אין לי תשובות להכל ../images/Emo3.gif
תראי, אני לא חושבת שערוץ 10 התכוון לתת דירה שלא קיימת, בכל זאת - דבר כזה היה מתגלה. זו יכולה גם להיות פאשלה שלהם. את יודעת, יש גם סתם אנשים שנפלו למלכודת..... אנשים, מטבעם עושים טעויות ואני נוטה להאמין שהם לא עשו את זה במזיד. ובכל מקרה, הם שינו את הפרס. וסיון לא משדרות - הבנתי ממישהו שכתב על זה שהיא כן משדרות, אבל היא עברה לתל אביב במסגרת לימודי משחק או משהו כזה? כמו שדן, למשל, כבר המון זמן לא גר בחיפה, אבל הוא כן חיפאי.... האמת, דווקא נהיה לי יותר ברור פתאום למה יש כל כך הרבה דוגמנים בסדרה...... או אנשים כמו סיון שלומדים משחק.... וראיתי שגם את ויקה מנסים בסוכנות הדוגמנות שלה לשכנע ללמוד משחק (זה היה באותו האתר עם הכתבה על סיון). נראה לי שהם בעיקר מנסים לקדם שם אנשים, את יודעת, לתת מקפצה לעולם הפרסום.... ואם נכונה השמועה שאחד הפיינאליסטים הולך להיות הפרזנטור של רנואר מן אז בכלל....... בקיצור - נראה לי שלרוב המתמודדים שם יש איזשהו אינטרס להיות מפורסם. שזה האמת קצת מוריד מהערך של התכנית, כי באמת חשבתי שאנשים באו לשם בשביל חווית ההישרדות והמשחקים והאינטריגות........... אבל כמו שאמרתי בהודעות קודמות - מפה אפשר רק להשתפר, וזו לא סתם ביקורת לשם מציאת פאקים וקטנוניות לשמה, אני באמת מקווה שבהפקה יפיקו לקחים לעונה הבאה.