רוצים להשתתף בניסוי קטנטן?....

ענתוש,איזה יופי גם לך שמחה השבוע../images/Emo24.gif

באיזה יום? שיהיה לך מזל-טוב ויומולדת שמח אהבה אריאלה

אני יומיים לפניך, 12/2 ../images/Emo213.gif

שיהיה לנו מזל טוב . וכבר אפילו קניתי לעצמי מתנה
כל שנה אני מקפידה לקנות גם לעצמי מתנה.

גם אני קונה אך רק לאחר התאריך העברי../images/Emo24.gif

כזו אמונה , ונולדתי בי"ז שבט, השבוע כנראה עוד קלפים. נראה... שבוע אור אריאלה

kikona126

New member
קלפים?

אולי אני אוכל להעזר בך בלמצוא חבילה שאני מחפשת אבל לא יודעת איך קוראים לה... היא מזכירה את הקלפים של אושו, ואם אני לא טועה זה סוג מסויים של אושו. אני זוכרת משם קלף ספציפי, הרבה אנשים, ואז הצבעים של האנשים מתחברים ביחד וזה הופך להיות צבע אחד בקצה של הקלף, (אם אני לא טועה זה היה קלף העולם של החבילה) זה כבר הרבה זמן שאני מחפשת את החבילה הזאת אבל לא יודע איך קוראים לה, ומאוד אהבתי אותה כשראיתי אותה... (חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי)

../images/Emo24.gifזה אכן מזכיר קלף אחד של אושו

אך אני לא מכירה סדרה אחרת , אלא אם כן, יש עוד גרסה שקיימת . אני אישית לא מכירה. לרוב עובדת עם קלפי מודעות, גם בתיקשור. שבת מבורכת אהבה אריאלה

../images/Emo23.gif../images/Emo28.gifל paloma blanca

רוגע ושלווה אל תתני להם לחמוק ממך גם אם משהו מטריד מנוחתך זיכרי תמיד שאת לא לבד תמיד יבוא מישהו או שיקרה משהו לעזרתך. ביטחי בטוב האמיני שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. תני לנפשך מרגוע.
בהצלחה
טליה

paloma blanca

New member
טנקס ../images/Emo24.gif

המרגוע היה באמת רחוק מאד ממחזותי בשובע האחרון
יהיה בסדר יהיה בסדר יהיה בסדר

../images/Emo23.gif../images/Emo28.gifלשי-לי

לכתוב,לצייר לתת ביטוי למה שבפנים לצאת החוצה. הכתיבה תקח אותך למחוזות רחוקים ויפים תרכך ותנעים הרגעים שהם קצת קשים. תוך תוכך גדוש בתוכן רב ועשיר תני לו ביטוי. |חמה|בהצלחה
טליה

שילי16

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

תודה רבה כל כך הייתי צריכה לשמוע את זה אוהבת המון

../images/Emo23.gif../images/Emo28.gifלשושנה

ברגעים שבהם את מרגישה עייפות אין לך כוח להמשיך תביטי בילדים תביטי בשמחה שעל פניהם קבלי מהם אנרגיות טהורות של תקווה של שמחה של אופטימיות. את יכולה להצטרף למעגל שלהם למשחקים שלהם תרגישי מתחדשת עם תובנות מעניינות.
בהצלחה
טליה

ברשותך, אכתוב לך ולענת מחר

אני מאוד מאוד עייפה ובנוסף יש לי דלקת בעיניים...

סליחה על העיכוב...הנה זה בא....

מסר לאממאא בבוקר, בשעת היקיצה רגע לפני שאת מתחילה בפעולות היום האינטנסיביות המרוץ של היום תביטי בשמיים,בשמש,בעננים חבקי את היקום תקדישי לעצמך רגעים קסומים של בוקר לעצמך למחשבות טובות לברכות למען עצמך ולמען יקירייך תכנני לך על הצד הטוב ביותר, את המשך היום.
בהצלחה
טליה

למעלה