יום הולדת שמח למנהלת הפורום שלנו

I מ י ר ב I

New member
המון המון מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הכי חשוב-בריאות!!
אושר ואהבה
שתגשימי השנה הרבה משאלות
וכמובן שתמשיכי להיות מכורה להופעות ולמוזיקה טובה
אוהבת,נשיקות...

ofree15

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

המון המון המון מזל טוב! אני לא כאן הרבה זמן, אבל בזמן שהייתי כאן הספקתי להבין שאת מנהלת מדהימה! ובנוסף רציתי לאחל לך: המון אהבה, בריאות ואושר המון הצלחה, פרנסה טובה ועושר שיהיו לך רק חדשות טובות ושתהני מכל מה שאת עושה, בעיקר מהרגעים הקטנים.. תמשיכי לשמוע מוזיקה טובה

ורד...

,מזל טוב:) עד 120, שפע ברכות ואיחולים, והמון המון חיוכים שמחה וכיף.. שתהיה לך שנה מקסימה! מאחלת מכל הלב, תום.

ורד מזל טוב.

‎‎ מזל טוב ורד...מזל טוב. למתוקה הזאת. לחיננית הזאת שיהיה לך רק כייף שמחה מוזיקה הנאה. התברכות בטוב. עשייה עבודה הצלחה פוריות וכמובן בריאות. הצלחה בעבודה. ו...אהבה אהבה אהבה מזל טוב...

ישראל ברוך הבא לפורום מירי מסיקה... ../images/Emo6.gif

לימדו אותי לקבל אנשים בידיים פתוחות:) חחחח...

כי אי אפשר לא לאחל לך גם בפורום!!../images/Emo42.gif

חחחח טוב אז קודם כל אני רוצה להגיד לך שאת מנהלת נפלאה!! ומצחיקה!! ואת בהחלט יודעת לעשות כאן סדר כשצריך! חחח את מקסימה!! וכמו שכבר אמרתי, אני ממש שמחה שיצא לי להכיר אותך! אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם! עד 120!! שתגשימי את כל הפנטזיות הכי גדולות שלך בחיים!! שתהני בכל יום ויום בחייך!! שתישארי את! המון אושר, עושר, יושר, כושר, בריאות, הצלחה, מוזיקה טובה, וכל מה שעוד ניתן לאחל לך!! אוהבת אותך!

viko222

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

המון אושר בריאות הצלחה ושפע איחולים

למעלה