למי יש יומולדת

היללי 2

New member
../images/Emo65.gifמיכלווווווש../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

מה אפשר לאכל לילדה שיש לה הכל
תמשיכי לשחק אותה ב-ג-ד-ו-ל
יאאווווווו מיכלללללללללללללייי
!!! מממש מלאין מז"לט
שתהני המוווון בחיים
כי יש ממה להנות.. שיהיה לך הצלחה בכלל אשר תיפניי
שיהיה לך חיים מאושריםםםםם
אושר
ועושר
בריאותתת והצלחה בהכלללל
את בהממתת ילדה מדהימהה
מיוחדת ונשמהה
ושכלל משאלות ליבך יתגשמו לטובההה
אוהבת פוווולים ויותר,
הילה.

מיכלי!!! חחח פעם שלישית גלידה ../images/Emo3.gif

כתבתי לך באמ"ל ת'ברכה וגם שלחתי מסר...
אבל לא נורא.. גם כאן... עוד פעם
חחחח מיכלי!!! דוגמנית-מדהימה-מהממת שלייייי
שיהיה לך המון המון מזל טוב!
כל הברכות שבעולם מגיעות לך... הכל!!
יום הולדת שמחחח!
"הלוואי שכל חלומותייך ייתגשמו..." <... השלם ת'משפט
> אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם!! תמשיכי להיות כמו שאת! אל תשתני אף פעם!!! <מובן?!
> אני אוהבת אותך המוןןןןןןן
ו... "היום שבו נולדת הוא היום בו החליט ה' שהעולם אינו יכול להתקיים בלעדיך!" <תזכרי תמיד!>

אייללוש

New member
לללללללללללללללללללללללללללללללע../images/Emo46.gif

אני לא מרשה
היא הדוגמנית שלי

פטרייייייי!../images/Emo110.gif

ראיתץייי לפנייי איזה חצי שעה את הדיסקק שהבאתת לי היוםם תודההה איזה יפההה זהההההההההההההה

חחח...אהבתי שאהבת..../images/Emo3.gif

ב20.00 חזרתי מהים עם קארין..
היה מזהה כיפפפפפפפפ והייתי אצל שכנה שלי כאילו שמרתי על הכלבה שלה את רואה מזה אני שומרתת על כלביםם...
יפה מה שעשיתי לך?! חחחחח...
טוב יאללה דבריי איתי אני עפתיייי
אאאאאאאאאאאא וד"א איךך היה באולימפידה!? מחר גם יש לכםםם?! תגידי כעעעעעע!שלעעע יהיה שיעורררררררר

היה קשה:p../images/Emo110.gif

עשיתי 3 שאלות מתוך 5
וזה שאלות פתוחות ומה-זה קשוווות.. חבל על הזמן.. והם אומרים אם לא ננמק אז התשובה נפסלת.. ואת צריכה לחפורררררררר
2 מה 3 בטוח נכונות השלישית לא בטוח
חח תודהההה

מיכלייייי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אז קודם כל היום יום הולדת ל=ך מיכלי מה כבר אפשר לאחל לך? קודם כל מזל טוב,ה-מ-ו-ן מזל טוב עד 120 ו1000 ו200 ו300 ו2000 תעשי חשבון כמה שנים זה יוצא
שתדעי רק שמחות, והחיים שלך יחייכו אליך, שתמיד תהיי שמחה ומאושרת, ואף פעם לא תורידי את החיוך שלך מפנייך. שתדעי לעבור את התקופות הקשות עם כל הזיכרונות הטובים ותמיד תדעי שבסופו של דבר הכול לטובה, והכול מסתדר. תגשימי את כל חלומותייך ותממשי את כל משאלותייך, כי תדעי לא משנה מה החלום שלך אם יש בך רצון להשיג אותו את תשיגי, כמה שזה נראה לך בלתי אפשרי. שתמיד תהיי מוקפת חברים, כי את באמת ילדה מדהימה שכייף להיות בחברתה ושמחתי להכיר אותך אומנם אנחנו לא מכירות הכי לעומק אבל מכירות מספיק טוב כדי להבין כמה את מדהימה, וכמה אני מאחלת לכל אחד חברה כמוך, ואם כבר מדברים אל תשתני ל=ע=ו=ל=ם! מיכלי אני יכולה עוד לכתוב מגילות עד סוף העולם. אבל לסיכום אני מאחלת לך תיומלדת הכי הכי בעולם אוהבת אותך כלכך !
יעל

טל ועדי1

New member
למיכלושש המושלמתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

sorry שרק עכשיו אנחנו כותבוותת!!! אז יפהה שלנוו!!!
המון המוןן מזל-טובב לכבוד יום הולדתת ה-14!!!!...
המון אושר
בריאות,
הצלחה בכל התחומים
ואהבה מרובה!!!
אוהבוותת אותךך!
טל ועדי!

למעלה