אתה בן 22 היום!!איזה חמודי,זה פעמיים מספר המזל שלי. שימשיך להיות כזה מוכשר בטירוף כמו שהוא,לכתוב שירים מדהימים,לשיר מדהים ולפחד מבננות. שהוא וג'יי (איזה כינוי הא?!) ימשיכו להיות יחד הם זוג חמוד. ושיהייה לו רק טוב בחיים ונחת מהחברים שלו. HAPPY BIRTHDAY TO YOU YOU LIVE IN THE ZOO YOU LOOK LIKE A MONKEY AND... YOU SMELL LIKE A POO סתם סתם סתם.... קיצר מזל טוב. -אם הייתי בבית הייתי שמה תמונה יפה שיש לי אבל אני לא בבית-
../images/Emo65.gif יהיום יום הולדת היום יומולדת היום
יומולדת לטטווווווום חג לנו שמח וזר לשתינו שמח היום יומולדת לשתינו [למרות שהיום זה העיברי שלי
] והינה אני מעתיקה את ההודעה מהשירשור הלא נכון|שמאלה| זתומרת היום זה העיברי שלי [ב' באב] טווממייי מזלל טוובבבב דווובבווווןןןןןן גדדווווללללל שתמשיך לההנהיג את הלהקה כמו שצריך ושיהיהו לך עוד הרבה שנים של כיף ומוסיקהושתליח עם ג'ואנה ושתתחתן איתה ושיהיה לכם עדר של בלונדינים שמנמנים
עד מאה ועשרים!!! חה חה עוד מאה ו18 שנים כבר לא חוגגים לו חה חה חה (עזבו...XD) שכל מה שתרצה יתגשם כל מה שתאחל לעצמך אני אגיד אמן! אמממ שתיהיה לך היום הולדת הכי טובה בעולם שמקפליי תצליח המון המון המון!!! מתה עליך פשוש!!
מזלטוב לבןאדם המדהים הזה, יו כמה שאני אוהבת אותו. D: אני מאחלת לו את כל הטוב שבעולם, שימשיך לעשות את מה שהוא עושה הכי טוב, וזה המוזיקה. עד 120 ובהצלחה לו בכל מה שיעשה אווווווווו אני פשוט מתה עליו תראו איזה מדהים הוווווא