כמה שאנחנו נהננו !!

יעלה239

New member
היה כיף לראות את הילדה המקסימה שלכם

כמה היא גדלה, הצחיקה אותי כשקראה "החבר שלי" במוזיאון..... היום מתחילים מוקדם....

נועה 36

New member
זה כיף גדול לראות אותם גדלים והופכים חברותיים

מהרגע שהגר גילתה את ניצן היא רק רצתה לפגוש אותה ולשחק איתה
ושתיהן היו כל כך מתוקות ומקסימות. אני אשמח לראות תמונות של הגר - אתה מקבל כאן את רשותי המלאה לפרסם תמונות שלה (אבל לא תמונות שלי ושל החצי) .

תמונות שלנו תשים בכיף

שים את כל התמונות של אלו שאתה מכיר ועם אלו שלא, תמחוק את הפרצופים. לי לא היתה מצלמה והייתי מאד שמחה לראות תמונות.

אלהלי

New member
גם אנחנו מאד נהנו היה מעולה

המלון ,הפעיליות , החברה ..למרות שחלק מהאנשים לא זיהיתי אנחנו בחרנו לטייל בנצרת- בכנסיה .. וקנחנו בערב במסעדה מ-ד-ה-ימ-ה באוירת כריסמס מאד ממליצה למי שחי בסביבה תשרין שמה בבנין מדהים אוירה אוכל מעולה ולא יקר תשרין שמה . תודה רבה

יעלה239

New member
הילדים שלי בכלל לא התעניינו בסופרים../images/Emo4.gif

רעות בכלל לא הסכימה להכנס ולשמוע, ואלון גם רצה לצאת מהחדר למרות השכנועים שלי שהגענו עד הלום לשמוע סופרי ילדים וסיפורים. הרבה יותר עניין אותם להפגש עם החברים ולרדוף אחד אחרי השני במסדרונות בקומות 6 ו-7, וגם בלובי. הם רצו בלי הפסקה אחרי מאיה, יובל, ענת ונועה. שיא האושר היה במסעדה אחרה"צ, ואלון מחה קשות על כך שחוזרים הביתה ולא לבית המלון לעוד לילה.... מרוב אדרנלין (וגם כי חרפו בדרך למוזיאון המרציפן) הם נשארו ערים כל הדרך הביתה, כמעט שעתיים נסיעה והם הגיעו ערניים ומלאי חוויות..... אגב דובה, רעות ביקשה ממני לקנות לה את המשחק "תירס חם", שיחקנו בזה בע"פ בדרך הביתה... וכמובן תודה לנועה על הארגון!!!

מעיןבר

New member
גם אנחנו נהנינו

הארגון היה כרגיל למופת. ההרצאה של אפריים סידון היתה נפלאה... הסיפורים חמודים ומוזיאון המרציפן זכה להצלחה אצלינו
לצערי לאדוה היה קשה מאוד עם המוני הילדים שהיא לא מכירה והיא ברחה לחדר מכל פעילות "חופשית". תודה מיוחדת לורדה על החרוזים והצמידים - הצמיד הוא מקור גאוותה של הילדה והלך איתה היום לגן לשוויץ רציני
. ולמי שהבטחתי - בשקדים אין ויטמין B12. לא בשלמים ולא במולבנים. להבדיל, בביצה יש כחצי מיקרוגרם ויטמין. בבשר בקר כ- 3 מק"ג ב- 100 ג"ר. הקצובה היומית המומלצת היא כ- 2.5 מק"ג ביום לבוגר (גבר או אישה).

POOH*

New member
גם אנחנו נהנו...

לא שייכים לפורום [הוזמנו מפורום נשים אחרי לידה] ונהנו מאד.. מצטרפים למחמאות לנועה.. הפגישות עם הסופרים היו מעניינות - והגדולה שלי נהנתה לפגוש חברים וחברות חדשים. POOH

../images/Emo51.gifלכולם. נהנתי כל כך../images/Emo70.gif

רציתי להעביר לכם מסר מאפריים סידון שאמר ש"הילדים היו מקסימים". זה לא סתם. הוא לא רגיל לדבר עם ילדים כל כך קטנים והיה די בהלם מהעניין (למרות שידענו אותו מראש בני כמה יהיו הילדים). הוא התפעל משיתוף הפעולה שלהם ומהיכולת להבין את ההרצאה שנועדה לגדולים מהם. אמרתי לו בגאווה שאלו הילדים שלנו. אין ספק שהם הכי מוצלחים. המפגש איתו היה מאד מהנה גם למבוגרים. הצטערתי שלא הזמנתי גם את ההורים לקטנטנים שיהנו. בפעם הבאה. מרתון משחקי הקופסא חימם לי את הלב. היה כל כך כיף לראות איך בשניות התמלא החדר בילדים בכל הגילאים ששחקו כל כך יפה אחד עם השני, כאילו הם נפגשים כל יום. תודה לכל מי שנתן יד לסידור חדר המשחקים בשישי ובשבת. תמיד מחמם את הלב שההורים אצלנו בפורום לוקחים אחריות גם על מה שהילדים שלהם עושים וגם על מה שעושים אחרים. בזכותכם כיף לארגן מפגשים כאלו שוב ושוב. תודה גם למי שבא לחבק אותי כשהייתי צריכה את זה.... להזכיר לי מי האנשים הנהדרים של הפורום הזה וכמה כיף להיות איתם ביחד. גם אני התגעגעתי לחלק שלא יכלו לבוא. אני מקווה שלמפגש הסופ"ש המתוכנן בקיץ הקרוב, נהיה בהרכב שלם יותר. גם אני נשארתי עם טעם של עוד....

נתנאלה2

New member
תודה תודה תודה

שבזכותך נועה יצאנו סוף סוף לחופשה, אחרי זמן ארוך שלא היה זמן. ותודה לכל החברים שבזכותם כל כך נהננו מסופ"ש נהדר! חדר המשחקים פשוט היה רעיון מצויין, הרגשנו ממש כמו בבית. וכמו שכולם אמרו היה קצר מדיי.

מישמיש7

New member
תודה ענקית גם מאיתנו ../images/Emo140.gif

נהנינו מאד מהמפגש עם הסופרים, מהארגון הנהדר, וכמובן להכיר חברים חדשים. אני מאלה שלא קישרו פנים לניקים, אבל ישבתי בצד ונהניתי להתבונן באינטראקציה בין הילדים. רק במוזיאון המרציפן יצא לי לשמוע "מי מסתתר מאחורי הניק"
תודה לנועה על הארגון הנפלא ועל קבלת הפנים החמה.

תודה תודה תודה

כל הכבוד לנועה ולשי על האירגון המדהים של סוף שבוע כייפי. ממש מצטערת שלא הגענו למוזיאון המרציפן נסלי נרדם בדרך... ישן עד הבית. היה לנו מקסים (וטעים).

נועם@בת

New member
אני אכולת קנאה

במקום לספר סיפור טעים ביליתי בששי בצהרים בבית הקברות
. ניצן עוד שאלה כמה פעמים "לאיפה נוסעים" ואחר כך שכחה שהבטחתי שניסע לראות ילדים ולשמוע סיפורים. מקוה שבפעם הבאה כבר יצליח לנו לבוא. בתיה

למעלה