בחזרה לימי בית הספר!

ריהותם

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo132.gif../images/Emo124.gifבחזרה לימי בית הספר!

שאלון קצר בעקבות חזרתנו למערכת החינוך המעורערת שלנו:)
קודם כל,באיזה כיתה את עכשיו?
אז...איך היה היום הראשון ללימודים?
מרגישים את העומס כבר מעכשיו?
איך המערכת שעות?ידידותית למשתמש או אכזרית עד מוות?
יש מורים טובים בינתיים?
האם קיוויתן שאכן תתקיים השביתה שהייתה אמורה להיערך?
מה עיצבן אתכן היום?
האם התגעגעתן לכיתה שלכן?ולמי ששובצה בכיתה חדשה-איך היא?
מה אתן מאחלות לשאר בנות הפורום המקסים שלנו לקראת שנת הלימודים שהתחילה?

גאיה64

New member
עוווונה!

קודם כל,באיזה כיתה את עכשיו? ט'..איך שהזמן טס מרגיש לי ממש מוזר! אז...איך היה היום הראשון ללימודים? משעמםם, סיוט , בלתי נסבל וחם בעיקר חםם!!! מרגישים את העומס כבר מעכשיו? אמ..לא ממש אבל אני מניחה שכבר ממחר.. איך המערכת שעות?ידידותית למשתמש או אכזרית עד מוות? ככה-ככה..ממתי יש 5 שע' ביום שישי?
יש מורים טובים בינתיים? כן בטח!
האם קיוויתן שאכן תתקיים השביתה שהייתה אמורה להיערך? לא נראה לי, אולי כן?? מה עיצבן אתכן היום? בחזרה מביצפר, חברה שלי שאלה אותי אם אני עדיין אוהבת את מקפליי (ברור שאמרתי לה ברווור-אני מתה עליהם!!), אבל הקטע הוא שאני אוהבת את מקפליי הישנים, כאילו הילדותיים יותר, שלא עושים להם שטיפת מוח עם מוזיקה מחרידה כמו מה שהם עושים עכשיו..אני מקווה שהם יקלטו שהם עושים טעות ויחזרו בעצמם לפני שיהיה מאוחר מדיי!! האם התגעגעתן לכיתה שלכן?ולמי ששובצה בכיתה חדשה-איך היא? ממש לא! אני לא סובלת ת'ילדים בכיתה שלי! מה אתן מאחלות לשאר בנות הפורום המקסים שלנו לקראת שנת הלימודים שהתחילה? טוב..אני ממש חדשה בפורום..אבל ממה שאתן כותבות פה וכל זה..אתן ממש חמודות ואני מקווה שאני ישתלב פה מהר, כי אני ממש רוצה להכיר..ושהפורום ימשיך להיות מקסים!! שנה טובה!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאם עכשיו את חושבת שהזמן טס...

חכי עוד שנה,כשתגיעי לי',שם הזמן ממש טס,לא שמים לב וכבר נגמרת השנה!

The Other NS

New member
Be cool, sleep at school ;)

קודם כל,באיזה כיתה את עכשיו? א'5 בלאעח
.
אז...איך היה היום הראשון ללימודים? עם כמה שהוא היה קצר (הישתחררנו ב11:45), כל כך ארוך, לא נגמר, מייגע ויצא מכל החורים.
מרגישים את העומס כבר מעכשיו? חח לא, היה דיי כיף בקטע הזה :)
איך המערכת שעות?ידידותית למשתמש או אכזרית עד מוות? לא היסתכלנו עליה כל כך , אבל שיעור מתמטיקה כל יום, ולפעמים כפול ? = :'(
יש מורים טובים בינתיים?הייתה לנו פגישה היום עם היועצת והמחנכת החדשה שלנו לשנה זו, אז אני עדיין לא מכירה את המורים :\
האם קיוויתן שאכן תתקיים השביתה שהייתה אמורה להיערך? זה לא כל כך שינה לי, חחחחחח היינו אמורים לחזור ללמוד מתי שהוא. יום אחד לא עושה את ההבדל D:
מה עיצבן אתכן היום? שהבית ספר ענקי ואי אפשר למצוא אף אחד \\ יש לי כיתה טיפולית של מטומטמים. לפחות יש לי כמה חברות קרובות שם
האם התגעגעתן לכיתה שלכן? ולמי ששובצה בכיתה חדשה-איך היא? לא כל כך, יש כמה אנשים שאני ממש שמחה ללמוד איתם השנה
ובנוגע לשאלה השניה, כבר עניתי עליה למעלה, יש לי כיתה טיפולית של ילדים מפגרים..
מה אתן מאחלות לשאר בנות הפורום המקסים שלנו לקראת שנת הלימודים שהתחילה? בהצלחה בנות !!
במיוחד לאלו שמתחילות עם הבגרויות

polly88

New member
../images/Emo181.gif

אוקי אני אולי אצא סופר סתומה אבל את בכיתה א'?!0-0

The Other NS

New member
חחח כנראה שבבית ספר שלכם לא קוראים לזה ככה,

אני עליתי לתיכון ואצלינו קוראים לכיתות לא ט,י,יא, ויב אלא א,ב,ג,ד. אם עדיין לא מובן לך אז אני בכיתה ט' חחח

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifתיכון זה לא י' ? OO

לא, זה לא מובן OO ממתי תיכון זה ט' וממתי קוראים לכיתות א',ב'...?! XD

The Other NS

New member
כמו שהסברתי בהודעות קודמות,

בביתי ספר שאני הייתי בו בעבר ושאני לומדת בו כרגע מלמדים בכיתות כך ש: בית הספר היסודי מלמד את כיתות א' עד ח'. זה נחשב כבית ספר יסודי לכל דבר; מבחינת שעות, מספר תלמידים בשכבה, מספר שעות עם המחנך וכו'.. כשאנחנו מסיימים שם,אנחנו עוברים לתיכון. שם אנחנו לומדים מט' עד ליב' ושם בעצם מסיימים את שנות הלימוד. כיתה ט', נחשבת בעצם ככיתת חממה. זה אומר שזו הכיתת תרגול לבית הספר, אנחנו לומדים כרגיל, כמובן. אבל יוצאים להמון טיולים ופעילויות גיבוש כשיכבה :) הסיבה שקוראים לנו אליפים, בטיחים, גמילים ודליתים היא בעצם שכאשר אנחנו עולים לכיתה ט' אנחנו בעצם כמו "כיתה א'" חדשים לכל דבר; חומר לימודי חדש, בית ספר חדש, מורים חדשים וכו'. מקווה שהבנת ושלא כתבתי יותר מידי

Serena16

New member
Summer has come and passed..

the innocent can never last , wake me up when september ends
י'א אז...איך היה היום הראשון ללימודים?
סביר מאוד :) מרגישים את העומס כבר מעכשיו?
עדיין לא, היה סתם כיף לראות את כולם
אכזרית עד מוות! 5 ימים בשבוע עד 4 וחצי ! יש מורים טובים בינתיים?
המורים הרגילים
יש כמה נחמדים .. האם קיוויתן שאכן תתקיים השביתה שהייתה אמורה להיערך?
לא כ"כ, כבר השלמתי עם הרעיון של לחזור אז מזה משנה עוד יום ^^ מה עיצבן אתכן היום?
טקס בשמש של הרבה יותר מדי זמן
התגעגעתי מאוד
אחלה שנה , ושנצליח בלימודים

../images/Emo248.gifGo To School Back Mastul ../images/Emo6.gif

קודם כל,באיזה כיתה את עכשיו?י' אז...איך היה היום הראשון ללימודים?נחמד .. פחות משציפיתי . מרגישים את העומס כבר מעכשיו?כן \: איך המערכת שעות?ידידותית למשתמש או אכזרית עד מוות?ידידותית .. אבל הכל יחסי , תלוי איך מסתכלים על זה. יש מורים טובים בינתיים?נחמדים האם קיוויתן שאכן תתקיים השביתה שהייתה אמורה להיערך?בכלל לא , רציתי לחזור מה עיצבן אתכן היום?פאקצות שאמורות להיות בכיתות גרועות ובגלל פרוטקציות נמצאות בכיתה שלי . ( כיתה טובה ) האם התגעגעתן לכיתה שלכן?ולמי ששובצה בכיתה חדשה-איך היא?נחמדה ביותר .. ( כיתה חדשה ) מה אתן מאחלות לשאר בנות הפורום המקסים שלנו לקראת שנת הלימודים שהתחילה?המון הצלחה בלימודים! להשקיע להשקיע להשקיע! ♥ אוהבת אתכן . :) |

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo45.gifמסכימה

כלום שעות לימוד ו6 בגרויות.בכללי י' הייתה נחמדה,לא שנה מאסיבית כמו י"א.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאצלי בבצפר זה 4 בגרויות O-ם

לשון, היסטוריה, יחידה בערבית/צרפתית (ערבית במקרה שלי) ואת הרביעי אני לא זוכרת.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאבל אני מיוחדת!../images/Emo3.gif

היו לי 6 בגרויות בי',כשלרוב השכבה שלי היו 3,הם עשו בגרות בלשון,היסטוריה(איזה כיף ש2 המקצועות המחרידים הללו מאחוריי!
)ותושב"ע(שזו יחידה פנימית אצלנו,לא בחירה,חובה) אני בנוסף עשיתי בגרות גם במתמטיקה-יחי 3 היחידות! בתקשורת-איזה כיף שי שכל שנה בגרות:) ובביולוגיה-יחידת חובה שהכניסו לכל תלמידי התקשורת בבי"ס,השיעורים היו סיוט שלא מהעולם הזה!אבל הבגרות קלה,והציון הסופי 90,אז זובי
גם בי"א היו לי 6 בגרויות השנה 8.לא דרסטי מידי,רק מקווה שיהיה בסדר.כי יש עבודת חקר.אמא'לה! ופרויקט גמר במעשי-שוב אמא'לה! ובגרות בתנ"כ,אזרחות וספרות-אמא'להX3. סליחה על חוסר הגיוון,אבל זה באמת מפחיד.כשתגדלי,תביני
בהצלחה לך בבגרויות! ד"א באילו מגמות את?

dairy milk

New member
בליפ ../images/Emo161.gif

י"ב
היה ממש נחמד!!! הכי כייף ביום הראשון. כשאפשר עוד להשלות את עצמך שביצפר זה לא כ'כ נורא
עוד לא.. אבל אל דאגה.. זה עוד יגיע
אין לנו מערכת שעות בינתיים. בטח יהיה מערכת זמנית עד אחרי החגים, כמו תמיד
יש מורים טובים בינתיים?
המחנכת החדשה שלי מותק!! רק חבל שהיא בהריון ועוד שניה תהיה לנו מחליפה.
לי לא הייתה אמורה להיות שביתה.. ביצפר פרטי
מה עיצבן אתכן היום?
ששתי חברות טובות שלי עברו לכיתה השניה, כי הכיתה שלנו מעפנה וחרשנית..
לכיתה שלי ספציפית לא, כי היא די חרשנית ומשעממת, אבל לשכבה כן
שתהיה לכן שנה מקסימה, וקחו את העניינים בקלות! לימודים זה לא הכל בחיים

MadBerry

New member
../images/Emo132.gif ^^

קודם כל,באיזה כיתה את עכשיו? י"ב, בייבי!
סבבה לגמרי, גם אם נשארנו עד מאוחר
כשמביטים במערכת השעות מרגישים את העומס ועוד איך
המון שעות של אזרחות וספרות ושלוש שעות רצופות של אנגלית, מתמטיקה וביולוגיה. מרגישים. ועוד איך.
ראי סעיף קודם
יש מורים טובים בינתיים?
אותם מורים לשמחתי :)
לא
מה עיצבן אתכן היום?
פחות או יותר שום דבר
כן, ציפיתי לראות את כולם, והיה מרגש וכיף
המון בהצלחה, להשקיע ולראות תוצאות טובות, ושנה טובה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifI'm Back In The USSR!

קודם כל,באיזה כיתה את עכשיו? י"ב,שנה אחרונה!
אז...איך היה היום הראשון ללימודים? נחמד,שעתיים ראשונות התאקלמות,א"כ חצי שכבה נסעה לסמינר בגלל שהם טסים לפולין,אז נשארנו חצי שכבה בבי"ס,היה לנו שיעור ספרות ועשינו היכרות עם המורה,וא"כ חברה והביתה
מרגישים את העומס כבר מעכשיו?לא ממש,די נחיתה רכה...
איך המערכת שעות?ידידותית למשתמש או אכזרית עד מוות? לא נוראית עד כדי כך,רק חלונות תקועים ומטומטמים!במקום ביום שישי לסיים ב10 אני מסיימת ב12 ובמקום ברביעי לסיים בשתיים וחצי אני מסיימת בארבע!
יש מורים טובים בינתיים? אין לי מושג ממש.
האם קיוויתן שאכן תתקיים השביתה שהייתה אמורה להיערך? אה,לא ממש.כאילו,מה היא הייתה תורמת?שביתה של יום אחד בראשון לספטמבר לא יעילה
מה עיצבן אתכן היום? קצת המערכת,ושאנחנו באמת צריכים לבוא לבי"ס כשחצי שכבה לא נמצאת
האם התגעגעתן לכיתה שלכן?ולמי ששובצה בכיתה חדשה-איך היא? די התגעגעתי,כי יש לי אחלה כיתה שאני אוהבת.
מה אתן מאחלות לשאר בנות הפורום המקסים שלנו לקראת שנת הלימודים שהתחילה? המון בהצלחה בלימודים,אבל לקחת הכול בפרופורציות כי לימודים זה לא הכול!!! יש דברים חשובים יותר מלימודים כמו להיות בן אדם טוב,שזה אי אפשר ללמוד בשום בית ספר

Serena16

New member
איזה איחול ../images/Emo23.gif

ומה זאת אומרת החלון ? כאילו את מסיימת ב2 ואז את צריכה לחזור ב3?:O

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo9.gif

לא.במקום שאני אלך הביתה בשתיים וחצי אני הולכת בשלוש כי יש לי שעה ריקה במערכת,מאחת וחצי עד שתיים וחצי,ובשתיים וחצי יש לי שיעור

למעלה