ספיישל ימי הולדת- חלק שני

MoRoSH11

New member
ברנדן פרייז'ר

3/12/68 שחקן הרי את מכושפת לי, המומיה 1-2-3, לוני טונס חוזרים לאקשן, סקרבס, פגז מן העבר, אלים ומפלצות

MoRoSH11

New member
מריסה טומי

4/12/64 שחקנית רק נשיקה, מישהו כמוך, בחדר המיטות, בן דודי ויני, מה נשים רוצות,

MoRoSH11

New member
ורד פלדמן

4/12/81 שחקנית האלופה, האקס המיתולוגי, אולי הפעם

MoRoSH11

New member
קים בייסינגר

8/12/53 שחקנית 9 וחצי שבועות של שכרון חושים, עולמו של ויין 2, באטמן, סודות אל.איי, 8 מייל, דלת נסתרת, אלביס מלך לנצח, סלולר

MoRoSH11

New member
ג'ודי דנץ'

9/12/34 שחקנית מקבת, זכרונות אהבה מפירנצה, הנרי החמישי, המלט, מחר לנצח, שיקספייר מאוהב, תה עם מוסליני, העולם אינו מספיק, שוקולד, איריס וג'ון, חדשות הספנות, למות ביום אחר, חשבותה של רצינות, רידיק, גב' הנדרסון גאה להציג, קזינו רויאל, גאווה ודעה קדומה

MoRoSH11

New member
ג'ון מלקוביץ'

9/12/53 שחקן, במאי ומפיק מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, להיות ג'ון מלקוביץ', ג'וני אינגליש, המשחק של ריפלי, ז'אן דארק, האיש במסכת הברזל, קון אייר, על עכברים ואנשים, יחסים מסוכנים, אימפריית השמש,

MoRoSH11

New member
ג'ניפר קונלי

12/11/70 שחקנית היו זמנים באמריקה, רקוויאם לחלום, דרך לא שמורה, פולוק, נפלאות התבונה, בית של חול וערפל, לגעת ביהלום,

MoRoSH11

New member
ריאן גוסלינג

12/12/80 שחקן לזכור את הטיטאנים, המאמין, היומן, עדות שבורה, נוסחה לרצח

MoRoSH11

New member
ג'יימי פוקס

12/12/67 שחקן ריי, יום ראשון הגדול, נערות החלומות

MoRoSH11

New member
אדם ברודי

15/12/79 שחקן the o.c, מר וגברת סמית, הצלצול, אמריקן פאי 2, אמריקן פאי, בנות גילמור, סמולוויל

MoRoSH11

New member
בנג'מין בראט

16/12/63 שחקן אשה חתול, סכנה ברורה ומיידית, הדבר הטוב הבא, החתונה של החבר שלי, חוק וסדר

MoRoSH11

New member
מילה ג'ובוביץ'

17/12/75 דוגמנית ושחקנית האלמנט החמישי, האויב שבפנים,

MoRoSH11

New member
לוסי דובינצ'יק

18/12/82 שחקנית קלרה הקדושה, החברים של יאנה, גיבורים קטנים, מלח הארץ, פלורנטין, מרחק נגיעה, החצר, מיכאלה, מכתבים מריקשקש, כן לא שחור לבן

MoRoSH11

New member
סטיבן ספילברג

18/12/46 במאי ומפיק מינכן, מלחמת העולמות, טרמינל, תפוס אותי אם תוכל, דו"ח מיוחד, איטנלגנציה מלאכותית, להציל את טוראי ראיין, פארק היורה 1-2-3, הוק, רשימת שינדלר, אינדאינה ג'ונס, אמפריית השמש, אי.טי, הצבע ארגמן, מלתעות, מפגשים מהסוג האישי,

MoRoSH11

New member
בראד פיט

18/12/63 שחקן שלושים ומשהו, להתבגר ולהתגבר, תלמה ולואיז, מועדון קרב, אושן 11-12-13, סנאצ', מר וגברת סמית, המקסיקני, טרויה, 12 קופים, 7 חטאים, בבל

למעלה