סוס בבית הספר

../images/Emo63.gifסוס בבית הספר

איך מגיבים אצלכם בבית הספר לזה שאתם רוכבים על סוסים? צוחקים עליכם? יורדים עליכם? מעריצים אתכם? אולי זה אפילו הפך אתכם למקובלים? ואם יורדים עליכם, מנסים לפגוע בכם עם זה, איך אתם מתמודדים? אתם מוזמנים לקחת לכיוונים נוספים.

doron225

New member
אמ

לא מזיז להם..... הם מנסים לדבר איתי על סוסים והם לא מצליחים ><" סתם ילדים מתוקים ביותר.

Ruf Lil RusGal

New member
אצלי...

כולם יודעים שאני רוכבת
ואני מתחילה לשתף חברות באיך היו השיעורים והן מקשיבות אבל מסתכלות עלי כאילו נפלתי מהירח עם כל המושגים שהן לא מבינות אפילו איך מבטאים אותם.. חחח... אבל בדוגרי הן ממש מפרגנות... השאר יודעים שאני רוכבת אבל זה לא ממש מזיז להם..הם לא מעריצים אותי בגלל זה וזה גם לא הופך אותי ליותר מקובלת... זה סתם עוד משהו שיודעים עלי...

horse 1212

New member
מלא יודעים,אבל גם חצי מהכתה שלי

רוכבת..ככה שלפעמים אנחנו מדברים על זה.

ToryMaster

New member
המממ

כשעוד רכבתי, לכולם היה ברור שהם יכולים לנסות לרדת עלי, אבל בתכל'ס זה מגניב מדי בשביל שזה יעבוד להם, אז סתם ממש התלהבו מזה. עד היום מתלהבים מזה, חבר אחד שלי התחיל לרכוב בגללי, חבר אחר נורא רוצה להתחיל גם, חברות שלי כל הזמן רוצות שאבוא איתן לטיולים
.

stary1

New member
לא ממש אכפת לרובם../images/Emo3.gif

בשבילם זה סתם תחביב כמו הציור שלי..

אצלי המצב אחרת ממה שהשאר כתבו פה.

אני לא מזכירה אפילו בחצי מילה, את המילה 'סוס' או 'סוסים' בחטיבה. יודעיםש אני רוכבת על סוסים והולכת לחווה. יורדים עליי בגלל זה, מנסים לפגוע בי, צוחקים עליי. אם אני רק מזכירה את המילים סוס, סוסים או רכיבה, יש ההצקות והירידות וכל הזבל הזה מתחיל
. אני מדברת רק עם חברה אחת על רכיבה, וגם זה לרוב בדרך הביתה. אם אני מדברת איתה בחטיבה, זה תמיד כשאין מישהו שיכול לשמוע ולהתחיל לומר את הזבל שלו עליי. היא היחידה שבאמת מקשיבה לי בנוגע לזה, וגם הייתה איתי בחווה. איך אני מתמודדת עם כל ההצקות והזבל הזה? לרוב, פשוט, מתעלמת. לא שמה עליהם. אם בא לי אני קוטלת אותם, אל כמעט ולא. שיכבה זבל

לא, לא קנאה.

זאת פשוט שכבה מגעילה. אם אתה עושה משהו שהשאר לא עושים- אתה דפוק ומותר לדכא אותך ולצחוק עליך. אגב, בשכבה הכל כך אדיוטית הזאת, מי שיורד על מישהו אחר, מקבל יותר 'כבוד', אפשר לומר, מצד האחרים. הכוונה היא שמעודדים את זה. פשוט ילדים מקולקלים, לא כולם, אבל יותר מחצי שכבה כל כך מקולקלת. נו טוב, מה אפשר לצפות מילדים, בעיקר בנים, שמרביצים אחד לשני וקוראים לזה יומולדת (וה"יומולדת" הזה קורה בכל יום). או מילדים שפעם ניפנפו ילד מכיתה ז' דרך חלון בקומה הכי גבוה בבית הספר, בגל שהוא לא נתן להם את הבלון שהוא החזיק, ואימא שלו המסכנה הייתה צריכה להתחנן בפניהם שיכניסו אותו זחרה למיסדרון ויפסיקו לנפנף אותו!!! החטיבה שלנו קיבלה הרבה פרסים בענייני חינוך ותכניות חינוכיות שהיא מפתחת. אבל אם רק היו יודעים מה הולך שם ביומיום, היו לוקחים את כל הפרסים האלה חזרה
.

ווינגז

New member
תקשיבי

בחטיבה זה כמעט תמיד ככה, אין מה לעשות... ממש אל תקחי את זה אישית, את תראי שזה יעבור עם הזמן.

בעבר לקחתי. היום אני כבר לא.

חוץ מזה, שזה דווקא טוב לדעתי שאני זאת שצוחקים עליה לפחות, ולא זאת שצוחקת על. אחת הסיבות שהם נהנים מזה, זה שאני לא פוגעת באחרים כי אני לא אוהבת את זה, ולכן הם דווקא פוגעים, או לפחות מנסים. אז לפעמים כשצוחקים עליי אני חושבת שזה דווקא מראה איזה בנאדם טוב אני, וזה מעודד אותי מאוד. כי לא צוחקים על הילדים שפוגעים באחרים, אלא מצטרפים אליהם, כי אלה ילדים שכיף להיות איתם.

segev 007

New member
אצלי זה ככה...

לא יורדים עלי ממש לא לא מעריצים אותי אבל כן זה כזה שונה ובקושי יש ילדים שרוכבים אצלי בשיכבה דווקה אצלי זה ככה ''יואוו איזה מגניב זה מה אתה עושה שמה זה ניראה ממש יפה'' וכל מיני כאלה ליצחוק עלי או ליפגוע בי לא כי אין על מה להפך אפילו.....>< ככה זה אצלי פחות או יותר בהתחלה לא סיפתי על זה בכלל לא כי אניי מיתבייש או משהו פשוט לא יודע לא יצא לי לדבר על זה אז בסוף זה יתגלגל ועכשיו הרבה יודעים אבל דווקה אצלי לוכחים את זה ממש יפה......ובכלל לא בקטע של לעליב....XD

cavallo

New member
חברים שלי ממש התלהבו מזה!חחח

כשעוד למדתי בבי"ס חברים שלי כל פעם היו מדברים איתי על הרכיבה ועל כל הסיבובים של 5 דקות על פוני שהם עשו כשהם היו קטנים והיו שולחים לי הודעות כמו "תיהנה עם הסוסים שלך" וכאלה והם נורא תמכו ואמרו לכל המורים שאני רוכב ופעם אחת שנסעתי עם חבר שלי על אופניים בפארק הוא ביקש שאני יראה לו את החווה אז לקחתי אותו לסיור קטן

למעלה