מה דעתכם על שרשור תאריכי ימי הולדת?

רותה לי

New member
../images/Emo57.gifשרשור יום הולדת - כמה מילים...

בלי עין רעה. אבל חסרים לי כמה חברים..... הלו..... ברור גם שכל אחד בכל שלב יכול להוסיף עצמו לרשימה... ובוודאי הרי יש כל הזמן חברים חדשים בפורום.. תודה למי ששלח לי מסר עם התאריך. התווסף לרשימה.... האם לדעתכם זה סביר ובסדר שבאיזה מקום בפורום, אולי למעלה, צריך לשאול את נירה ונעמי, תהיה כותרת "יש לי יום הולדת" או משהו כזה, ומי שיכנס לשם יקבל רשימה עם תאריכי ימי הולדת וכינויים וברור שבכל שלב אפשר להוסיף לרשימה שמות חדשים וגם להסיר שמות למי שיבקש. מה אתם אומרים? אולי נעשה זאת אחרת: אם מישהו מתנגד לזה, אז שיכתוב, אפשר גם במסר או אם למישהו יש רעיון נוסף...שיספר אני פשוט מעלה בראש כל מיני רעיונות כייפים לכל העניין הזה של רשימת התאריכים.... שבת שלום

רותה לי -בקשר לרשימה

נראה לי מאוד נחמד לשים את רשימת ימי ההולדת בלוחות הענין היחיד שמטריד אותי זה שנירה ואני נהפוך להיות אחראיות על זה כלומר : אם את תהיי "ועדת ימי הולדת" גם כשזה בלוחות אז בכף. אני לא מתאימה לתפקיד פשוט,,, עלולה לשכוח מישהו בלי כוונה ח"ו נעמי.

רותה לי

New member
אבל אני לא אוהבת ועדות ../images/Emo4.gif

מאז גן חובה אני כל הזמן בוועדות..... אוףףף.. אל תהיי מוטרדת, ברור שמקבלת על עצמי המשימה, סוף סוף עוד דרך לתת מעצמי.... אני אסדר רשימה לפי סדר, נראה לי כרונולוגי מתאים. אבל בתנאי שהמילה "ועדה" לא תהיה שם
שבת שלום לכולם

רותה לי-זו בדיחה../images/Emo13.gif

פשוט הזכיר לי את הקטע בבי"ס עם אחריות לזכור את התאריכים בגלל זה גם רשמתי במרכאות תרגישי נוח , הרעיון לרשימה מקסים עכשיו איך את רוצה לקדם את זה? וגם שזה יהיה ערוך ככה שבקלות נוכל להוסיף עוד תאריכים של מצטרפים נוספים. נעמי.

למעלה