מזל טוב לפורום

swann

New member
מזל טוב לפורום../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

כבר שנה?... איכשהוא זכרתי ששלב הקומונה היה יותר ארוך ואז נכנסתי לשם וראיתי רק שלושה דפים. הופתעתי! מצאתי את ההודעה הראשונה שלי. וזה היה ממש בתחילת ההריון כשעוד התלבטתי אם לעשות את המעקב עם מיילדת או רופא ורעיון לידת הבית היה עוד לגמרי באויר, קצת רחוק ממני ולא לגמרי מציאותי. לבסוף המעקב אכן היה עם המיילדות, קניתי בריכה מתנפחת וילדתי בבית בתוך המים והיה נפלא (ומהיר!). ובהחלט בזכות הפורום (והקומונה בהתחלה). אחרת נדמה לי שיש סיכוי שהרעיון היה חולף במוחי אולי לדקה ומתבטל מיד. אבל אין לדעת. אז מזל טוב לפורום החשוב הזה. מצטרפת לתפילתך אשכר, אמן

סטיוויה

New member
שנזכה לשנה הבאה

שלכל המשתתפות באשר הן תהיינה לידות טובות,בידים מלאות,שתזכורנה אותן כאחת החוויות המדהימות בחייהן
חחחחחחחחחזרתי אחורנית כדי לגלות את עצמי ואת מייס מסכימות על כל דבר (כמעט)מהרגע הראשון
זה היה משעשע...

הילהל

New member
../images/Emo49.gif לפורום

קשה לי עם החיפוש החדש. נדמה לי שבתחילת ההריון שלי היה כאן אירוח של אילנה שמש. נכנסתי לשאול אותה מה דעתה על הרצון שלי ללידת בית לנוכח ה"היסטוריה". קיבלתי לדאבוני את התשובה שכבר שמעתי בעבר... היא די שמה קץ לחלום. אבל מכאן שמעתי על "לידה פעילה" ולמרות שעד ששונה השם חששתי לכתוב, קראתי אתכן המון וקיבלתי כוחות מהלידות שלכן. ומאז נולדה מיה, בלידת בי"ח אמנם, אך לידה מעצימה בה בחרתי את המקום, המלווים, בה היתה לי שליטה על ההתנהלות, ואשר למרות דימיונה האובייקטיבי ללידה הראשונה הצלחתי לקבל חוויה סובייקטיבית שונה לחלוטין.

גם למבי

New member
מזל טוב! ../images/Emo140.gif

ההודעה הראשונה שלי נכתבה ב - 7 לאוקטובר. הנה היא: שלום, בת 33 ולפני 3 שנים ילדתי בקיסרי בגלל מצג עכוז. כרגע לומדת כל שאני יכולה על לידות בית שכן אני לא מתכוונת ללדת בבה"ח. אני יודעת שבבה"ח אני נחשבת בסיכון ולא יתנו לי להשתחרר ממוניטור וללדת בדקט וכמו שאני רוצה, היד תהיה קלה על הסכין וזה ממש לא מתאים לי. בכל אופן - מטבע הדברים יש לי ובטח יהיו לי המון שאלות. אני פותחת באחת - אצטרך ללדת עם רופא מיילד ורציתי לשאול אם מישהי מכן ילדה עם ד"ר שיפטן או ד"ר ברדה ומה דעתכן עליהם. המון המון תודה מראש - דנה בסופו של דבר - ילדתי עם מיילדת בבית. לידה שונה ממה שדמיינתי אבל מעצימה ומלמדת. הפורום תרם לי הרבה ידע ותמיכה והוא עדיין הראשון שאני פותחת. לא פעילה כמו שהייתי רוצה מחוסר זמן - במיוחד בחופש הגדול ובגלל שלרב אני על המחשב כשאני מניקה... נשיקות לכולנו ולידות טובות!!!!

מזלטוב לפורום!! ../images/Emo65.gif

ההודעה הראשונה שלי נכתבה מוקדם משזכרתי...הייתי בטוחה שהגעתי הנה רק בסביבות חודש שלישי להריון
מסתבר שהרבה קודם
מעניין לקרוא את עצמי, וההתפתחות האישית שלי בהריון הזה. התחלתי מ"היו לי לידות טובות בבי"ח"
ו"לא שוללת לידת בית אבל...", וסימתי בלידת בית ובתחושה הרבה יותר חזקה ושלילית לגבי לידות בית החולים שלי ובעיקר, בידיעה שמעתה כל לידה שלי תהיה בבית וכל לווי הריון ובכלל לווי וטיפול נשי הולך להיעשות אצל המיילדות שלי.

Manty

New member
יוו, גדלנו בשנה ../images/Emo9.gif

אני נכנסתי לקומונה ביולי והודעתי שאני בהריון רביעי. למרות שהיה לי ברור שאלד בינואר, דיברתי על ינואר/פברואר. כמובן ילדתי בפברואר
לקומונה/פורום נכנסתי עם הרבה חששות להתקפות עלינו - היולדות עצמית, אך בכל פעם שהעלתי את הנושא הופתעתי מהפתיחות, ההתעניינות ומהקבלה
למרות שלא יוצא לי לכתוב כאן הרבה, הפורום הזה בהחלט הפך לפורום ה
שלי, והוא הראשון (ולפעמים היחידי) אליו אני נכנסת כל יום. שינוי השם קצת העלה אצלי חששות לגבי הגדרת הקונבנציונליות של הפורום, אך בנתיים נראה לי שהמגמה (של תמיכה בלתי מעוררת בלידות בית) לא השתנתה ורק רמת הפעילות עלתה וגם החשיפה לרעיון של ללדת בבית עולה
מאחלת לכולן לידות מדהימות
מנטי

debby12

New member
מנהל
הגזמת. את מעמודי התווך של הפורום

כבוד וכיף גדול הם שיש פה יולדות עצמיות ללא עזרה - והשרשור שאת ושרה הובלתן על זה בזמנו היה מרתק. הצצתי בהודעה הראשונה שלך בקומונה, ומצאתי את עצמי תוהה איך בסוף נראתה הלידה של "נומי נגה" שפתחה שם את השרשור. איכשהו באינטואיציה הייתי לא אופטימית והיה נראה לי שבבית חולים עם זירוז. למישהי יש מושג?

לי יש (נראה לי)

אם אני לא טועה, אני זוכרת משהו על לידה במרכז הטבעי בלאנידו. (אני זוכרת, כי גם אני חשבתי על המקום, אז ליקטתי מידע)

debby12

New member
מנהל
מעניין. תודה ../images/Emo24.gif

לה לא היה מוסר השכל מהסיפור אבל לי דווקא היה, והוא ש"לא יעזור בית דין, בבית חולים זה אף פעם לא יהיה כמו בבית" (לא מומלץ ללדת על 6 עאלק).

vashti72

New member
מזל טוב למקום המקסים הזה../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif

אני בפנים אם יש מפגש! אני אפילו אשמח להציג את אהובתי המקסימה... אבל יהיה עצוב בלי החוצניקיות שלנו! אולי תבואו לחגים? אולי נתחבר אליכן וירטואלית במפגש???

הלואי ויכולנו... ../images/Emo10.gif את יודעת כמה

עולים 4 כרטיסי טיסה בתקופת החגים (ועוד 10% על תינוקת)? ורכב שכור בארץ (הכי יקר שעלה לנו בכל מקום בעולם)? זה כל כך מבעס אותי שאנחנו לא יכולים עכשיו להרשות לעצמנו את זה שבא לי לבכות

debby12

New member
מנהל
מזל טוב לפורום ../images/Emo175.gif

הנה ההודעה הראשונה שלי כבר בשרשור הראשון של הפורום - מה שהופך אותי לוותיקה נראה לי
. בשנה שחלפה מאז נפתח הפורום זכיתי ללידה מדהימה של גילגי בצימר לידה של מיילדות בית בתחילת ינואר (סיפור הלידה הוכנס לאחרונה למאמרי הפורום). זו היתה לידה מדהימה ביותר ואני שמחה שזכיתי לחוות אותה. אני אוהבת את הפורום גם בזכות המשתתפות המקסימות פה, וגם בזכות תחושה מה של "שליחות" בכך שהוא חושף נשים לאופציה של לידה שלא בבית חולים - שאולי אחרת לא היו מודעות אליה. ולמי שזה מתאים - זו הלידה הכי מדהימה בעולם.

עופריקה

New member
מזל טוב לפורום

שמחתי למצוא פורום שכזה, עם הרבה נשים חוקרות, קוראות, שואלות ומשתפות. יש פה המון ידע ואחווה! ללא ספק פורום המעורסל ע"י אוקיסטוצין ואנדרופינים, ואמון כל אחת בגופה שלה ובכוחו של הטבע. יש פה הרבה אמת וכנות. תודה שאתן פה אגב, האם זה נכון שלא התארח פה אף לא גבר אחד? ושוב - יחי האנרגיה ההופכת עוברים, בליווי הססמא: היו לראש ולא לעכוז...
מזל טוב עופרי (שעוד לא בהריון)

njmom

New member
מזל לפורום ../images/Emo213.gif ../images/Emo65.gif

אני מאוד נהנית מהמידע הרב ש"זורם" כאן, וגם מהנסיון האישי של המשתתפות, וכמובן מסיפורי הלידה המקסימים. מאחלת לפורום הרבה דיונים מעניינים ועוד הרבה סיפורי לידה טובים
(מאחלת לעצמי לכתוב אחד כזה בקרוב...)

למעלה