סוס בבית הספר

לרוב מפרגנים

ורוצים לבוא לראות אימונים או תחרויות. וסתם זה מצחיק שבכל פעם שאני קצת הפוכה או לא ממש מרגישה טוב ישר שואלים "מה קרה נפלת מהסוס/אפולו?!"

אצלי זה התחלק ל-2../images/Emo107.gif

כאלה שהתלהבו ושאלו שאלות וכו' ("מה, את לא מפחדת?
איזה כיף לך!!!") ומנגד היו כאלה שירדו עליי כי הם חשבו ש"רכיבה זה התעללות" (ואני לא הולכת להיכנס לדיון הזה עכשיו...) וכל פעם שהם היו רואים את השוט רכיבה שלי הם היו בטוחים שאני מצליפה בסוס ללא רחמים... איך מתמודדים? אלה שמתלהבים - אין לי בעיה עם זה. עם הצד השני זה כבר יותר בעייתי, אבל מנסים להסביר להם. ואם יורדים עלייך - תתעלמי. מה הם כבר מבינים?...

../images/Emo9.gif

אצלי בכיתה כולם יודעים...חחח.... וגם כל המורים.... הם לא צוחקים על זה ... והם ממש מתעניינים.... לפעמים החברות מתעצבנות כשאני לא יכולה לעשות כמה דברים.... אבל הן קובעות בזמנים אחרים.... הן כבר יודעות מתי אני בחווה וזה... אבל זה גם עוזר לתרוצים כמו אני לא יכולה להיות בועדת כיתה... אני הרבה פעמים בסוסים... אין לי זמן
גררתי הרבה אנשים לרכיבה
ואפילו הבת של המורה שלי ציירה לי סוס
חמודה! קיצר, כולם מפרגנים=]]

shirli0811

New member
רק כי את כזאת מדהימה וכולם אוהבים

אותך אז הם מפרגנים כ"כ הרבהה (((:)

shirli0811

New member
מממ, יש מפרגנים, ויש קנאים.. :|||

ממ, הרבה חברות שלי שמחות שהולך לי בתחרות וכשהשיעור מוצלח וכו', אבל יש כאלה שמזלזלים וחושבים שוואלה בקטנה שאני מצליחה ושהולך טוב.. לא הרבה מעריכים ממש את המאמץ של לרכוב, ימים של אימונים שלא רוצים לשכוח, וימים של אימונים שגורמים לתיסכולים וכו'.. מממ, אני למדתי מי באמת תומך בי ברכיבה והכול, כי כשראיתי מי באמת תומך בי אלה החברים הטובים, הלא צבועים, אחרי שהבנתי מי אלה באמת האנשים שיהיו תמיד בשבילי ובשביל הצרות ברכיבה למדתי לשים זין על כל השאר, ולהנות עם האהבה הגדולה שלי..הסיבה שלי לקום מחדש כל בוקר ולנשום אותם
(((:) מממ, יש כמה מורות שיודעות על זה, כי לא יוצא ללמוד למבחן וכו' כי הייתי בחווה.....=D

SoosKatan

New member
אצלי

יודעים.. רובם.. אני תוקעת את זה בכל חור, ואני די מתלהבת P: אנשים אוהבים את זה D: חברות טובות שלי ממש ממש מפרגנות, ואפילו שהם בחיים לא רכבו הן יודעות כל מושג סוסי שאתם יכולים לחשוב עליו.. מעניין למה
חחחחחחח ממני כמובן XD ובקיצור, בחיים לא ירדו עלי בקשר לזה :|

favory

New member
נמנמ...../images/Emo20.gif

אצלי כל השיכבה יודעת.. אבל תכלס החיים שלי הם הסוסים. אז כל החברים הטובים מתעניינים..הם מנסים למצוא לי שידעך נגיד..ולא.לא מהשיכבה. מהחווה! ויש לי כמה בנות שמכירות חלק מהצוות וזה.. אז יותר שואלים ותענינים באנשים. רובם מפרגנים אבל נמאס להם שאני כל יום כמט בחווה ומבריזה להם לכל מקום בערך.. אבל עכשיו אני התחלתי להיות יותר בסדר, אני כבר לא מזניחה אותם כמו פעם. ונגיד בשיעורים כשמאוד משעמם ואני עייפה.. אני מסמסת לחברים מהחווה וגם מאושה! אהמ..חח.. וזייהו.

favory

New member
כן מה!!

שאני מדברת איתך מה נראה לך שאני ,בהפסקה?! חתיכת מכוערת עקומה שלא מדברת עם מור על דברים!! ו...היום כשהתקשרת, הייתי ליד המורה שלי. חהחה..עכשיו תגידי שאני לא אוהבת אותך

עדימ

New member
מותר לענות ךלמרות שגמרתי ב"ס?../images/Emo3.gif

כי כמו שכל עולמי סוסים כתבה גם אצלי צחקו עלי הרבה מאדדדדדדדד ולא רק בחטיבה גם בתיכון. כולם ידעו שזו אהבת חיי ולא ניסו להבין או להתחבר פשוט צחקו על זה על האהבה הזו על זה שאני בקלות יכולה לחכות סוס למשל. תחלס וסליחה על הבוטות הם היו****

avia4pets

New member
מפרגנים ../images/Emo13.gif

החברים הקרובים יותר מתעניינים אבל גם האחרים סבבה..

../images/Emo154.gif

למה שיצחקו/יעליבו? כל מי שיודע מתעניין/מתלהב/רוצה גם חוץ מזה שיש מלא מושבניקים ככה שמבינים מה זה

למעלה