ספיישל ימי הולדת- חלק שני

MoRoSH11

New member
טומי לי ג'ונס

15/9/46 שחקן הנמלט, גברים בשחור 1+2, רוצחים מלידה, באטמן לנצח, המצוד, חיילים קטנים, המדריך לחיים בכפר, בעמק האלה

MoRoSH11

New member
מורן גרוס

15/9/84 דוגמנית ושחקנית אהבה מעבר לפינה, החיים עפ"י Y

MoRoSH11

New member
דני גבע

17/9/74 שחקן חדר מלחמה, קרוב לבית, שנת אפס, גומרות הולכות, פרשת השבוע, לא הבטחתי לך תאטרון- מקבת, חלום ליל קיץ, יוסף וכותנת הפסים

MoRoSH11

New member
ג'יימס גנדולפיני

18/9/61 שחקן הסופרנוס, רומן על אמת, כוננות מתמדת, תפוס את שורטי, סחרור בשחקים, נקודת מגע, 8 מ"מ, האיש שלא היה שם, המקסיקני,

MoRoSH11

New member
גורי אלפי

18/9/76 קומיקאי ושחקן פלטפוס, רק בישראל, דומינו, 101, שידורי המהפכה, המופע המרכזי, משחק מכור, ריקי ריקי, בסימן ונוס, לא הבטחתי לך, ככה לא מתנהגים, הסודות

MoRoSH11

New member
זוהר ליבה

20/9/77 דוגמן ושחקן הבועה,הכל דבש, טלנובלה בע"מ, ג'וני, האי, בובות, השמינייה, ריקוד מסוכן

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifביל וטום קאוליץ.

הסולן והגיטריסט (בהתאמה) של טוקיו הוטל.

MoRoSH11

New member
ביל מאריי

21/9/50 שחקן, מפיק וקומיקאי טוסטי, מכסחי השדים 1+2, חנות קטנה ומטריפה, לקום אתמול בבוקר, אשה לשניים, אד ווד, ספייס ג'אם, המלאכיות של צ'רלי, משפחת טננבאום, אבודים בטוקיו, גרפילד, פרחים שבורים, משולש פראי

MoRoSH11

New member
לוק ווילסון

21/9/71 שחקן 3:10 ליומה, הסופר אקסית שלי, לדפוק חתונה, אלכס ואמה, עד שהמשפחה תפריד בינינו, לא רק בלונדינית, משפחת טננבאום, המלאכיות של צ'רלי,

MoRoSH11

New member
וויל סמית

25/9/68 שחקן וזמר הנסיך המדליק מבל אייר, גברים בשחור 1+2, בחורים רעים 1+2, היום השלישי, אויב המדינה, פרוע על המערב, עלי, אני רובוט, תפוס ת'כריש, היצ', המרדף לאושר

למעלה