ים, שאלות, ושאר ירקות

inonpbs

New member
נעמה דיברה איתי!!!!

השגתי את המספר טלפון של נעמה (לא מביא לאף אחד) ודירתי איתה איזה 10 דקות על החיים באי איזה מתוקהההה היא!!!!

שלוםם לכולםםם! שאלה קטנה :)

אז ככה אני מחפש בנרות את השם של השיר שסיוון שרה תמיד... זה הולך כזה משהו.. "והאושרר............." ויש המשך שאני לא מצליח ממש להבין. עכשיו אם נכנסים לאתר , בפרק האחרון (פרק עשירי - מופיע ומתנגן אוטומטית ישר ברגע הכניסה לאתר, אז אתם לא צריכים לחפש את זה ולהסתבך) בדקה הראשונה (1:00 בדיוק) שומעים אותה שרה. הכתובת של האתר למקרה שמישהו לא מכיר: http://survivor.nana10.co.il/ מאד מקווה שתנסו לעזור =/ תודה ואחלה סופ"ש!

sn22

New member
שאלה..

מישהו יודע מי ניצח באי המתים?! עומר או וויקה?! אם כן.. מי?

Fלויד

New member
פורום של מחוקים....!!

קבלו את ההודעה הזאת בהבנה והומור ואל תקחו ללב, כי זה יהיה מפגר- אנלא מכיר אף אחד מכם אישית... כל הפורום זה תאוריות קונספירציה וסוכנויות הימורים!! פתאום כל אחד נהיה לי מקורב להפקה, יודע מי בגמר, יודע מי עף מי נשאר מי מנצח ומי... זה שתול של ההפקה, זה דוגמן והוא לא סיפר זאת שחקנית והיא לא סיפרה..חלאס אנשיםם! מה-איכפת-לכם? תראו את הסדרה, תהיו במתח לראות מה קורה וחלאס עם כל השטויות האלה... בתור אחד שבפורומים של השרדות ארה"ב אני חיייב להגיד שמינונים כאלה באמת לא ראיתי וחבל, כי לדעתי אין הבדל איכותי בין ישרדות הישראלי והמקורי. יומגניב לכם- תתעסקו בעיקר!

וואלה נראה לי שהפורום הזה הולך להיות הכי פעיל

בתפוז למשך המון המון זמן.

Xcoreבטטה

New member
העצומה למען תושבי שדרות .

http://www.postool.co.il/petition.ph...ani2u&id=1&i=d "כבר 6 שנים שבכל יום נופלים קאסמים על תושבי שדרות. טילי הקאסם הקטלניים גבו קורבנות בנפש, פצועים, נפגעי חרדה והלם והסבו נזק רב לרכוש ולעסקים בעיר. מלחמת ההתשה שמתקיימת בשדרות ויישובי הסביבה היא מלחמה קשה של שגרה לא נורמאלית ובלתי נתפסת של חרדות ואי סדר. יש דרך לנצח את הטרור הרצחני וזאת בתנאי שנעבוד כולנו יחד- חתמו על העצומה ועשו צעד נוסף למען ביטחונם של תושבי שדרות." אני מאמינה שרק מי שחי את המציאות הזו יוכל להבין זאת, אבל כל השאר, כמוני, יכולים לשנות את המציאות הקשה הזו. בבקשה, חתמו על העצומה ושלחו אותה לכל המכרים שלכם ובכל פורום אפשרי. המצב הזה יכול להשתנות.

Funk18

New member
את הכוח הכפול?!

בארה"ב זה בכלל מזכה אותך בחסינות... אצלנו אין לזה שום משמעות בתאחלס, אולי זה מרמז שבאמת מכוונים ת'דברים מלמעלה?

shavitt93

New member
שאלה...

איפה אפשר ליראות את העונות הקודמות של הישרדות (של האמריקאים) ?? :)

ofiros5

New member
תשובה...

אני לא בטוח.... אבל רוב הסיכויים שעומר נראה לך ויקה המפונקת תאכל את זה......

Fairywitch

New member
האמת? צודק לגמרי../images/Emo45.gif

כמנהלת כאן אני מנסה להילחם בעיסוק בתפל... אבל זה לא תמיד עובד. יחד עם זאת זה שההפקה סיפרה שמתמודד עובד ב-X וזה שקר- זה כן מטריד ומעניין. אבל אני מסכימה לגבי השאר, ובעיקר לגבי כל "מקורבי ההפקה" המזדמנים...

idanoosh17

New member
אמממ

זה באמת לא שווה הרבה כרגע. אבל אחרי המיזוג שה יהיה משימות כאלה שיהיו אישיות ואז זה יזכה אותך בחסינות

orfeder

New member
תשובה

עדיין אפשר לראות אותה בשום מקום אבל אפשר להוריד אותה באתרים כמו להלה

דרדן

New member
נכון ככה היה צריך לעשות

עכשיו הכוח הכפול לא שווה כלום.

למעלה