קדימה|לקראת שנת הלימודים

אייי תקשורת איזה כיף.

איך זה בדיוק אצלכם? כמה יחידות עיוני וכמה יחידות מעשי? ואתם עושים סרטים? אע לי מחכה סרט גמר השנה :| ואני עורכת@#$% תיק עורך
למה אין לנו דבר כזה!?

../images/Emo34.gifהאממ .

האמת שאין לי מושג , עוד לא התחלתי אני יודעת שתקשורת זה 5 יחידות כמובן XD אבל לאיודעת O: וכן עושים סרטים :) לפי מה שאני זוכרת שסיפרו לי י' זה פרסומת , י"א זה וידאו קליפ וי"ב זה סרט דוקומנטרי (סרט גמר כמובן) אבל אני לא יודעת אם זה בדיוק נקרא תקשורת\קולנוע . XD אבל לומדים על קולנוע. וגם ישלנו חולצה למגמה מזה מגניבה! שזה הסמל של שיפמן בצד שהוא בתוך אקשן גדול כזה XD ומאחורה אם את בצוות צילום כתוב צוות צילום ואם את קשורה למשהו אחר במאית\מפיקה\עורכת וכו' אז כתוב רק מגמת תקשורת D: ואני חושבת שאני ארצה לצלם\להפיק ותיק עורך אני חושבת שיש
או שקראתי 'תיק הפקה' ואני לא זוכרת XD אבל אני חושבת שכן יש כזה O:

ממ אז קולנוע יש לכם../images/Emo3.gif

אצלי זה 3 יחידות קולנוע ו5 יחידות תקשורת וחברה. תקשורת זה כזה מענייןןן כמו שרותם אמרה (למרות שי"א זה חרא. אבל קיבלתי 97 בבגרות!!!!!!!!!!#$%^ האעה יש ציונים
) וקולנוע זה חוויה לא מהעולם D: אני מציעה לך לצלם. הפקתי בכיתה י' ובתכלס...זה חרא של תפקיד חח בקושי עושים בו משהו. לעומת זאת צילום זה אחד האדירים ואת גם אוהבת את זה ורוצה להתעסק בזה (נראלי) אז ממש מתאים לך.

צודקת ../images/Emo3.gif

אבל בתכלס זה צילום וידאו , ואני אוהבת סטילס . XD אבל נראה כבר חחח אני מקווה שאני יפול על קבוצת ילדים שלא יפילו על ילדים אחרים את כל העבודה .. וככה אני אדע מה לבחור :) תודה על הטיפים\עצות

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהממ,תקשורת.

אצלי זה 10 יחידות+יחידת ביולוגיה שחייבים לעשות ומסיימים איתה בכיתה י'. 5 יחידות עיוני
ו5 מעשי,שזה אמור להיות הכיף,אבל אצלי בבי"ס-זה לא ממש ככה. החומר העיוני ממש מעניין אותי ואני מתה עליו ולכן זה גם המקצוע שהציונים שלי בו הכי גבוהים(בכל זאת,הוגשתי על 100 לבגרות!
)ואני גם מתה על המורה שלי ובכללי זה יעור שאני אוהבת(בלי עין הרע!
) המעשי אצלנו ממש נורא,כי הביאו לנו מורה חרא ובקושי עשינו משהו ויש מלא תקלות וחוסר אמביציה מטורף לעשות משהו,ועכשיו אחרי שהרכז מגמה שלי מת אז בכלל הולכת להיות שנה מאוד קשה,אבל אני מקווה שהבי"ס מספיק חכם כדי לא לקחת את המורה שהיה לי שוב,אחרי כל הבעיות שהוא עשה לנו,אבל בכללי,שמתחילים לצלם ולעשות את הסרט ולפעול וליצור זו תחושה מאוד כייפית,אל תשכחי את זה! אני חייבת לומר שהמון תלוי במורה,כי גם עם החומר הכי מעניין,המורה הכי גרוע יכול לחרבן הכול(וזה קרה לי גם בהיסטוריה.אבל בזכות המסע התנועתי לפולין ובזכות עצמי הוגשתי על 88
) אז אני מקווה שיהיו לך מורים טובים,ותקשורת זה מאוד מעניין,אותי לפחות,ושיהיה לך בהצלחה פיצקית!

דמאט -.-

באתי להגיד שהאמת שהמורים לתקשורת אצלי הם ממשממש טובים . המורה לתקשורת עיונית היא בת ולמעשית זה בן D: והם ממש חמודים! אני מכירה אותם מלפני זה .. הם פשוט לא לימדו אותי עדיין XD אז אנימקווה שיהיה בסדר :) תודה!

כמו גל המורה שלי, נכון?../images/Emo98.gif

חחחח סתם. יאו אני מתגעגעת אליוווווווו אוף אבל המורה הכי טוב שלנו עזב
לא יודעת איך אני אעשה את הסרט הזה בלעדיו.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifגל../images/Emo99.gif

זה השיעור תקשורת מעשי הכי מעניין שהיה לי בכל חיי כתלמידת תקשורת.אולי הוא עבר אלינו?
.חחח סתם
אני מתגגעת לשיעורים העיוניים שלנו! הרכז מגמה שלי מת מדום לב,והמצב שלנו הרבה יותר גרוע משלכם.צרת רבים חצי נחמה?

לא, מורה אחר עזב../images/Emo10.gif

שהוא הרבה הרבה יותר טוב ומגניב מגל! למרות שעכשיו שהוא עזב גל הופך להיות הפייבוריט שלי והלוואי שהוא יהיה המנחה שלי בסרט
אוי ואבוי איזה מזעזע זה נשמע...אני מרגישה ממש רדודה. :|

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifוואו,מורה יורת טוב ומגניב מגל?

נשמע כמו חלום! אני מקווה בשבילך גם
וכן,זה היה די נורא,פתאומי ולא צפוי,ובקיץ באתי לבי"ס ביום שזה קרה ולראות את כל המורות בוכות ומתפרקות,שאלו נשים עם סמכות וקשיחות במהלך השנה,זה היה מוזר מאוד.זה גם היה די שוק לכולם,היה קשה להאמין וזה עדיין לא נתפס,והכי חרה לי בלב שיש לו שני ילדים קטנים,והוא היה צעיר,סביב 39.לא מאחלת לאף אחד. אנחו גם לא מאוד הכרנו אותו וחבל כי היה לו ידע רחב ועשיר מאד,אבל כל בוגרי בי"ס שיכלו ל=ולמדו איתו באו וממש בכו כי הוא היה מורה טוב והיה להם קשה.

dairy milk

New member
יואו תקשורת ../images/Emo23.gif

אני כל כך רציתי ללמוד תקשורת, לעזאזל!! כמעט הלכתי לביצפר בטבריה (ואני גרה בעפולה) רק בשביל מגמת תקשורת. ואז החלטתי שלא שווה לקום ב6 בשביל זה, כשגם שהביצפר חמש דק' מהבית שלי אני קמה ב11. ואז גיליתי, אחרי שכבר סיימתי את המגמה שלי (ספרות! בכל זאת היה נחמד) שלשכבה מתחתיי פותחים מגמת תקשורת. נאחס

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאצלנו בבצפר כל המחנכות של השכבה-

חוץ מהמורה של הכיתה שלי נמצאות בארגון המורים ששובתים, רק המורה של הכיתה שלי בהסתדרות המורים שלא שובתים אז ישמצב שאנחנו נהיה הכיתה היחידה בשכבת י' אם תהיה שביתה -___- נגיד היום, רק הכיתה שלי הגיעה לפגישת הכרות עם המורה. (בפאקינג 9 בבוקר!1 T^T) שכבת י' שמורכבת רק מי'4

נו מה יש לכולם עם הזין ../images/Emo3.gif

אע ורוני ואת מתחילה ביום נישואים של ההורים שלי .
הרגשתי צורך לציין את זה D:

למעלה