מזל טוב לפורום

אום נטע

New member
מזל טוב גם ממני!

אני נכנסת לשבוע 35 ומדברת כמו גדולה וותיקה על לידת בית, ובמקביל עוד מתמודדת עם הפחדים שלי ... נכנסתי לפורום בפברואר ופה הודעתי לראשונה בניקי הקבוע על הריוני הצעיר. אז עוד לא ידעתי שיש פה מבקרות קבועות מהקומונה שלי שם הודעתי בניק אנונימי (הי סיס! הי זהר!) וכולי תודה ששמרו על שתיקה עד שהייתי מוכנה לצעוק מהגגות בשמי האמיתי
וגם הספקתי לפגוש שמות שהכרתי מ'באופן'. סך הכל עולם קטן
מקווה להוסיף את סיפור הלידה הבאה שלי בקרוב!
גדול, טלילה

ס י ס

New member
הי טלילה!

כבר 35?? וואללה! שיהיה בהצלחה ובשמחה! אז אני ממש לא זוכרת מתי נכנסתי לראשונה לקומונת לידות בית- אני משערת שזה היה בסביבות יולי-אוגוסט, במקביל לפתיחת הקומונה שלנו... אבל נדמה לי שזהו הדיון הראשון (והיחיד) שפתחתי, והאמת שבעקבות התגובות די נסוגתי מהשתתפות פעילה
, אבל לא משנה... כבר עבר. ברכות לפורום במלאת לו שנה, שיפרח ויתן פירות מתוקים!

debby12

New member
מנהל
אז איך היתה הלידה שלך בסוף?

קראתי בדיון שפתחת - פשייי באמת רצו שם הרבה אנרגיות <אני לא הייתי פעילה אז>

debby12

New member
מנהל
WOW נשמע מרשים

וגם נשמע כאילו בית החולים נתן לך ללדת בשקט ולא הציק. תגידי לבעלך שהוא התחתן טוב. אם בעלי כל הזמן היה ישן במקום לתמוך בי בצירים הוא לא היה עובר את זה בשלום

ס י ס

New member
../images/Emo6.gif

אני צריכה תמיכה בלידה עצמה, עם הצירים אני מתמודדת יופי לבדי...

אום נטע

New member
../images/Emo13.gif אני זוכרת את הדיון המקביל שפתחת

בקומונה, שם אנחנו מכירות אותך טוב. את הדיון שפתחת פה קראתי רק עכשיו - אני חושבת שהמגיבות פשוט שכחו ממה שכתבת שאת עמדת לפני לידה שלישית כשאת כבר מכירה בית חולים וכבר ילדת ללא משככי כאבים, וקיבלת יחס של מבכירה ...

אום נטע

New member
וחוצמזה

יש שם אחלה תת-שרשור פילוסופי על בחירה חפשית מול פטאליות. מרתק ביותר.

ס י ס

New member
לפי התאריך...

אני מסתובבת בארכיון "על עיוור" עד שמגיעה לאיזור התאריך ואז מקפצצת בין העמודים. באמת אחלה דיון

Rakefetsagman

New member
מזל טוב ../images/Emo77.gif

פורום ממש נעים תומך. מאוד חדשה פה - ומקווה להוסיף סיפור לידה בקרוב.

מזלטוב לפורום ../images/Emo65.gif פורום מאוד

פורום מאוד חשוב בעיני אני בהריון שני כמו שחלק מכן כבר שמע אחרי לידת בית חולים מזעזעת מקווה ללידה פעילה בהזדמנות זו מעדכנת אתכן כבר יש לי דולה מקסימה והתחלתי יוגה להריון וגם שיעורי דימיון מודרך ממש מקווה לספר לכן בנובמבר על לידה טובה, פעילה ומוצלחת על אף היותה בבית חולים בנתיים החיים סוחפים: מעבר דירה שתובע את כל זמני הפנוי...
מקווה לחזור אליכן, להתמך בכן לקראת הלידה מהדירה החדשה התמיכה והמידע שלכן כ"כ עזרו לי בחודשים האחרונים וחייבת לומר לכן
תודה!!

למעלה