מה דעתכם על שרשור תאריכי ימי הולדת?

סוזי10

New member
כל קמט נרכש בהרבה דם יזע ודמעות

וכי למה לא לגלות? יש מישהו שיברח מהגיל? ספרי עליו או עליה. ולגבי המסרים שלך , האמת שהם ארוכים ועדיין לא מצאתי זמן לשבת ולהתרכז בהם כדי לענות לך.

cial 1

New member
שבת שלום סוזי10

לאן נעלמה המתיקות שלך לגבי? אני רק מסר אחד כן ואמת ארוך בו נתתי לך נימוקים. יש לך אפשרות- למחוק. וגם אקבל זאת בהבנה. ואני כיבדתי אותך. עכשיו לגבי הגיל אני את שלי חספתי ללא כול דאגה. וזה בסדר. ואני גאה בגיל שלי מאוד חמודה. .ורק הגבתי שהאמירה היא חזקה וגם. וגם מקובלת על כול הנשים בעולם ב100% זו אני. בלבד... תני כאן הצבעה וראי כי יש אמת באמירה. ועוד מילה לך אישית ממני אני מכבדת את הכנות שבך לא שלך שבך. שבת שלום לך

סוזי10

New member
חני תפסיקי לקחת כל דבר אישי

לא אמחק את המסר שלך בצומת לב ואגיב לך, מה רצית שאקרא ככה בריפרוף. צריך להתעמק במסר ולנסותלהבין מה המסר שבמסר, אז אל תעלבי ממיני לעולם,

cial 1

New member
טוב סוזי. הכול בא בשלומו. שבת שלום.אין עליך

אמרתי לעצמי ולכולם כאן . רוצים כנות אצל סוזי10 . בשבוע הבא בעזרת השם אהיה כאן פעילה ומועילה הרבה יותר. לך לי לכולם כך הסדר של כול אחד. ועכשיו לבדוק. את סיר הדגים. לברכה על כול אחד בבית.. שהכול נהיה מדברו"ומדברו",,,,,,,,,,,,,

רותה לי

New member
../images/Emo39.gifחברים יקרים מאד אתם - תוספת קטנה:

רוצה לומר קודם שאני שמחה שמחה על הרשימה המופלאה ורוצה להוסיף - שאם מישהו רוצה רק לשלוח במסר את התאריך שלו, ולא כאן על גבי הפורום, אז זה בסדר גמור מאוד. אני אשמח אם תשלחו לי במסר....ואוסיף לרשימה. תרגישו חופשי חופשי להציף את תיבת המסרים שלי..........

K a t u s h k a

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב!!!!

לא יפה להסתיר ולמרות שקצת מאוחר בכל זאת בשמחה נאחל לך מזל טוב מכל ה

פששש אביהו-איך פיספסנו?../images/Emo151.gif

מזל טוב לך ממש קצת אחרי מאחלת לך הרבה ימי הולדת שמחים וגם איתנו כאן כל הברכות מזל טוב נעמי.

Avihu S

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

למרות שנראה לי שלהבא אני אחגוג בעברי
.

חדגורית

New member
ומכוון שאני זקנת הפורום כנראה - אז אני שולחת

במסר. עכשיו כולם במתח. חחחחח

למעלה