בחזרה לימי בית הספר!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif אני אתחבר למענך D:

480348349 אני לא מאמינה שאני עוד זוכרת את זה

Serena16

New member
חחחחחחח

הוספתי , למרות שאין לי כ"כ תמונות, ואני סומכת על הטעם שלך

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכל הכבוד!../images/Emo13.gif

אבל אני לומדת קצת יותר מ8 שעות

Serena16

New member
איך אין שעות אפס?../images/Emo2.gif

היו לי איזה 5 שנה שעברה

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifיום קקע באלי למות .

קודם כל,באיזה כיתה את עכשיו? ט' אז...איך היה היום הראשון ללימודים? חרא מרגישים את העומס כבר מעכשיו? חוץ מזה שחפרו לנו שאנחנו הולכים להכשל בבגרויות כבר על היום הראשון, לא איך המערכת שעות?ידידותית למשתמש או אכזרית עד מוות? אכזרית עד מוות ברצח . יום שישי עד 1:30 ועוד ישלי ספורט באותו יום !?!??!!? בני זונות כוסדודהשלהם יש מורים טובים בינתיים? לאדעת. המחנכת החדשה ? האם קיוויתן שאכן תתקיים השביתה שהייתה אמורה להיערך? כן. למרות שזה לא שינה לי, כולה יום אחד מה עיצבן אתכן היום? הכל. במיוחד הכיתה הזאת . האם התגעגעתן לכיתה שלכן?ולמי ששובצה בכיתה חדשה-איך היא? מ ת ג ע ג ע ת לח'4 ז''ל שפירקו אותה. פירקו לנו את הכיתה ולמרות שזאת הייתה כיתה גרועה בלי למידה עם מליון ערסים היו לי שמה מליון ידידים ועכשיו אני בכיתה חדשה וכולם שמה מגובשים עם עצמם ומגעילים ולא נפתחים לילדים החדשים וכולן שמה שרמוטות איכ . באלי למות . מה אתן מאחלות לשאר בנות הפורום המקסים שלנו לקראת שנת הלימודים שהתחילה? המון הצלחה, בריאות, אושר, עושר ושאר דברים שכותבים בברכות מוכנות מראש
וגם אבא שלי החליט שהוא שונא אותי ואחרי 8 שנים של להיות הנהג שלי הוא לא מסיע אותי יותר לבצפר ואני צריכה לסבול כל בוקר איך למצוא דרכים לנסוע ;___; מה חטאתי השנה הזאת מה .

ריהותם

New member
|פלפליום שישי עד 1:30 וספורט?!

וואו,תנחומיי יקירתי,המון בהצלחה! חוץ מזה את בכיתה ט',חוץ מלהוריד לך בציון(אם יש לכם את שיטת המנות הטיפשית בבי"ס) לא יקרה כלום אם תבריזי מספורט בשישי. ואיזה בגרויות יש לכם בכיתה ט'?בגרויות מתחילות בי'.

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifטנקיו. אני מעריכה את ההשתתפות בצערי ;__;

ולא אמרתי שישלי בגרויות השנה, פשוט מכוננים אותי לבגרויות שנה הבאה וישר אתמול התחילו "במצב של השכבה שלכם עכשיו, אתה בקושי תגיעו ל5 יחידות" וחראות כאלה.. כן בסדר אני גמככה כבר שנתיים באה עם ג'ינס לספורט XD היא תמיד מביאה לי 60 ושונאת אותי אז אינלי מה להפסיד פה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאוקיי

אחרי 11 שנים במערכת החינוך יש דבר אחד שאת צריכה ללמוד. חוץ במתמטיקה(וקת אנגית) אין קשר בין מה שאת לומדת השנה למה שתיבחני עליו בבגרות. נגיד בלשון נבחנים על דברים שלומדים בכיתה ט',אבל עוברים עליהם בכיתה י' מחדש מלא פעמים ככה שאם לא הקשבת בט' זה לא נורא. ובשאר המקצועות-רובם את לא נבחנת עליהם בגרות
ומה שכן,את לא צריכה את מה שלמדת בתנ"כ,ספרות והיסטוריה בכיתה ט' לבגרויות שיהיו לך במקצועות בי',י"א' וי"ב'. ככה שהשנה הזו-חוץ מלעזור לך לבחור באיזו מגמה תהיהי-אין לה המון הפעה על הבגרויות שלך.לא על הציוני בגרות,לא על המגן-כלום.בכיתה י' פותחים דף חדש. ככה שהשנה הזו זו השנההאחרונה שאפשר לחפף בה.לא שאני מעודדת חיפוף,אבל אני רק אומרת שזה אפשרי עדיין

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifאסור לי לחפף השנה,

אני צריכה להשאר על ממוצע 85 ומעלה ולהשאר בכל ההקבצות בא' כדי להיות 4-5 יחידות וגם בשביל להגיע לכיתה טובה כמו י'1 או י'2 >< אני חייבת לעבוד קשה במחצית א', במחצית ב' אני יכולה כבר לנוח

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאיזו שטיפת מוח עשו לכם

במתמטיקה כן,אבל אנגלית פחות,ואפשר להיכנס לכיתת מצוינות גם אם לא ביקשו ממך.עזבי,יש דברים שמבינים אותם רק כשהזמן עובר. אם ממש תרצי כיתה מסומת ותתעקשי את תגיעי,גם אם הממוצע שלך הוא 80 ולא 85

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifגם לסיים בשישי באחת וחצי וגם ספורט?!

זה לא נורמלי לא אנושי ולא הגיוני בכל צורה שהיא.בהצלחה!
איזה בגרויות בכיתה ט' בדיוק את מוכנה להסביר לי?!

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif

קודם כל,באיזה כיתה את עכשיו? חחח ב-ח'. פיצית (; אז...איך היה היום הראשון ללימודים? היה סבבה כזה..אנערף..תמיד חייב לקרות משהו ביום הראשון לא? חח מרגישים את העומס כבר מעכשיו? מרגישה את זה מתקרב ובא לי למות!חח איך המערכת שעות?ידידותית למשתמש או אכזרית עד מוות? אכזרית אכזרית...יומיים עד 2,יוום שישי עד השעה החמישי תבמקום ברביעית,כלמר היא לא כזו נוראית חוץ מהקטע של ה-2 אבל יחסית לשאר הכיתות היא הכי רעה XD יש מורים טובים בינתיים? חחח נקווה כל היום בילינו עם המחנכת שלנו,ממחר אנחנו מתחילים ללמוד .. :) האם קיוויתן שאכן תתקיים השביתה שהייתה אמורה להיערך?לא,רציתי שהיו םהראשון ללימודים יהיה כמו תמיד ב-1 לספטמבר מה עיצבן אתכן היום? חחחחחחחחח כמו שאמרתי תמיד משהו חייב להיות ביום הראשון .. האם התגעגעתן לכיתה שלכן?ולמי ששובצה בכיתה חדשה-איך היא?חח התגעגעתי נורא לצחוקים :) מה אתן מאחלות לשאר בנות הפורום המקסים שלנו לקראת שנת הלימודים שהתחילה? בהצלחה בלימודים וללמוד ולהוציא ציונים טובים וחוץ מהלימודים בריאות , אושר וכל מה שהן איחלו לעצמן לשנה הזו שייתגשם להם.אני מאחלת להן כל מה שאני מאחלת לעצמי מכל הלב :)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifשני יש ימים שאני מסיימת ב4 אז סתמי ../images/Emo11.gif

ותגידי תודה כי 2 זה שעה סבירה!

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifזה כלכך לא -_____-

רוב הימים אני מסיימת ב13:30\12:30 ותקוע לי יום אחד של 14:20 ובאלי למות @: והיא כולה בכיתה ח' למה שיהיה לה עד 4 ? -.- מה היא חטאה בחייה הקצרים שמגיע לה בכלל עד 2 בכיתה ח' ? את מבינה שישלי 6 שעות ביום שישי ועוד תקעו לנו ספורט ?!?!!?! זה לא אנושיייייייייייייי

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif סטפ 12:30-13:30 זה סופרררר מוקדם

לא אמרתי שצריך להיות לה עד 4 בכיתה ח ... אבל גם לי חצי מערכת בכיתה ח' ואפילו ז' היה עד 2

למעלה