מזל טוב לפורום

אשכר ש

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב לפורום ../images/Emo213.gif

אז כפי שאתן יודעות, הפורום חוגג שנה להיווסדו! לכבוד היום הולדת, צרפו או תעתיקו את הודעתכן הראשונה בפורום/ קומונה ושתפו מה עבר עליכן מאז- האם ילדתן בבית? האם בבית חולים? האם הלידה הייתה כמו שקיוויתן? מה הפורום תרם/תורם לכן? הלוואי והשנה הבאה עלינו לטובה, תהיה עשירה בלידות טובות ומעצימות, שנצליח לעזור לכל הנשים המעוניינות בכך ללדת באופן פעיל וטבעי
<אם בא לכן, אתן מוזמנות לפתוח שירשור מפגש פורום נפרד, אנחנו נשמח לעזור באירגון
>
אם פי ואשכר.

אם פי 3

New member
מזל טוב לנו!

אני לא אצרף את ההודעה הראשונה, גם כי היא היתה בניק הישן והמוחרם שלי, וגם כי היתה קצת סתמית - אבל אנצל את ההזדמנות להודות לאשכר על היוזמה המבורכת ועל העבודה הנפלאה שהיא עשתה ועושה כאן - חלק ממנה מאחרי הקלעים, כך שנחשפתי אליה רק כשהצטרפתי לניהול. תודה
על עצמי - בשנה האחרונה אמנם לא ילדתי שוב בבית או בכלל, ואפילו לא נכנסתי להריון (לצערי, זה כנראה כבר לא יקרה), אבל ליוויתי שלוש לידות בית, כל אחת מיוחדת ושונה, ואני נמצאת בתהליך של העמקת הידע המעשי שלי בנושא. אני מקווה שבשנה הקרובה יצא לי גם ללוות לידות, עם עדיפות ללנל"ק וללידות בית (מי רוצה?) ולעבור מספר השתלמויות שאני מתכננת בנושא, וגם, כמובן, לתרום ולהתרם כאן בפורום, בכל נושאי הלידה הטבעית. שההמשך יהיה כמו ההתחלה!

גם למבי

New member
מה, את משוגעת?!?!

את היחידה שספרתי לה (לא וירטואלית) כמה קשה לי - נראה לך?!?!?! אני בחרדות מאז שהיה לי דימום וסתי שלא חזר והבנתי שאני לא יכולה לדעת מתי אני פוריה ומתי לא. רוני צדקה והתכוונתי לעתיד הרחוק (שנתיים?). ובגללך לא ילדתי עם אם פי קודם...

גם למבי

New member
בהריון חלמתי שאני יולדת עם אם פי 3

והיא הייתה כזו מקסימה והרגישה שהיא צריכה להסביר לי למה היא לא יכולה (למרות שמעולם לא הבטיחה או התחייבה להיות איתי). טוב, אח"כ נודע לי שאת היולדת האחרת שהיא מלווה באותו זמן... ובכלל למה היינו לחוצות על המיילדת? בסוף ילדת בלעדיה..

אם פי 3

New member
קודם תעברי לצפון... ותכנסי להריון..

ואז נדבר
בעצם, בשבילך אולי אני אעשה מאמץ מיוחד למרות המרחק.... (אבל עדיף שתעברי לצפון...)

mise

New member
בעוד שנתיים. תשתרייני.

היא אמרה רק בעוד שנתיים. אגב - קיבלת את המסר שלי?

גם למבי

New member
|çéáå÷| אם האייקונ

עובדים - אז שמתי חיבוק לתודה!!! תמיד יש סכוי לעבור לצפון - זה החלום של עמית - לגור ברמת הגולן. המלחמה די ערערה אותנו.

אם פי 3

New member
לא התכוונתי עד כדי כך צפון...

המרחק מהבית שלי לרמת הגולן, דומה למרחק למרכז....

mise

New member
../images/Emo151.gif מזל טוב!!

כן ירבו עוד שנים טובות. ההודעה הראשונה שלי בפורום היתה כמובן מזל טוב ובקומונה נדמה לי שסיפרתי שילדתי בבית. אין לי כוח לחפש
עם הקטן על היד והגדולה מטפסת לי על הרגליים..

../images/Emo99.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

איזה יופי של פורום, מנהלות ומשתתפות ותודה לכולן על העצות, השיתוף, הסיפורים...
אז ההודעה הראשונה שלי היתה בשרשור תל"מ. מאז עבר המון זמן. אני לא מאמינה שאני בשבוע 36+ כי בהריון הראשון לא הגעתי לשבוע הזה. אני בקשר הדוק עם המיילדת וכל ביקור שלה מאד מחזק וכיף. היא מדהימה ואני לא יודעת איך אפשר לעבור הריון בלי ליווי כזה של מיילדת. אם זכור או לא, אני נורא פוחדת מהכאבים, אבל צירים חזקים שהצריכו בי"ח לפני כמה ימים עשו לי מעין פרומו וראיתי שאולי זה לא כל כך נורא. בנתיים אין התפתחות מלבד צירים בעיקר בלילה, אבל אני מתאפקת מאד להגיע ל- 37 מלא. חוצמזה, עברנו לדירה מקסימה, ה(עוד מעט) בכורה גורמת להמון נחת, הרבה דברים טובים קורים ושימשיך ככה

אשכר ש

New member
../images/Emo6.gif איזו נוסטלגיה...

הנה ההודעה הראשונה שלי בהקמת הקומונה: "הקומונה נפתחת רשמית ! סוף סוף יש מקום בו תוכלו לחלוק את רגשותיכם, תחושותיכם, נסיונכם וכל דבר אחר שקשור בנושא לידות בית. לי קוראים אשכר (מבטאים זאת עם סגול ב- א' ודגש ופתח ב-כ') ואני בשבוע 23 להריוני. יש לי בן מתוק בבטן ואני מתכננת ללדת בבית. אני הומאופתית קלאסית במקצועי. חסר לי מקום בו יכולתי לשאול שאלות נשים שעברו לידה ביתית או מקום לחלוק בו את תחושותי עם נשים הנמצאות באותן דילמות כמוני, לכן החלטתי לפתוח קומונה שתעסוק בנושא. לדעתי זהו נושא רחב מאוד ואפשר לדבר עליו עד אין סוף... אני מתכוונת להזמין לקומונה מיילדות בית ואנשי מקצוע מהתחום כדי שיענו על שאלותינו ומזמינה אתכם- יולדות הבית לעתיד וגם קרוביהם (שבטח יש להם הרבה שאלות) להעלות כאן נושאים שמעסיקים אתכם ויחד נחווה את ההריון ולבסוף את הלידה והתוצאה המדהימה. אם יש לכם הצעות בנוגע לקומונה אשמח לשמוע וליישם במידה ואמצא לנכון. אז שוב ברוכים הבאים, הריון קל ולידה מדהימה לכולנו!
------------------------------------------------------------------- כמה עבר מאז... אתן כמובן יודעות שילדתי את יותם בבית בלידה נפלאה, למדתי המון מכל משתתפות הפורום במהלך הריוני ואני כל יום לומדת עוד ועוד. תודה לכולכן שאתן כאן

talit2

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif

אני אמנם רק כ-4 חודשים צופה יחסית שקטה, קוראת נלהבת ופעם אחת אף נתמכת. אני שמחה על קיומו של הפורום הזה, שנותן כוחות ותזכורות לסמוך על הגוף שלי ולדעת לגדול מבפנים... אני בשבוע 38+3, ומתפללת כל יום, שכשיגיע היום (ומבחינתי זה יכול לקרות כל יום), אזכור את כל התזכורות הנפלאות של הפורום הזה, את הספרים התנוחות והכל. בנתיים, תודה גדולה לעוסקות במלאכה!

רק שנה?

לא זוכרת בדיוק מתי נחשפתי לפורום, אבל זוכרת שזה היה בעקבות הזמנה של אמפי (בניק הקודם)בפורום הריון ולידה ושהייתי או ממש לפני לידה או ממש אחרי. נראה לי בעצם שלפני כי אחרי פרסמתי פה את ספור לידת האמבולנס שלי. הקטנצ'יק כבר אוטוטו בן שנה (לפי התאריך העברי) ואני והחצי הסכמנו שאת הבא יולדים בבית. עכשיו צריך רק להחליט מתי הוא יגיע.... אני בד"כ סמויה פה, אבל מתעדכנת כמעט מדי יום ומאוד אוהבת את הפורום. המשיכו כך...

למעלה