קדימה|לקראת שנת הלימודים

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifעונהנהנהנה [=

לאיזה כיתה את עולה ? יא' קנית ציוד לביה"ס כבר ? ככן השבוע :p יש לך תלבושת אחידה ? לצערי . למה את הכי מחכה בשנת הלימודים החדשה ? לחופשים ? ולראות ילדים שלא ראיתי מלא זמן. מה את מאחלת לעצמך לשנה הבאה ? שיהיה לי שנה טובה , ושאני יעבור את כל הבגרויות בהצלחה !אמן אמן אמן !! -555- מה את מאחלת למקפליי לשנה הבאה ? ששששיצא להם דיייסק טווב , ושיפסיקו להיות קוקסינלים :) ושיבואו לארץ! מסר לאומה : בנים זה עם חרא :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifחחחחחחחח , יוב. 3>

הם לא קוקסינלים. הם דראג קווינס. D:

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif גמאני רוצה!!:)

לאיזה כיתה את עולה ? חחחחחחח ... ח'! קנית ציוד לביה"ס כבר ? יאפפפ !! אעעע איך אני מתלהבת מהקניות לבצפר אין כאלה דברים XD יש לך תלבושת אחידה ? בגלל שפיצלו את הבצפר שלנו לשני בתי ספר עכשיו לבצפר של קוראים מקיף יא' אז בנתיים אין (בחודש הראשון אין) אבל עוד חודש יהיה .. בנתיים אני צריכה לבוא עם חולצות חלקות,הזמנות טובה להשויץ בטומי שלי P: למה את הכי מחכה בשנת הלימודים החדשה ? ילדים חדשים באים לבצפר! :) מה את מאחלת לעצמך לשנה הבאה ? להמשיך להצליח כי הלך לי מעולה שנה שעברה לא כמו שאר השנים , ואתן יודעות הדברים הרגילים:) מה את מאחלת למקפליי לשנה הבאה ? שיחזרו להיות מקפליי שהכרתי ומהרר.. מסר לאומה :

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifעונה D:

לאיזה כיתה את עולה ? ט' O: כיתה חדשה, I DON'T WANT TO >: קנית ציוד לביה"ס כבר ? נשאר לי לקנות קלמר ושטויות כאלה יש לך תלבושת אחידה ? כן
לפני כמה ימים נזכרתי בה ורציתי לבכות למה את הכי מחכה בשנת הלימודים החדשה ? טיול שנתיייייי D: מה את מאחלת לעצמך לשנה הבאה ? אממ שאני אצליח ו..יהיה לי בסדר בכיתה החדשה ? מה את מאחלת למקפליי לשנה הבאה ? שיפגע להם משו בראש והם יחזרו להיות כמו פעם . מסר לאומה : קר לי .

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo6.gif

לאיזה כיתה את עולה? י'
קנית ציוד לביה"ס כבר? יאפ.
יש לך תלבושת אחידה? אהא .
למה את הכי מחכה בשנת הלימודים החדשה? לשבוע הראשון להשתמש בכל מה שקניתי ואז שוב חופש D: אבל ברמת העיקרון שוב לכל הכיתה הפסיכית שלי שאני מתגעגעת אלייה
מה את מאחלת לעצמך לשנה הבאה? הרבה הצלחה בכל המבחנים, בבצפר ובכלל - במיוחד בבגרויות!! אעאע
מה את מאחלת למקפליי לשנה הבאה? שיחזרו למסלול, שיחזרו למקפליי הישנים עם המוזיקה האיכותית
בהצלחה בהוצאה של הדיסק החדש, והסרט ושיבואו לארץ ב2011 !@#$%^&*
מסר לאומה: שיהיה לכולן הרבה הצלחה !!

LioritaGirl

New member
איכס. בצפר >>"

לאיזה כיתה את עולה ? ט' . יאללה שנה אחרונה בבצפר המסריחחחחח . קנית ציוד לביה"ס כבר ? יאפ . איזה תיק אדיר כפרות עליו
יש לך תלבושת אחידה ? כן. זונות
למה את הכי מחכה בשנת הלימודים החדשה ? ילדים חדשיםםםםםםםםםםםםם קולולולו. ושהמנהלת תתפגר XD מה את מאחלת לעצמך לשנה הבאה ? מסיבת יומולדת נורמלית
מה את מאחלת למקפליי לשנה הבאה ? שדאלאס יתפגרררררררררררררררררר -.- שיפסיקו עם הסקיני [החיכוך לא עושה טוב ! זה מדעי
] שיתחילו לשאוב השראה מאמנים נורמלים, ושימשיכו להיות סקסים
מסר לאומה : Be cool, FUCK school.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאעאעעעעעעעעעעעעעאאאאאא

שנישנישנישנישנישני בואי תתלי אותי ועכשיוווו~~!! אני חיפשתי את הקלמר של התיק הזה בערך חודש וחצי ולא מצאתי,, עד ששני מצאה אותו ובאה לקנותא ותו - הוא נגמר . עאעאעאעאעעאעאעאע ;;

../images/Emo34.gifאם היית מחפשת תיק לא בעיה למצוא D:

אבל קלמר עכשיו כבר בעיה D: והאמת שמלא אצלנו קנו אותו . XD אבל זה לא סותר את העובדה שהוא אעעעעעש D:

LioritaGirl

New member
XDDDDDDDDDD

גם אצלינו מלא קנו אותו. אבל מה אכפת לי ? הוא שווה ! ושכולם יקפצו D: חוצמזה , הוא יותר יפה על הבנאדם הנכון *גבות*

דידה7

New member
PARTY GIRL הייה לפני כמה זמן בMTV HITS!

הוא הייה במקום 8 :) איזה מגניב זה לראות מקפליי בMTV מזמן לא היייה!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהאא הוא מקום 8 עכשיו!??! XDD

ואני תהיתי למה הוא כבר לא מקום 10...XD אז חשבתי שהעיפו אותו. XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאווה. XDDD

מגניב. DDD: הייתי בטוחה שזרקו אותם. XD עכשיו אני הולכת להמשיך לחרוש על היטטס 3> עד שיהיה מקפליי 3>

ריהותם

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo124.gifבי"ס לשנה האחרונה!

לאיזה כיתה את עולה ?י"ב!
שנה אחרונה בבי"ס!
קנית ציוד לביה"ס כבר ? כן.רק יומן שאני ממש רוצה אין לי עדיין.
יש לך תלבושת אחידה ? כן
למה את הכי מחכה בשנת הלימודים החדשה ? שיעורי תקשורת עיוני,מחנה אומנויות,סיורי מגמה,טיול שנתי,צחוקים בכיתה,חברים.
מה את מאחלת לעצמך לשנה הבאה ? להישאר טובה בלימודים כמו שאני ואף יותר בלי עין הרע
טפוטפוטפו,לסיים נהיגה מהר,להמשיך לנגן ולמצוא את עצמי בהרבה דברים.לתת בראש ברבאק כי שנה אחרונה,וחבל לחפף!
מה את מאחלת למקפליי לשנה הבאה ? שיחזרו לקדמותם.תודה
ושיבואו לארץ למען השם!
מסר לאומה : "תגלה רחמים,תגלה רחמנות,במקום להתחמם נגלה חמימות.אף פעם לא מאוחר להתחיל לשנות"לחיות את הרגע ולא לחשוב יותר מידי,ללכת אחרי האופי שלך ולא לעשות דברים שאת לא רוצה בשביל לרצות אחרים כי החברה מתחלפת אבל עם עצמך את נתקעת לנצח. שתהיה לכולנו המון המון הצלחה!

../images/Emo248.gifהייסקול היר איי קאאאאאאם../images/Emo23.gif

לאיזה כיתה את עולה ? י' . תיכון!
קנית ציוד לביה"ס כבר ? אכן
יש לך תלבושת אחידה ? מאד לא לצערי . זה מעולה שיש תלבושת אחידה D:
למה את הכי מחכה בשנת הלימודים החדשה ? לתקשוווווווווווורת סוףסוף
למרות שלפי מה שקראתי באתר של הביה"ס שלנו והעבודות שנותנים וכאלהזה נראלי כלכך קשה
תיקי הפקה תיק במאי תיק עורך תיק זובי אופס .
אבל אני ממשממש אוהבת את התחום ואני מקווה שאני יוכל להוכיח את עצמי כמו שצריך בתקשורת . ולתלמידות תקשורת כאן בפורום אני אשמח לטיפים :) בכל זאת .. תקשורת זה זהה אצל כולנו .. :) וחוץ מזה נראלי שלתעודות זהות D:
מה את מאחלת לעצמך לשנה הבאה ? להצליח בלימודים ולהצליח בבגרויות D:
מה את מאחלת למקפליי לשנה הבאה ? שיבואו לישראל! ושהאלבום יהיה סקסי ומוצלח ומקפליאי ביותר D:
מסר לאומה : ניניניניינינינ אני אוהבת את הפורום שלנו

למעלה