אולסן ישראל- הפתיחה החגיגית!

היי דוסי../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif../images/Emo186.gif

יש לי חתולה אחת, ממש ממש יפה- אבל מטורפת לגמרי ו90% מזמנה היא מיוחמת.... אבל אני עדיין אוהבת אותה

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif../images/Emo70.gif

יואווו
עם האתר החדשש
הוא מעוצב ממש ממש ממש יאפהההה.... והפינות מעניינותתתתתתתתת
אהבתיייייי

תיקון בקשר לאתר (לא שרשרתי בכוונה)

היי, לא שרשרתי כי רציתי שתראו אבל מוטי- אתה מוזמן לשרשר אחרי שאתה רואה את זה לשרשור על האתר. בחדשות- רשום על הספר השישי החדש ורשום שם שבארץ יש רק 4 ספרים... לפני שבוע קניתי בארץ את החמישי..... איזה ספר מושלם
אבל האתר ממש יפה

Alexis14

New member
אממממ...../images/Emo113.gif

היה עדיף שתשרשרי כי למוטי יש מספיק עבודה גם ככה, ותאמיני לי- כשמישהו פותח שרשור- בעיקר בקשר לאתר שלו או משהו כזה, הוא יקרא כל תגובה, לפעמים אפילו פעמיים.... אז אין מה לדאוג...

motib4

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo29.gif

נתקן את זה. רעות- כמו שנגה אמרה (ותודה נגה) יש לי המון דברים לעשות, וזה לוקח זמן. לשרשר לא לוקח כמה שניות. זה תהליך מסובך, אז פעם הבאה. לשרשר בבקשה!

OMG../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo186.gif

איזה מ-ד-ה-י-ם
ישר למועדפים...

אולסנית

New member
מוטי כנס

באתר שלך כתבת שלמרי-קייט יש שני כלבים אבל יש לה שלושה כי עכשיו יש לה את הגור החדש -ג´ק.

אולסנית

New member
ועוד משהו

לפני כמה זמן התאומות עשו מחדש את החורים באוזנים לכבוד הסרט הדרך לשם. אז תשנה.

לא פשוט זה...

תראי גם לי זה ככה זה קורה לפעמים שזה רשום ככה אז תלחצי לחיצה ימנית בעכבר, כשאת באתר, ותלחצי על עברית שכתוב שם באנגלית. זה יעבור לך לעברית. בהצלחה!

boli bop

New member
אתר מהמם אין מה לומר

תראו בזמן האחרון קצת משעמם לי בפורום ולא ממש מעניין - אז מעכשיו אני לא חושבת שאני יכתוב המון המון הודעות אבל אל תדאגו אני עדיין ממשיכה לקרוא הכל ! בכל אופן ראיתי את האתר והוא ממש יפה ! כל הכבוד ! תראו אני חושבת שאני מוותרת על האתר שאני אעשה כי כל האתרים כאלו יפים והאתר שלי יהיה סתם לא יפה !
i love you ! וזה לא שיצאתי מהפורום !!!!!!!!!!1

למעלה