היה שהוא נגמר כל כך מהר.... נועה, המון המון תודה על סוף שבוע נפלא.

הבוקר היא כבר שאלה

איפה הגר
היא כייף לראות איך ששתיהן גדלו מאז המפגש הראשון שלהן בבטן שלך ושל פלפלת לילדות כל כך יפות וגדולות

יופיופ6

New member
היה נהדר!!!!

כל כך נהננו. נועה - תודה רבה לא רק על הארגון. תודה על הארוח המופלא שלך. על זה שנתת לי ולמשפחה שלי להרגיש כל כך רצויים. הסופ"ש היה מקסים. היה לי נעים וכייף לראות את הפנים מאחורי הניקים. לפגוש את הילדים היפהפיים של הפורום. הילדים שלי נהנו ברמות גבוהות. ואני הצלחתי לא רק לנוח ולאכול טוב...אלא גם ממש לשבת ולדבר עם אנשים בנחת. אני כל כך שמחה שאזרתי אומץ והגעתי.

minimousegi

New member
גם אני פה קשורה לא קשורה, קודם כל סליחה

שברחנו למסעדה יגאל רגיל לחברת מחשבים ולא אנשים (לא תרוץ אני יודעת) בכל מקרה היה מדהים נהננו מאוד ועופר כבר מתגעגע לחברה שלו... בקיצור תודה!

minimousegi

New member
אמרתי הבוקר ליגאל שחבל שאנחנו רחוקים...מלח

אם צילמת אותם ביחד אתה מעלה את התמונות? אני רוצה לראות בבקשה וכמובן להראות לעופר

תודה לנועה על סופ"ש מופלא!

אייל נהנה לפגוש חברים ישנים וחדשים, הסתובב לו בעצמאות מדהימה בחוצות המלון (בארוחת הבוקר הוא ביקש ממני רשות: אמא, אפשר לצאת להשתובב במלון? להסתובב במלון? שאלתי אותו לא, להשתובב! הוא תיקן אותי...) המשחקים, החברים, האוכל הטעים.. בקיצור, היה נפלא, מצטערת שלא הספקתי לפטפט עם כל מי שרציתי, ובעיקר ששכחתי להוריד את עוגת השוקולד שהבאתי למרתון המשחקים בערב... תודה! אסנת

מ י כ

New member
המלון מותש לגמרי...

פעם ראשונה שיצאנו ממלון-בלי שביקשו ממני דף משוב ואמרו שנבוא שוב... היה כייף מאוד. רציתי לדבר עם כל כך הרבה אנשים ובסוף הספקתי לשמוע קטעי שיחות ולדבר רק עם אלה שהיו בסביבת הילדים שלי.. אני מציעה שפעם הבאה נסכם מראש שהבעלים ישמרו בערב על הילדים וכל האימהות יפגשו בחדר לשיחה עם משפטים שלמים...ממילא כל הגברים נעלמים בזמן הפעילות שביום.... נועה-תודה על הארגון הטוב כמיטב המסורת!

כמה שניצן נהנתה - חבל"ז../images/Emo178.gif../images/Emo9.gif

כל הכבוד לנועה על הארגון המופלא. ונשאר טעם "של רוצים עוד
". מאד נהננו, במיוחד לראות שסוף סוף ניצן מספיק גדולה כדי לשחק אם חברים חדשים
הגר של נועה36, יהלי של ויוי ואיך אפשר לשכוח את החתיך התורן שלה
, עופר כל מינימאוסGI ("החבר שלי" כפי שצעקה במוזיאון המרציפן). הבוקר היא שאלה על כולם ולא רצתה ללכת למעון אלא להראותם.
גם מאד נהננו מהסיפורים וכל הכבוד לדובה שלקחה על עצמה ברגע האחרון על הסיפור לקראת שינה. היה 10
חבל שכמה חברים ישנים בטלו ברגע אחרון במיוחד דשית, מאז המלחמה נותקה הקשר ומאד רצינו לחדש אותו ולראות מה שלומכן. גם סוכריה ונועם@... היו מאד חסרות לנו שם. יש לי מלא תמונות, אבל רובם אם ילדים אחרים ולא ביקשתי רשות מההורים לעלות אותם פה, אז עד שאני אמיין ואשאל את ההורים אני לא אשים פה תמונות. מחכים כבר למפגש בא

למעלה