למי יש יומולדת

למיכלוווש../images/Emo65.gif

המון מזל טוב ליום הולדתך, זר ענקי של נשיקות וחיבוקים והמון ברכות ואיחולים לבביים, ובינהם בריאות ושמחה צחוק והצלחה עושר ושלווה, ומי ייתן ושהחיוך יימצא תמיד על פניך ושהברק תמיד יבהיק מעינייך. באהבה ענקית
שלך לתמיד..... סיון

יקח לי שנים לכתוב ברכה../images/Emo9.gif

אני אביא לך את הברכה+מתנה
ביום שניפגש:]] כיי.. אני באמת לא אצליח להוציא ברכה עכשיו מהראש על כל מה שעברנווו בשנה שאנחנו מכירות
אבל את דעת שאני אוהבת אותך המוןן
ושובב.. מתנה_+ברכה מתי שינפגש

חחח דסוווווווש../images/Emo110.gif

שוםםם מתנהה ואמרתייי לךךךךךךךךךך אניי אדבר איתך כבר במסןןן מחר בלילההה או יום שניייי ונחליטט הכל:]]

מיכלוששששששששששששששש

יפה שליייי
המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון מזל טובב!!! הצלחה בלימודיםם הצלחה בחחייםם הצלחה ב-ה-כ-ל-!!!!!
|
באהב ע-נ-ק-י-ת!!
, שיר

מיככלללל../images/Emo99.gif

הממממממון מזזזזזזל טובבבבבבבבבב
אני לא טובה בברכות,אז אני אאחל לך את כולל הטוב שאפשררר..! ואיזה תאריך נחמד,מורידים לי ת'גשר

אביחי 33

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo110.gifמיק-מיק../images/Emo110.gif../images/Emo65.gif

וואי כ"כ קשה לתאר תק' כ"כ ארוכה שעברנו ביחד. מעל שנתיים לא? אז באמת הכל התחיל מלפני שנתייים. הכרתי באמת אבל ב=א=מ=ת לא סתם ילדה, באמת ילדה מיוחדת שתורמת תמיד משכמה ומעלה. אז כשזה מגיע ליום ה=כ=י מיוחד שיש, שהוא היום הולדת שלך(וגם במקרה הגמר של הפיינל פור
) כולם רק מייחדים לך את היום הזה, וכמה שיותר עושים לך טוב וכיף בו
מיכל
באמת כל האושר והטוב שבעולם שאני מאחל לעצמי, אני מאחל לך
(יו נו,אני מאחל הרבה לעצמי
) באמת שיהיה לך רק אהבה בחיים, שתמצאי אותה ותלכי אחריה, הרבה בריאות , שמחה-דבר שאני לא זה שצריך ללמד אותך מהי, אלא רק תמשיכי להיות שמחה וחייכנית
והצלחה הכי ג=ד=ו=ל=ה בכל מה שתעשי
שיהיה לך רק טוב, ובאמת אל תפסיקי לעולם לחלום, כי כידוע לך לפעמים חלומות מתגשמים;)(אני מרגיש שזה לא קשור
) זהו, בירכתי את כל מה שרק יכלתי לתאר ורק מה שיכלתי לברך כל אחד ואחת שאני באמת אוהב ומעריך. אמנם הגיל מאוד קטן(תמיד אני אהיה בשנתיים
) אבל הכמות שהספקת עד כה, גם מבחינת מידע,תאוצה ועוד המון דברים שרכשת עד עכשיו בחיים, גרמו לך לאהבה ולאושר האין סופי שאת מקרינה-ובאמת לא סתם, מתוך הרגל של כתיבת ברכה ליום הולדת, אלא מתוך עשייה-העשייה שלך! באמת עם כל ההערכה והאהבה הכי גדולים שיש בעולם
אביחי

אייללוש

New member
ביחוש כתבת לה מקסים ומרגש והתמונות.

דוווקא החיוך מסמ המון על בנאדם

אביחייייייייייייייי../images/Emo110.gif

תוווווווווווודדדדדדדדדדדדדדדדדה רבה רבההה!!! ותודעע על הרקעע!!! [גפ לדסוש שהכינה
בחרת את התמונות הכי מפחידוות
]

hila846

New member
מיכושששש../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

יום הולדת , מה כבר אפשר להגיד
זה יום בשנה יום מיוחד
ונכון... שיש אותו לכל אחד , אבל זה היום שבו נולדת , שיצאת לעולםזה היום שבו התגלת לכולם
אז עכשיו אנחנו מסתכלים עליך ורואים איך בקלות גדלת. לשרוד בעולם הזה זה לא קל , אבל ניסית ועובדה שהצלחת למרות שלפעמים כבר נמאס לך ונחת
אז בהצלחה בהמשך המסע ושהדרך הנכונה אותך תישא
מזל טוב מכל הלב
, שתדעי להבחין תמיד בין טוב ובין רע , ושלעולם לא תטריד אותך שום צרה
אז מזל טוב
וממש באהבה המון , כי את שווה את זה יותר מכל הון
מיכלוושש- רציתי לאחל לך שיתגשמו כל משאלות ליבל לטובה
ועד-120 שנה
ושיהיה לך את כל האושר והמזל שבעולם שהיום הזה תמיד יהיה מדהים ומושלם|מאוהב |שלא תדעי עצב אף פעם ושישאר על פניך את אותו החיוך המושלם
עושר
כושר
בריאות
והצלחהה
המון המון המון המון מזל-טוב
אוהבתותך מלא מלא מלא
הילה

למעלה