ים, שאלות, ושאר ירקות

כנראה הם לא רצו להעתיק מבארה"ב..

ולכן נתנו רעיונות..וזה הרעיון הכי מוצלח [עלאק !! XD] שעלה..

פשוט מאוד

לפי מספר ההודעות והתגובות. אני כבר כמה זמן גולש בפורומים של תפוז ואני יודע מתי פורום פעיל, לא פעיל ופעיל מאוד.

LiRs Lullaby

New member
למה שקר?

חוץ מויקה, כל שאר האנשים שידוע שעבדו בזה כבר לא עוסקים בדוגמנות אז למה הם אמורים להודיע על זה?

Fairywitch

New member
לא לגבי דוגמנות-

אבל עניין הדירה שלא הייתה, או שסיוון לא משדרות... ומילא להסתיר מהמתחרים- זה הגיוני, אבל למה מהצופים בבית?

LiRs Lullaby

New member
אין לי תשובות להכל ../images/Emo3.gif

תראי, אני לא חושבת שערוץ 10 התכוון לתת דירה שלא קיימת, בכל זאת - דבר כזה היה מתגלה. זו יכולה גם להיות פאשלה שלהם. את יודעת, יש גם סתם אנשים שנפלו למלכודת..... אנשים, מטבעם עושים טעויות ואני נוטה להאמין שהם לא עשו את זה במזיד. ובכל מקרה, הם שינו את הפרס. וסיון לא משדרות - הבנתי ממישהו שכתב על זה שהיא כן משדרות, אבל היא עברה לתל אביב במסגרת לימודי משחק או משהו כזה? כמו שדן, למשל, כבר המון זמן לא גר בחיפה, אבל הוא כן חיפאי.... האמת, דווקא נהיה לי יותר ברור פתאום למה יש כל כך הרבה דוגמנים בסדרה...... או אנשים כמו סיון שלומדים משחק.... וראיתי שגם את ויקה מנסים בסוכנות הדוגמנות שלה לשכנע ללמוד משחק (זה היה באותו האתר עם הכתבה על סיון). נראה לי שהם בעיקר מנסים לקדם שם אנשים, את יודעת, לתת מקפצה לעולם הפרסום.... ואם נכונה השמועה שאחד הפיינאליסטים הולך להיות הפרזנטור של רנואר מן אז בכלל....... בקיצור - נראה לי שלרוב המתמודדים שם יש איזשהו אינטרס להיות מפורסם. שזה האמת קצת מוריד מהערך של התכנית, כי באמת חשבתי שאנשים באו לשם בשביל חווית ההישרדות והמשחקים והאינטריגות........... אבל כמו שאמרתי בהודעות קודמות - מפה אפשר רק להשתפר, וזו לא סתם ביקורת לשם מציאת פאקים וקטנוניות לשמה, אני באמת מקווה שבהפקה יפיקו לקחים לעונה הבאה.

JoNy Boi

New member
ויקה כן תאכל את זה כי

היא שתולה של ההפקה..אין לי שום קשרים אבל זה כל כך ברור שלמה לבלונדינית עשירה כמו ויקה תבוא להישרדות שהיא יודעת מראש שהיא תפסיד לכל הגברים החסונים? טיפשי..

זה ממכר

New member
אם כבר סיון שטרית היא השתולה, כי היא שחקנית

ולא הזכירו את זה, ויקה שם בשביל יחצי ציבור שיכירו יותר את הדוגמנית זה הכל, סתם סתומה

Volldemort

New member
למה אתם כ"כ בטוחים שיש שתול להפקה? ../images/Emo122.gif

זה לא כמו בתוכניות ריאליטי אחרות שההפקה יכולה לסדר חסינות למתמודד מסוים, הפעם רק המתמודדים מחליטים להעיף זה את זה- אז בשביל שיהיה להפקה שתול?! במה הוא יועיל!?

גם לדעתי אין שתולים. זה לא הקונספט של התוכנית

ערוץ 10 לא יכולים לעשות מה שהם רוצים והם גם לא יכולים להמציא פורמט מחדש, הם מחוייבים להישרדות שכל העולם מכיר ורואה. לכן, לא יהיה כאן הפתעות מאשר בעונות האחרות שמשודרות ברחבי העולם. אין שתולים. מה שכן אני כן שם לב שההפקה לא מפרסמת אמת על המשתתפים. על עידן רשום שהוא עו"ד מתמחה, שזה שטות גמורה. איך אפשר להיות עורך דין אם לא סיימת התמחות? הוא משפטן בסך הכל. על גיא רשום שהוא למד כלכלה נדמה לי, מה שלא מספרים שהוא לומד תואר ראשון כבר 7 שנים לדעתי וכנראה שלא יסיים אותו אף פעם. נורא קשה לסיים תואר כשעושים קורס אחד בסמסטר. הוא גם נשוי בנות, אז אבוד לכן. מולי ילד מפונק וזה ידוע. אפשר לראות אותו בהפקות אופנה שונות. הוא נמוך וקטן וחושב רק על עצמו. זה גם נראה בבירור.

זה ממכר

New member
אני לא חושב שיש שתול, אבל אם כבר מדברים על זה

אין היגיון שזאת תהיה ויקה, ויותר הגיוני שזאת תהיה סיון

ויקה הגיעה בדיוק כמו מולי, דרך סוכנות דוגמנות

לקחו אותם בשביל הלוק, לא בגלל השכל ובטח לא בגלל שהם אולי יזכו בגמר. רצו אותם בשביל הנוף, שיהיה על מה להסתכל. זו הסיבה היחידה שהם שם.

סאמוואן

New member
אני מאוד מאוד מאוד

מקווה שעומר!! אין,אני לא רוצה שהוא יפסיד בשלב הזה..

אוהד 49

New member
ברור שעומר!../images/Emo9.gif

ויקה סתם ברבי עדינה כזאת..עומר יעיף אותה הבייתה

LiRs Lullaby

New member
אף אחד לא קרא את ההודעה שלי?../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif

לאלה שחושבים שויקה היא ברבי עדינה...... http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/685/050.html בנוגע להודעה הראשית: למרות החיבה שיש לי לויקה, אני רוצה לראות את עומר פוגש את דן ומכסח אותו

yarivito

New member
בחייכם

ויקה היא דוגמנית אתם לא יודעים שדוגמניות לא אוכלות כלום?

למעלה