ברור שאין מספיק
B BRANGELINA New member 4/5/10 #20 מזל טוב חולה עליייךךךך (ההודעה נכתבה בהתקף ערסיות מטורף עמכם הסליחה)
H hilali1 New member 4/5/10 #49 ../images/Emo41.gifמ../images/Emo41.gifז../images/Emo41.gifל../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifט../images/Emo41.gifו../images/Emo41.gifב../images/Emo41.gif יומולדת שמח ורד את נראה לי המנהלת היחידה בתפוז שיש לה יומולדת באותו יום של הנושא שבו עוסק הפורום... זה תמיד נחמד
../images/Emo41.gifמ../images/Emo41.gifז../images/Emo41.gifל../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifט../images/Emo41.gifו../images/Emo41.gifב../images/Emo41.gif יומולדת שמח ורד את נראה לי המנהלת היחידה בתפוז שיש לה יומולדת באותו יום של הנושא שבו עוסק הפורום... זה תמיד נחמד
C Crurifragium New member 4/5/10 #50 למה אחרת את חושבת שעשו אותה מנהלת? הרי ברור שזה לא בגלל האופי הנחמד והנוח שלה.
H hilali1 New member 4/5/10 #52 תכל'ס../images/Emo70.gif אביב ואני בררנו בקפידה את המועמדים ואין ספק שזה היה הקריטריון המכריע
C Crurifragium New member 5/5/10 #56 הדרך היחידה לשמור סוד היא אם יודעים אותו רק שני אנשים, ולפחות אחד מהם מת. וגם אז זה לא ממש מבטיח הצלחה.
הדרך היחידה לשמור סוד היא אם יודעים אותו רק שני אנשים, ולפחות אחד מהם מת. וגם אז זה לא ממש מבטיח הצלחה.
C Crurifragium New member 5/5/10 #59 כבר מאוחר מדי, לפחות לסוד הזה. אבל אני אוהב את הגישה שלך. לפחות עד הנקודה בה השתפנת.