קדימה|לקראת שנת הלימודים

../images/Emo63.gif../images/Emo142.gifקדימה|לקראת שנת הלימודים../images/Emo37.gif

אז לקראת החזרה ללימודים D: הנה שאלון קצרצר ונחמד שאני הרכבתי
לאיזה כיתה את עולה ?
קנית ציוד לביה"ס כבר ?
יש לך תלבושת אחידה ?
למה את הכי מחכה בשנת הלימודים החדשה ?
מה את מאחלת לעצמך לשנה הבאה ?
מה את מאחלת למקפליי לשנה הבאה ?
מסר לאומה : קישור למדגישומטיק
http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ בהצלחה לכולן בשנה הבאה

MadBerry

New member
קדימה בית ספרררר ../images/Emo124.gif

לאיזה כיתה את עולה?
י"ב O:
קנית ציוד לביה"ס כבר?
כן
יש לך תלבושת אחידה?
כן. לא נורא
למה את הכי מחכה בשנת הלימודים החדשה?
מה שיהיה יהיה. מקווה שיהיה טוב ^^
מה את מאחלת לעצמך לשנה הבאה?
הצלחה בכל התחומים, או לפחות בכמה
מה את מאחלת למקפליי לשנה הבאה?
שיפסיקו לעצבן את הפורום?
אממ... אם הם פתאום ישנו את הסגנון שלהם בדיוק לטעם שלי זה יהיה נחמד
מסר לאומה: בהצלחה בשנה החדשה ^^

Serena16

New member
עונה :)

לאיזה כיתה את עולה ?י'א בייבי
קנית ציוד לביה"ס כבר ?יפ
יש לך תלבושת אחידה ? כן, וזה דווקא אחלה
למה את הכי מחכה בשנת הלימודים החדשה ?לא להרבה
מה את מאחלת לעצמך לשנה הבאה ? שתהיה שנה מדהימה , ובלתי נשכחת
מה את מאחלת למקפליי לשנה הבאה ? שיפסיקו להתמסחר ולהתכער, ויחזרו לתקופת רדיו אקטיב !
מסר לאומה : פיס
שנה אדירה לכולם :)

dairy milk

New member
להלהלהלהלהלהלה ../images/Emo13.gif

לאיזה כיתה את עולה? י'ב!!!!!!!!
קנית ציוד לביה"ס כבר? לא.. וזה החלק שאני הכי אוהבת בבית ספר!
יש לך תלבושת אחידה? כן, לצערי
למה את הכי מחכה בשנת הלימודים החדשה? לא יודעת, להיות שמיניסטית! חח
מה את מאחלת לעצמך לשנה הבאה? שיהיה כייף ושאני אצליח
מה את מאחלת למקפליי לשנה הבאה? שיחזרו לסגנון הקודם והכייפי שלהם ושיוציאו שירים שאני אוהב ושימשיכו להיות חמודים
מסר לאומה: להיות מצוננת זה לא כייף בכלל ._. איך בכלל הצטננתי? מי מצטנן בקיץ? לא, כי זה מצחיק, שומדבר לא צונן חוץ ממני! |יאוש|

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif עונה<:

לאיזה כיתה את עולה ?
י'
קנית ציוד לביה"ס כבר ?
יאפ
יש לך תלבושת אחידה ?
יאפ
למה את הכי מחכה בשנת הלימודים החדשה ?
כיתה חדשה, מורה חדשה, טיול שנתי D:
מה את מאחלת לעצמך לשנה הבאה ?
ציונים טובים סוףסוףOO"
מה את מאחלת למקפליי לשנה הבאה ?
שיתעלו על עצמם.
מסר לאומה :
be cool stay in school

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifעעונה ! ../images/Emo7.gif

לאיזה כיתה את עולה ? י'
לא באליי !!!#@$@!# ><
קנית ציוד לביה"ס כבר ? חחחחחחחחח לא.
יש לך תלבושת אחידה ? כן
למה את הכי מחכה בשנת הלימודים החדשה ? לכלום. לא באלי י'. לא באלי בגרויות. ולא באלי את הכיתה המעפנה במיוחד הזאת.
><"
מה את מאחלת לעצמך לשנה הבאה ? שיעבירו אותי כיתה.~לא שזה יקרה~. ולהצליח בבגרויות. :)
מה את מאחלת למקפליי לשנה הבאה ? שיבואו לישראאאאאל @#$%$#@#$$#%^$ ראאאאאאאאאאר! ושיצלייחו עם האלבום החדש. :) ושיהיה הרבה קליפים שלהם בהיטס. D: והכי חשוב - שיחזור להם המוח ~לא שהיה הרבה אבל מה שהיה~ ושהם יחזרו לסגנון מוזיקה הישן שלהם. :) משהו סטייל רדיואקטיב, מושן, רום , וונדי , JML. ~קיצר כל תקופה חוץ מהזאת ! ><~
מסר לאומה : מסר בקשר לבצפר? XD כשיש לכם עבודה במתמטיקה של 80 עמודים (+- ואני לא מגזימה בכלל.) אל תדחו אותה לשבוע וחצי האחרונים. בעיקר שאתן גם ככה רק בוהות בה ולא באמת עושות משהו מועיל. :) באמת. XD תתחילו בתחילת החופש. XD או לפחות במחצית...XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאני הולכת להתאבד אני נשבעת לך. ><

כאילו ממש באלי י' 4. י' 1. או אפילו את י'2 !!$#@# ><" דווקא בכיתה הכי מגעילה, עם האנשים שאני הכי לא קשורה אליהם תקעו איתנו! >< חוץ מנקש ואופק שהם עוד בסדר. XD זהו. נשבעת לך אני עוברת למב"ר. XD אני אומרת לך זה בגלל שאלון שונא אותי על כל החפירות שנה שעברה. XD אז הוא החליט לשים אותי במקום תקוע.XD

XDD לכי על זה!

באלי י'4 !! "קרן, מתי שיעשו חפירות ארכיאולוגיות יתקשרו אליך..." יואו הוא הרג אותי עם זהXDD אבל תקשיבי הולכים להיות איתנו ילדים חדשים אז נוכל להכיר אותם ~הצטרפו אלינו לשיכבה יותר מ-30 ילדים חדשים!!~

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifרעעה .XDD

חחחחחח גם לי בא י' 4@#!@$@!~@@! ><" או י' 1! או כל י' אחרת. מצידי שניהיה במב"ר . XD אלון רשע . XDDDD אבל זה היה ממש מצחיק. אבל הוא עדיין רשעXD מה באמת??!!? 30 ילדים!??! OO" חשבתי איזה 10 מקסימום. OO" 30!@?#!@#$!@# מעניין אותי אם סוףסוף יבוא אלינו מישהו שהוא חתיך . XD זה יהיה שיא~

טוב נוו...

לא בטוחה 30 בדיוק אבל זה מינימום 30 ילדים (ככה פאני אמרה לי) הלוואי שיהיה לנו משהו חתיך! ושיהיה איתנו בכיתהXDD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifתגיידי , אין לך חבר או משהו כזה? XD

שד"א חוזר היום או מחר מקנדה?XDD שאת כבר חושבת על בנים חתיכים אחרים?XDDDD אבל ככככן !@#$#!@ הלוואי. *~* ושיהיה חמודיי כזה. D: לא איכס. XD

אז מה אם יש לי חבר...

וכן הוא כבר בבית תמיד אפשר להסתכל מהצד בזמן השיעורים ולחלום :p

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif"חבר זה לא קיר... אפשר להזיז אותו..." חח

סתםסתם. D: למרות שאתם כבר חודש בייחד, אז סחתיין.XD גם אם לא נפגשתם פעם אחת בחודש הזה.XDD חחחחחחחחח , אריאלה. אני בעד שנבקש מהם לעבור. נחפור להם ונמשיך לחפור להם (ז"א להארי -שתקיXD-) עד שהם יעבירו אותנו לי' 4!
1#$#@!#!@ שונאת את הכיתה הזאת! שונאאאאאאאאת!

חח מאיפה המשפט הזה??

והיום נפגשתי איתו D: והוא הביא לי צמיד! ונראה קודם את כל הכיתה ואחר כך נדבר.. כי יכול להיות שהתלמידים החדשים יהיו חמודים\חמודות (איך שבא לך :p) ואז לא נצטרך לעבור..

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifנכון חכם ?XDDD

יש! צמיד! -.- איזה צמיד ?
חחחחח בבקשה תגידי לי שקנדה עשתה לו רק טוב והורידה אותו מהרעיון המזעזע הזה לעשות רסטות?XDDDD ישלנו פאקינג 4 ילדים חדשים! בנים או בנות? אינלי מושג.XDD אנחנו עם תומר ספורטה. זה פשוט עצווווווב! -.- אריאלה אני בקטע של חמודים.XD ~בעיקר אם הם ארגנטינאים בני 23 וקוראים להם מסי.D:~

סתם צמיד כזה חמוד...

והוא עדין בקטע של הרסטות :) ולא נכון! יש לנו 6 ילדים חדשים!! עם תומר ספורטה זה עצוב?? עם אוריה בניטה זה עוד יותר עצוב! גם אני בקטע של חמודים! איזה קטע מטורף! ~אבל לא של ארגנטינאים~

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאיכס רסטות!@#!@ חחחח

אני שונאת את הכיתה שלנו נקודה. -_- והכל בגללך!@#! XDDDDDD

למעלה