ספיישל ימי הולדת- חלק שני

MoRoSH11

New member
רונית יודקביץ'

14/11/65 דוגמנית ושחקנית מתנה משמיים, אדמה משוגעת,

MoRoSH11

New member
אסתי זקהיים

16/11/65 שחקנית אבא גנוב 2, לילסדה, עפולה אקספרס, עשרים פלוס, 1000 קלוריות, טיפול נמרץ, הכוכבים של שלומי,

MoRoSH11

New member
עידו רוזנבלום

16/11/76 תסריטאי, מגיש ובמאי 48 שעות, בהפרעה, מונית הכסף

MoRoSH11

New member
מגי ג'ילנהול

16/11/77 שחקנית אחות של ג'ייק ג'ילנהול תסמכי עליו, סיפורים קצרים על אהבה, מעבר לכל דמיון, חיוך של מונה ליזה, דוני דרקו,

MoRoSH11

New member
אוון וילסון

17/1168 שחקן ותסריטאי המירוץ לצמרת של מקס פישר, כייבל גאי, שנאחי נון, מאחורי קווי האויב, משפחת טננבאום, זולנדר, אני מרגל, לדפור חתונה, אני אתה והוא, מכוניות,

MoRoSH11

New member
קלואי סוויני

18/11/74 שחקנית אהבה גדולה, אמריקן פסיכו, בנים אינם בוכים, מלינדה ומלינדה,

MoRoSH11

New member
מג ראיין

19/11/61 שחקנית כשהארי פגש את סאלי, אהבה בשחקים, ג'ו נגד הוולקנו, חתומים בנשיקה, נדודי שינה בסיאטל, אבה של גבר לאשה, עיר של מלאכים, יש לך הודעה, שיחה ממתינה, סימן חיים, קייט ולאופלד, לך תבין נשים

MoRoSH11

New member
ג'ודי פוסטר

19/11/62 שחקנית נהג מונית, הנאשמים, שתיקת הכבשים, איש קטן ושמו טייט, אנה והמלך, החדר, הטיסה, האיש שבפנים, האמיצה,

MoRoSH11

New member
גולדי הון

21/11/45 שחקנית ומפיקה אמא של קייט הדסון שמפו, טוראית בנג'מין, המוות נאה לה, מועדון האקסיות, כולם אומרים אני אוהב אותך, משחקי חברה, לא דופקות חשבון,

MoRoSH11

New member
אברי גלעד

21/11/62 מנחה ושדרן העולם הערב, עשינו עסק, קטן עלינו, הפיתוי, אחד נגד 100, כל בוקר, מה נהיה, העולם הבוקר, חמש וחצי,

MoRoSH11

New member
עלמה זק

21/11/70 שחקנית וקומיקאית ארץ נהדרת, חכמת הבייגלה, בטיפול, מסודרים

MoRoSH11

New member
ג'יימי לי קרטיס

22/111/58 שחקנית שישי הפוך, ליל המסיכות 8, מי הטביע את מונה, ליל המסיכות- 20 שנה אחרי, שקרים אמיתיים, דג ושמו וונדה, ליל המסיכות,

MoRoSH11

New member
אבי גרייניק

22/11/72 שחקן, קומיקאי וזמר דומינו, ילדים סורגים לאלוהים, פלטפוס, זולגות הדמעות מעצמן, מדורת השבט, חתה יסבח חתה, רוקדים עם כוכבים,

MoRoSH11

New member
סקרלט ג'והנסון

22/11/84 שחקנית העולם שבפנים, הלוחש לסוסים, אבודים בטוקיו, סקופ, בובי לונג, נערה עם עגיל פנינה, אשה טובה, בחברה טובה, איילנד, נק' מפגש, יוקרה, יומני האומנת, הדליה השחורה ,

למעלה