לא צריך סיבה למסיבה בשביל חגיגה.... כל יום הוא הזדמנות טובה לחגוג לשמוח להתהולל לאהוב. אפילו טיפות הגשם או קרני השמש הן סיבה לחגיגה. אז קדימה לצחוק במלוא גרון להנות מכל רגע לחבק את ה"יש" להתענג על הקיים.
מחשבה רודפת מחשבה לפעמים זה מתיש לפעמים את מרגישה כמו בתוך לופ . עיצרי לרגע הסדירי נשימה מה עשית למענך לאחרונה? עשי משהו כייפי לעצמך, לנשמה התרגעי. הכל יגיע לפתרון טוב ומוצלח הרבה יותר מהר ממה שאת חושבת. אז למה לא לנוח לרגע לעצור להרגע להתפנק.
משהו חדש משהו משמח התחלה של משהו אוטוטו מתרחשת.... הנבטים כבר נובטים השורשים משתרשים משהו טוב מתחיל לצמוח למען עתיד טוב ומוצלח. בשקט בשקט להתמקד בתוכך במדיטציה ובמחשבות לגעת ב"בפנים" לא לפחד מהתוכן משהו טוב
היי, אני קוראת מידי פעם בפורום היפה הזה, אני מחכה שבני יגדל קצת ואולי יהיה לי דברים מעניינים לספר על התפתחותו ולהתייעץ אני אשמח למסר אם זה לא מאוחר מידי שמי בארץ הוא נטע ואני גרה בחו"ל וכאן (בחו"ל) קוראים לי נטלי, המספר 48 בברכה
גם לשקט יש מה להגיד.... הקשיבי לניגונו של השקט הקשיבי למה שיש מעבר למילים מעבר לצלילים עולם קסום ומסרים מופלאים. כשתקשיבי למסרים החיים יהיו מאורגנים יותר ויובילו לתוצאות הרצויות בכל התחומים.