תוקן. תודה.
R rotshoosh New member 13/12/02 #15 למוטי ובוני האתר וואו האתר ממש יפה דרך אגב מאיפה התמונה בעמוד הראשי? והערה קטנה למה לא שמתם את התמונות בדף רגיל במקום להוריד כל פעם תמונות? תחדשו על האתר ביי
למוטי ובוני האתר וואו האתר ממש יפה דרך אגב מאיפה התמונה בעמוד הראשי? והערה קטנה למה לא שמתם את התמונות בדף רגיל במקום להוריד כל פעם תמונות? תחדשו על האתר ביי
M motib4 New member 13/12/02 #16 ../images/Emo29.gif בונים איתי את האתר דנה, הדס, ומתן. התמונה מהעמוד הראשי היא מהצילום האחרון שערכו התאומות. בקשר לתמונות- זה לנוחיותינו, ולוחיות אלה שרוצים לשמור את התמונות (הרוב).
../images/Emo29.gif בונים איתי את האתר דנה, הדס, ומתן. התמונה מהעמוד הראשי היא מהצילום האחרון שערכו התאומות. בקשר לתמונות- זה לנוחיותינו, ולוחיות אלה שרוצים לשמור את התמונות (הרוב).
ש שרון המתוקה12 New member 13/12/02 #17 ../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif
C Coo¢k£i ²°°² New member 13/12/02 #23 מוטי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo187.gif אני פשוט לא מאמינה איזה אתר מ = ה = מ = ם יוווווווו אתר פ33ה . המועדף ביותר ( איזה חנפנית אני ) אני פשוט ידעתי שזה מה שקורה זה היה ברור , ואני הראשונה שאמרתי את זה
מוטי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo187.gif אני פשוט לא מאמינה איזה אתר מ = ה = מ = ם יוווווווו אתר פ33ה . המועדף ביותר ( איזה חנפנית אני ) אני פשוט ידעתי שזה מה שקורה זה היה ברור , ואני הראשונה שאמרתי את זה
C Coo¢k£i ²°°² New member 13/12/02 #24 אופס ../images/Emo70.gif שכחתי את הדס ודנה../images/Emo187.gif בגלל שמוטי כתב את זה , כתבתי רק אותו בטעות אני ממש מצטערת זה כולכם האתר מ = ה = מ = ם
אופס ../images/Emo70.gif שכחתי את הדס ודנה../images/Emo187.gif בגלל שמוטי כתב את זה , כתבתי רק אותו בטעות אני ממש מצטערת זה כולכם האתר מ = ה = מ = ם
C Coo¢k£i ²°°² New member 13/12/02 #28 יו וולקאם ../images/Emo92.gif../images/Emo187.gif מממ ... ייקח לי עוד הרבה זמן לגמור לראות את הכל ... יווווווו כ"כ מושקע ועיצוב מהמם קבלו ח"ח
יו וולקאם ../images/Emo92.gif../images/Emo187.gif מממ ... ייקח לי עוד הרבה זמן לגמור לראות את הכל ... יווווווו כ"כ מושקע ועיצוב מהמם קבלו ח"ח
R RoNi ThE QuEeN New member 13/12/02 #30 אתר מהמם !!!!../images/Emo99.gif../images/Emo49.gif נכון שלא הייתי פה המון זמן, אבל חזרתי!!! ונכנסתי לאתר, והוא מהמם !!!!!! כל הכבוד על ההשקעה !!!
אתר מהמם !!!!../images/Emo99.gif../images/Emo49.gif נכון שלא הייתי פה המון זמן, אבל חזרתי!!! ונכנסתי לאתר, והוא מהמם !!!!!! כל הכבוד על ההשקעה !!!
R RoNi ThE QuEeN New member 13/12/02 #31 יש לי שאלה- אני רוצה להכין כרטיס ברכה (של התאומות) אם תמונה מסוימת שיש לי, ואני רוצה להכין את הכרטיס ליום האהבה !!! השאלה שלי היא- איך כותבים וולנטיים דיי???
יש לי שאלה- אני רוצה להכין כרטיס ברכה (של התאומות) אם תמונה מסוימת שיש לי, ואני רוצה להכין את הכרטיס ליום האהבה !!! השאלה שלי היא- איך כותבים וולנטיים דיי???
A Alexis14 New member 13/12/02 #32 חחחחחחחח......./images/Emo113.gif בתעודת זהות של אשלי, כתבתם השיר המועדף: Used to be again, כאילו זה שם השיר, אבל הכוונה היא שהוא היה בעבר השיר Again...
חחחחחחחח......./images/Emo113.gif בתעודת זהות של אשלי, כתבתם השיר המועדף: Used to be again, כאילו זה שם השיר, אבל הכוונה היא שהוא היה בעבר השיר Again...
א אולסן לובה New member 13/12/02 #33 ../images/Emo45.gifכל-הכבוד על האתר!!! הוא ממש ממש ממש במילה אחת מ-ה-מ-ם ו-מ-ד-ה-י-ם!!! טוב אולי זה שתי מילים אבל לא נורא... הוא בכל זאת ממש מהמם...
../images/Emo45.gifכל-הכבוד על האתר!!! הוא ממש ממש ממש במילה אחת מ-ה-מ-ם ו-מ-ד-ה-י-ם!!! טוב אולי זה שתי מילים אבל לא נורא... הוא בכל זאת ממש מהמם...
R ruth yehuda New member 13/12/02 #35 יש משהו מוזר... רשמתם באתר (אגב-אתר מצוין!)ב´הידעת´ לכבוד ליל כל הקדושים, ב-1999, מרי-קייט התחפשה לאשת החתול ואשלי לקאובואית. ב-1992 בליל כל הקדושים, מרי-קייט התחפשה לאשת החתול. מרי קייט התחפשה פעמיים לאשת החתול-בליל כל הקושים
יש משהו מוזר... רשמתם באתר (אגב-אתר מצוין!)ב´הידעת´ לכבוד ליל כל הקדושים, ב-1999, מרי-קייט התחפשה לאשת החתול ואשלי לקאובואית. ב-1992 בליל כל הקדושים, מרי-קייט התחפשה לאשת החתול. מרי קייט התחפשה פעמיים לאשת החתול-בליל כל הקושים
ד דסדוּס New member 13/12/02 #38 מוזר אבל נכון! מרי-קייט התחפשה לאשת חתול גם בשנת 92 וגם בשנת 99. כנראה שהיא אוהבת מאוד חתולים ( כמוני... LOL )
מוזר אבל נכון! מרי-קייט התחפשה לאשת חתול גם בשנת 92 וגם בשנת 99. כנראה שהיא אוהבת מאוד חתולים ( כמוני... LOL )