מה דעתכם על שרשור תאריכי ימי הולדת?

רותה לי

New member
../images/Emo65.gifמה דעתכם על שרשור תאריכי ימי הולדת?

זה יכול להיות נחמד אם נשלח
וגם
לחברים בפורום שחוגגים יום הולדת. נוכל לשרשר לכאן את התאריך שלנו, נארגן איזו רשימה, ומי שחוגג - נוכל כאן להפתיע אותו כך או אחרת. מה דעתכם? ואם מישהו חוגג לפי התאריך העברי, אז כדאי לרשום את העברי.

33 אבי

New member
רותה לי ...תתחילי את

ודרך אגב תודה על פתיחת השרשור יומולדת שעשית לי... את יודעת שחגגתי אתמול עברי ולועזי יחד...?...עכשו את יודעת בת כמה אני..

נירה63

New member
רותה לי יקרה הרעיון מדהים תבורכי על כך.

מצטרפת לרעיון שלך ומודה לך על היוזמה הברוכה. אני אחריך... נולדתי ב- 14.1.1963

רותה לי

New member
אצלי זה לפי העברי....

עד לפני כמה שנים חגגתי לפי 9.9.67 אבל יום אחד נפל לי אסימון על הרגל, קצת כאב, ומאז אני חוגגת ב: ד' אלול

cial 1

New member
בת מזל קשת והזה אחד המזולת הטובים.

נותנים את הכול לאחרים ואם לא נותר דבר אז. בה. הקיף עם עושר במחשבה טוב עשתי וכך נותרתי עם עושר עשיר בקו להמשיך הכול מתאים לבני מזל קשת . לחיות למען אחרים. ועלי גם אבלי אחרי הכול. זו אחד מהטחונות הכי בולטות . בקשת חברים.תמיד מרגיש עשיר מזל קשת גם שהוא לא הלב כן. גם וגם יש לך מה להגיד מלכת הקרח בקיץ וגם בחורף אגב החוחף עדיף על הקיץ מזל אש. חם ומקרין ממנו חום לאחרים. ANN

איציק78

New member
יפה נעמי אפשר לארגן איתך משהו ביחד

לי יוטצא היום הולדת ב13/3 אפשר לעשות משהו באמצע ולחגוג ביחד

איציק78 -בשמחה!../images/Emo42.gif

וטוב לראות אותך כאן תגיד, אןלי תוכל לעזור לטיראן עם המיקלט בחנוכה? נראה לי "שידוך" מתאים נעמי.

סוזי10

New member
29.12.55 צריך עכשו רק מישהי שתתנדב לרשום את

כל התאריכים ותזכור להעלות אותם באותו היום, אני לא מתנדבת.

רותה לי

New member
היי סוזי...מה שלומך?../images/Emo24.gif

בהחלט נכון, ואני לקחתי על עצמי... בוקר קסום

cial 1

New member
סוזי ערב טוב יש אמירה חזקה על גיל האישה???

לא מגלים וזה גם כבוד גדול וגם כבוד גדול לכול גיל שלי אוטוטו 12-12 ואני אוהבת לחגוג זאת ביום הסילבסטר. כי הרבה חוגגים . ערב זה? לא יודעת למה. אשמח לשתף אתכם כאן בעזרת השם. ואת למה לא מגיבה לי למסרים. משהו? לא בסדר. אני לא יכולה לכנס לשם. את רואה זאת. טוב חמודה המשך ערב מנעים לך. וכתבתי למייטל שאני אתן את עזרתי לה. ANN

למעלה