אבל עדיין אף אחד לא ענה לנו על השאלה....
י יוסי ברק 1 New member 19/1/08 #67 לא אמרתי שאני רוצה לדבר דווקא איתה... אני חושב שזה יהיה די נחמד לשוחח עם שאר המתמודדים... אבל אני לא יודע איך אפשר לעשות זאת... אולי מישהו מחברי הפורום יודע ויכול להסביר???
לא אמרתי שאני רוצה לדבר דווקא איתה... אני חושב שזה יהיה די נחמד לשוחח עם שאר המתמודדים... אבל אני לא יודע איך אפשר לעשות זאת... אולי מישהו מחברי הפורום יודע ויכול להסביר???
מ מאור כהן1 New member 19/1/08 #68 אפשר... לא בעיה להשיג את הטלפונים ולהתקשר ולהטריד אותם. אבל לא רצוי
A AntilopA2 New member 19/1/08 #70 ../images/Emo45.gif נראה לי מוגזם לחלוטין...גם אם להגיד מילה טובה אם רואים ברחוב זה לא ממש מפריע, להתקשר למתמודדים הביתה זה כבר ממש מטריד.
../images/Emo45.gif נראה לי מוגזם לחלוטין...גם אם להגיד מילה טובה אם רואים ברחוב זה לא ממש מפריע, להתקשר למתמודדים הביתה זה כבר ממש מטריד.
F Fairywitch New member 19/1/08 #72 ../images/Emo64.gif../images/Emo207.gifים, שאלות, ושאר ירקות../images/Emo64.gif
ד דגים המקורי New member 19/1/08 #77 הישרדות זה משחק של תככים ומזימות אבל לאט לאט הרגשות ניכנסים לפעולה עוצמתית אבל הבסיס של המשחק הזה הוא להיות שורד ומי שישילב בין שני הדברים תככים ורגשות בצורה טובה וסמויה הוא ינצח
הישרדות זה משחק של תככים ומזימות אבל לאט לאט הרגשות ניכנסים לפעולה עוצמתית אבל הבסיס של המשחק הזה הוא להיות שורד ומי שישילב בין שני הדברים תככים ורגשות בצורה טובה וסמויה הוא ינצח
E efratcn New member 20/1/08 #86 מישהו מבין מה קרה לפרס הסופי?? בהתחלה אמרו דירה ואוטו, עכשיו נשארו עם אוטו שעם כל הכבוד לא עולה מיליון שקל אבל מציגים את הפרס האחרון בערך כולל של מיליון שקל. אז מה נסגר?
מישהו מבין מה קרה לפרס הסופי?? בהתחלה אמרו דירה ואוטו, עכשיו נשארו עם אוטו שעם כל הכבוד לא עולה מיליון שקל אבל מציגים את הפרס האחרון בערך כולל של מיליון שקל. אז מה נסגר?