בחזרה לימי בית הספר!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif איכס, חלונות.

אני זוכרת שנה שעברה , ההקבצה שלי במתמטיקה העבירה שיעור לשעת אפס כדי לסיים מוקדם יותר ביום ראשון . ואז תקעו לנו כימיה משום מקום והיה לנו חלון מפגר בין 2-3 . וגם בימי חמישי היה לנו לפעמים חלון מ10 עד 12 . כאילו אני גרה 4 דקות מהבצפר (אורך של שיר אחד באייפוד XD) אבל זה מציק

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif אני שוננננאת בצפר!@#!! ../images/Emo5.gif

קודם כל,באיזה כיתה את עכשיו? י' ><" אז...איך היה היום הראשון ללימודים? ככה. לא סובלת את הכיתה שלי. אבל היה נחמד. יחסית. מרגישים את העומס כבר מעכשיו? עוד לא. :) איך המערכת שעות?ידידותית למשתמש או אכזרית עד מוות? ידידותית מאווווד . XD אני לומדת בערך אותם שעות כמו שנה שעברה. ישלי 4 ימים 7. ופעם אחת 6. ישלי כאילו שעתיים יותר.XDDD אז הכל סבבה, חוץ מה6 שעות מתמטיקה בשבוע. >< יש מורים טובים בינתיים? לא יצא לי להיות עם כולם עדיין.XD אבל מאוד אהבתי את המחנכת שלי. D: ואת המורה לביולוגיה. :) ואת המורה למתמטיקה אני שונאאאאאת! היא רעה וצעקנית. >: האם קיוויתן שאכן תתקיים השביתה שהייתה אמורה להיערך? את האמת כך או כך זה לא היה כזה משפיע עלינו כי ישלנו רק חצי מהמורים באירגון. וחצי בהסתדרות אז כך או כך הם מלמדים. >< מה עיצבן אתכן היום? המורה למתמטיקה. >< האם התגעגעתן לכיתה שלכן?ולמי ששובצה בכיתה חדשה-איך היא? הכיתה החדשה שלי מעפנה. ואני בלי החברות שלי. וזה דפוק. >< מה אתן מאחלות לשאר בנות הפורום המקסים שלנו לקראת שנת הלימודים שהתחילה? שתיהיה לכן שנה טובה ומוצלחת. :) עם מורים טובים ולא אכזריים. וציונים טובים. :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאווווווח ,

את חלק מהחבילה. אני תקועה איתך עד שארית חיי וזה די ברור.XD אני מדברת על עוד חברות.XD כאילו שלך זה לא מפריע.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifנו קרן אז מה את מתבכיינת?!

ברור שיש לך חרא כיתה,את בכיתת ספורט!!!מה חשבת לעצמך?!כיתת ספורט היא מגנט לערסים ופורענות!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאני לא אמורה להיות בכיתת ספורט!! XDDDDDD

אני גרועה בספורט. זה המקצוע שאני הכי שונאת בעעעולללם! ><" אני שם בגלל אריאלה הזאת ,כי היא שחקנית כדורעף וכאלה .XDD ~ואני איתה בגלל שאנחנו מאותו קיבוץ~ חוצמזה זה לא בטוח. אבל כנראה שזה כן הכיתת ספורט. ><

ריהותם

New member
|פלפל../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם את לא אוהבת ספורט למה הלכת לכיתת ספורט אהבלה?!
ומה הקשר בין הקיבוץ לכיתה?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאני לא רציתי ללכת לכיתת ספורטטט! XDDDDDD

לא ידעתי שישימו אותי בכיתה הזאת. ואין שום קשר בין הקיבוץ לכיתה... פשוט שמו אותי את אריאלה ועוד איזה ילד מהקיבוץ ביחד... כי זה הרבה יותר נוח מהרבה בחינות... כמו להשלים חומר וכאלה... >< ובגלל שאריאלה בכדורעף, אז שמו אותה בכיתת ספורט. ואני לא ידעתי את זה ! ועכשיו אני רק איתה מכל החברות שלי. ובאלי כל י' אחרת. אפילו מב"ר! XD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifשתהיהי לי בריאה קרן!../images/Emo6.gif

אז תעברי כיתה!מבקשים מהיועצת,מהמחנכת ומהרכזת,קצת מנג'סים,ועוברים לכיתה שאת רוצה,תדאגי לעשות את זה כמה שיותר מהר כ אחרי החגים נכנסים לשגרה.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהם לא נתנו לעבור מקצוע פנימי הזונות האלה

אז כיתה!??!?! פחחחחחחחח. לפחות המחנכת מהקיבוץ. אז זה מאגניב.XDDDDDD וגם ככה רוב המקצועות זה לא בכיתה, חוץ מאיזה בודדים כאלה כמו ספרות והיסטוריה .XD את המתמטיקה, אנגלית, מגמות, פנימיים, וכאלה אני לומדת עם שאר החברות שלי.XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאני רוצה י' 4. ><

אבל הם לא יתנו לי לעבור כי הם זונות.XD אז אני מנסה להתנחם בעובדה שלפחות מגמות, מתמטיקה, אנגלית, ופיזיקה אני לומדת עם חברות.XDDD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכמו במלא דברים בחיים

אם תתעקשי ממש-את תעברי כיתה.פשוט את צריכה להילחם בזה כי אם את לא תיאבקי בשביל עצמך אף אחד לא יעשה את זה במקומך.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifכן נראלי אני אוותר על הכיתה כבר.XD

ישלי דברים יותר גדולים להילחם עליהם עד שיעבירו אותי. ><

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif I'm to cool for school ../images/Emo98.gif

קודם כל,באיזה כיתה את עכשיו? י'
אז...איך היה היום הראשון ללימודים? רגיל כזה, מלא שטויות ולא באמת הרגשה של בצפר. מרגישים את העומס כבר מעכשיו? לא, אבל מרגישים אותו מתקרב
איך המערכת שעות?ידידותית למשתמש או אכזרית עד מוות? די ידידותית . השנה אין לנו שעות אפס (לעומת שנה שעברה שהיו 3!) ואפילו יום אחד מתחילים ב9
, הדבר היחיד הנוראי הוא שבשני וחמישי - שעתיים ראשונות מתמטיקה. שעתיים ראשונות - איך אני אמורה להעתיק שיעורים?! יש מורים טובים בינתיים? יש מחנכת חדשה, נחמדת כזאת - לימדה אותי בכיתה ז' . מורים עוד לא הכרתי, כמעט כל המורים חדשים בתיכון . (אני ממשיכה באותו בצפר , בתיכון שלו אבל יש מורים אחרים. ) האם קיוויתן שאכן תתקיים השביתה שהייתה אמורה להיערך? לא הפריע לי יותר מידי, ככה או ככה המורה שלי לא שובתת מה עיצבן אתכן היום? בהתחלה הטעו אותנו שההקצה שלי לומדת מתמטיקה עם אנה ספגה שוב (החציל הפסיכי והמפחיד O_O) וכולנו היינו מוכנים לקפוץ מהחלון . בסוף יש לנו מורה שקוראים שריגה (WTF) אני אקרא לה שרגא XD הו, ותמי מחנכתי האהובה הספיקה לנהל איתי שיחה של "את סותמת מתישהו את הפה?" מצטערת שאת משעממת אישה! האם התגעגעתן לכיתה שלכן?ולמי ששובצה בכיתה חדשה-איך היא? חמודית, התגעגעתי לפסיכים האלה
מה אתן מאחלות לשאר בנות הפורום המקסים שלנו לקראת שנת הלימודים שהתחילה? בנותבנותבנות
מלאאא הצלחה בלימודים בשנה הקרובה, ובכלל בלימודים. תשקיעו ותעבדו D: שנה טובה

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifובנות - בשבילכן לשנה החדשה ../images/Emo77.gif

זאת מערכת שהכנתי לפני שנה ופרסמתי בפורום, אם במקרה מישהי לא ראתה, או אנלא יודעת מה. הנה בשבילכן

Serena16

New member
היא תלויה לי על הארון משנה שעברה../images/Emo3.gif

אני ידפיס אותה עוד פעם :) אם את תעשי של 30STM אני יסגוד לך :O

למעלה