היום יום הולדת לטום!!!

DoLi it is Me

New member
טוווומייי שליי יש לנו היוםםם יומווולדדת../images/Emo65.gif

זתומרת היום זה העיברי שלי
[ב' באב] טווממייי מזלל טוובבבב דווובבווווןןןןןן גדדווווללללל שתמשיך לההנהיג את הלהקה כמו שצריך ושיהיהו לך עוד הרבה שנים של כיף ומוסיקה
לאבב יו [למרו ת שהוא בכלל לא קורא ><]

מזל טוב טום!!

אתה כל כך מושלם! ומוכשר טוב אני לא באמת הולכת לכתוב ברכה ליומולדת.... אבל אני באמת מקווה שהוא [או כל מישו אחר במקפליי] לא ישתנו... אז... לאב יו אור...

מזל טוב לטומי בוי!../images/Emo99.gif

כבר בן 22, איזה חמודD::
שיהיה לו המוןהמון מזל טוב, אושר ובריאות בחיים, שיצליח עם הלהקה, ושיוציאו עוד אלבומים טובים ומשובחים
ו... שיתחתן כבר עם ג'יו (ושיהיו להם ילדים קטנים וחמודים
)!@#$%^^&Y@#$ אע, ושיבוא לישראל כמובן. *אמן* ^,^
יו אני כ"כ אוהבת ת'דובון המוכשר הזה, הלוואי והיה רואה כמה אוהבים אותו כאן!
*הם כזה זוג מ ו ש ל ם !

lilosh1212

New member
טומיי......./images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

or karady

New member
טומוש מזל טוב!!!

וואי הוא כבר בן 22 זקן...
סתם טום רציתי לאחל לך שתמשיך להצליח ותמשיך להיות מוכשר
שתבוא לישראל ביחד עם כולם.. ושלך ולגויבה או איך שלא רושמים את זה יהיו חיים מאושרים.
ורק בריאות לאב יו!!!!!

MoVe AlOnG

New member
טטטטווווווממממיייייייי

המאהב הסודי שלי.
המון המון המון המון המון מזל טוב
אתה בן 22 היום!!איזה חמודי,זה פעמיים מספר המזל שלי. שימשיך להיות כזה מוכשר בטירוף כמו שהוא,לכתוב שירים מדהימים,לשיר מדהים ולפחד מבננות. שהוא וג'יי (איזה כינוי הא?!) ימשיכו להיות יחד הם זוג חמוד. ושיהייה לו רק טוב בחיים ונחת מהחברים שלו. HAPPY BIRTHDAY TO YOU YOU LIVE IN THE ZOO YOU LOOK LIKE A MONKEY AND... YOU SMELL LIKE A POO סתם סתם סתם.... קיצר מזל טוב. -אם הייתי בבית הייתי שמה תמונה יפה שיש לי אבל אני לא בבית-

DoLi it is Me

New member
../images/Emo65.gif יהיום יום הולדת היום יומולדת היום

יומולדת לטטווווווום חג לנו שמח וזר לשתינו שמח היום יומולדת לשתינו [למרות שהיום זה העיברי שלי
] והינה אני מעתיקה את ההודעה מהשירשור הלא נכון|שמאלה| זתומרת היום זה העיברי שלי [ב' באב] טווממייי מזלל טוובבבב דווובבווווןןןןןן גדדווווללללל שתמשיך לההנהיג את הלהקה כמו שצריך ושיהיהו לך עוד הרבה שנים של כיף ומוסיקהושתליח עם ג'ואנה ושתתחתן איתה ושיהיה לכם עדר של בלונדינים שמנמנים
לאבב יו [למרו ת שהוא בכלל לא קורא ><]

JuSt My LuCk

New member
טומי קשיש שלי!!!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo23.gif

עד מאה ועשרים!!! חה חה עוד מאה ו18 שנים כבר לא חוגגים לו חה חה חה (עזבו...XD) שכל מה שתרצה יתגשם כל מה שתאחל לעצמך אני אגיד אמן! אמממ שתיהיה לך היום הולדת הכי טובה בעולם שמקפליי תצליח המון המון המון!!! מתה עליך פשוש!!

DoLi it is Me

New member
../images/Emo207.gif איי בנות אולי נכתוב לו ברכה למייספיס

מפורום מקפליי בישראל להזכיר להם שאנחנו עדיעין כאן ואנחנו זוכורת ואנחנו פעילות

MoVe AlOnG

New member
שימו לב

תסתכלו בהודעה שכתבתי על להביא אותם לארץ. יש שם משו גם על האלבום ברכות לטומי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifטומי בוי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מזלטוב לבןאדם המדהים הזה, יו כמה שאני אוהבת אותו. D: אני מאחלת לו את כל הטוב שבעולם, שימשיך לעשות את מה שהוא עושה הכי טוב, וזה המוזיקה. עד 120 ובהצלחה לו בכל מה שיעשה אווווווווו אני פשוט מתה עליו תראו איזה מדהים הוווווא

מממממממזזזלל טוובבב לטוומיייי ../images/Emo65.gif

מזזלטוובבב טווםם השמןןןן בן 22 היוםם כפרההעליוו : )

sweet shir

New member
אומנות השרשור. ^^;

מתחיל להימאס לי!!!1111 פיפל תלמדו לשרשר! -__-

מזל טובבב../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

חחחחח עד 1220 שנה@@!ותשמין קצת למען השם

למעלה