oshratush

New member
תהני לך..

הייתי שם בקיץ האחרון, אני יכולה להמליץ לך בכיף על אתרים ובתי מלון........

מישי24

New member
מבחני מו"ר

מתישו ביום-יומיים לפני פסח היה ראיון בעושים צהרים עם יעל דן בגל"צ על מבחני מו"ר ושם הרופא שדיבר פירט מאוד במפורש מה יש במבחנים האלה. היה מעניין גם סתם ככה. להשיג את תמלול הראיון מחברת "יפעת" עולה הון כסף, אבל להשיג את הקטלת מגלי צה"ל דווקא די זול...אם למישהו מתחשק

Dr casper

New member
כתבה על מו"ר

אני לא יודע לגבי הראיון ברדיו, אבל זו כתבה על מבחני המו"ר שהתפרסמה בהארץ לפני שבועיים. אני לא יודע אם דובר עליה בפורום או לא.

מישי24

New member
פעם כבר קיבלתי מהם קלטת כזו

במסגרת הלימודים (תקשורת) אני אנסה לחפש אם שמרתי את הפתקים עם כל אנשי הקשר שמה.

מישי24

New member
צר לי. הכל כבר קבור ב"ארכיון"

של כל חומר הלימודים שלי. מה שאני כן זוכרת זה ככה: בעיקרון צריך ליצור קשר עם גל"צ, לקבל את הפקס של מפקד גל"צ או של האחראי על הספריה (לא זוכרת מי מהם), ולשלוח בקשה שמסבירה בשביל מה צריך את זה. הם חוזרים אליך ממש מהר (אלי חזרו תוך משהו כמו 10 דקות). זה עולה כסף. לא זוכרת כמה. אבל הרבה פחות מהתמליל של זה
בכל מקרה, את כל ההוראות האלה אפשר לקבל בבהירות ממי שמשיגים בגל"צ. הם ממש נחמדים שם. בהצלחה.

heavenly girl

New member
תפרסמו בבקשה מאמרים על סיעוד -

אני מתעתדת ללמוד את המקצוע בשנה הבאה,בעזרת ה'
! תודה-רבה!

לימודים בגרמניה חצי נצל"ש

סוף סוף השגתי את החומר שחיפשתי על לימודים בגרמניה. כתבתי מייל לשגרירות ובמפתיע 3 ימים אח"כ אני מקבלת לביתי מכתב ובו מספר חוברות כאלו ציבוניות מושקעות ומגניבות לחלוטין עם חומר על לימודים בגרמניה וכיוצ"ב. אבל יש בעיה 1. חצי מהחומר בגרמנית וחצי באנגלית אז הגרמני חפיף החוברת של האנגלית נראת לי הקריטית.. הבעיה שלפענח את זה עכשיו עם האנגלית המתחסרקת שלי יקח לי מינימום עד החוש הגדול): אחרי ואם בכלל שאני אצליח לפענח את זה זה כבר לא יהיה בעיה לכתוב מאמר מקיף על לימודי רפואה בגרמניה.. יש מתנדבים שממש בא להם לקרוא את ה200 עמודים האלו ולסר לי מה קורה בהם?( אם מישהו מרגיש שהוא ממש חייב ולא מסוגל לעצור את עצמו שידבר איתי:)

לא שאני לא מסוגלת לעצור בעצמי

אולי כן... ככה תרגול אנגלית לפסיכומטרי... אבל נראה לי שכדאי שנעשה קצת עבודה לטובת הפורום. רוצה להעלות את תוכן העניינים ?

דיי ההפך..

האוניברסיטאות שלרוב מלמדות באנגלית אלו לרוב האוניברסיטאות הבינלאומית שהן אוניברסיטאות פרטיות... ככה שהרמה שם גבוהה מאוד אז אם אבא שלך מנכ"ל סלקום או בק או שאת גרה בסביון אז בכייף תוכלי ללמוד באנגלית... וכן ממה שקראתי השפת לימוד בגרמנית בכל מקרה המידע שם נראה לי כללי ולא ספציפי לבעי אזרחות וגם הוא ממש ארוך זה חתיכת חוברת אז אני לא ממש יכולה להעלות לפורום אבל אפשר לקבל את זה ע"י בקשה באתר של האזרחות הגרמנית יש שם צור קשר ואז את מבקשת אני בכל מקרה אנסה להתקשר לאזרחות עצמה בזמן הפעילות ולבקש לדדבר עם מישהו שיגיד לי עם מי אני יכולה להיפגש בפנים מול פנים ע"מ לדעת פרטים קצת יותר אישיים על לימודי רפואה ועל היתרון שלי כאזרחית... יש גם חוברת על מבחן קבלה כזה אבל היא בגרמנית ו... אתם יודעים יש איזה כמה מילים שלא הצלחתי להבין:)

moran f

New member
אם הלימודים הם בגרמנית

אני לא בטוחה שכדאי להניח כל כך מהר שהחלק החשוב הוא באנגלית - סביר להניח שהם מניחים שמי שבא ללמוד בגרמנית גם קורא גרמנית. שווה להשקיע במציאת דרך לקרוא גם את החלק בגרמנית.

למעלה