כמה שאנחנו נהננו !!

עם כשרון כזה, נוע'לה

אפשר לפתוח עסק...להנות ואפילו ממש להרוויח כסף. ... ועכשיו ברצינות יקירה, (כי הרי אני יודעת שהוראה והדרכה של הנקה הן עבורך בראש ובראשונה שליחות ורק אח"כ פרנסה...) ישר כוח!!! על סופ"ש מדהים ...במקום הנכון, בזמן הנכון, עם אנשים מדהימים , פעילויות נכונות, וסופרים מקסימים ... מה אגיד לך?! היה פשוט נפלא!!! (טוב, אולי חוץ מהעובדה שאני ופלפלת לא הצלחנו לשתות קפה של ממש ...אבל זה זניח) וכולנו כאן (והפעם גם עידו ועיליי דורשים להשתתף!) כבר מחכים לארוע הבא! ... תמונות אשב להוריד מחר, אי"ה, כשנהיה אחרי הניתוח של עיליי.

anguly

New member
היה נפלא!

התלבטתי קצת אם לבוא - קצת אתגרי אפילו עבורי לצאת למסע עם שלוש בנות לבד - לנסיעה של שעתיים בכל כיוון וגם השהייה עצמה. אבל בסוף החלטתי שאני לא מוותרת על הכיף
ואכן היה כיף - מאד כיף! תודה לנועה ושי על היוזמה, הארגון, והביצוע הנפלאים - על מציאת מלון מוצלח עם אוכל טעים וחדרים נעימים, וחדר לפעילויות שהיה גדול ומרווח לכולנו, ועוד להוסיף ולהביא גם ערכת משחקייה - אין מה לומר שיחקתם אותה! נעה נהנתה מאד, וגם אני למעט שעה או שעתיים קשות בשלב המקלחות בערב... עבר בשלום אפילו הנסיעות ללא ציוץ. התמונות הנהדרות שצילמתי תקועות במצלמה. אני מקווה שישוחררו בימים הקרובים ואם השרשור לא יקפוץ אני אפתח חדש

anguly

New member
ואני הבנת שהיית רק בדיעבד

והתבאסתי מאד שלא ידעתי שאת שם
ולא יצא לנו לדבר ואני הייתי זו הפרועה עם העגלה הענקית האדומה של התאומות והיפיפיה הבלונדינית המתולתלת את לבשת סוודר אדום ביום השני? ביקשת שנחכה לכם כשיצאנו למוזיאון המרצםן כי בעלך הלך להביא מזוודה מהחדר?

גם אנחנו נהנינו מאוד מאוד

ענת מהפעילות עם אפריים סידון ובעיקר מהמפגש עם חבריה ואני מהחברים שתמיד כיף לפגוש וגם מלישון בשקט, כ-ל הלילה....

לבנה123

New member
נשמע נהדר!

ורק אני ישבתי בבית, עם צירים, בפינה, בחושך, לבד (בפולנית זה נשמע יותר טוב). מקווים לחזור ולהופיע שוב בשנה הבאה...

למעלה