ספיישל ימי הולדת של כוכבים

MoRoSH11

New member
שרי גבעתי

24/6/82 דוגמנית, שחקנית, מנחה וציירת אקסיט, חוק וסדר- מדור מיוחד, כל לילה

MoRoSH11

New member
כריס אודונל

26/6/70 שחקן עגבניות ירוקות מטוגנות, ניחוח אשה, התא, באטמן לנצח, באטמן ורובין, מי רצח את קוקי?, רווק על תנאי, מעבר לגבול הסכנה, קינסי

MoRoSH11

New member
ניר לוי

27/6/68 שחקן החברים של יאנה, כיכר החלומות, חוכמת הבייגלה, משחק החיים, מיכאלה, אהבה קולומביאנית, ימים של אהבה

MoRoSH11

New member
טובי מגוויר

27/6/75 שחקן פחד ותיעוב בלאס וגאס, ספיידרמן 1-2-3, סופת קרח, פלזנטוויל, תקנות בית השיכר, כלבים נגד חתולים, סיבסקיט- אגדה אמריקאית, הגרמני הטוב

MoRoSH11

New member
ג'ון קיוזק

28/6/66 שחקן חייב לאהוב כלבים, 1408, משחק המושבעים, אמריקה מאוהבת, להיות ג'ון מלקוביץ'

MoRoSH11

New member
איילת זורר

28/6/69 שחקנית עניין של זמן, פלורנטין, אהבה אסורה, כיכר החלומות, זינזאנה, בטיפול, לילה ללא לולה, הבלוק, האסונות של נינהף, מינכן, מכתוב, חדר מלחמה, גומרות הולכות, אדם בן כלב, רק כלבים רצים חופשי שיחקה גם בתאטרון

MoRoSH11

New member
פמלה אנדרסון

1/7/67 שחקנית, דוגמנית ומפיקה משמר המפרץ, משמר המדף, חתיכה דוקרנית, וי.איי.פי, בוראט

MoRoSH11

New member
אייל קיציס

1/7/69 קומיקאי, בדרן ומנחה ארץ נהדרת, חלומות בהקיציס, לגעת באוכל, החטא ועונשו, האקדמיה לצחוק, האם אתה חכם יותר..., הידוענים

MoRoSH11

New member
ליב טיילר

1/7/77 שחקנית בתו של סטיבן טיילר, סולן אירוסמית מה שאת עושה לי, סיבוב פרסה, ארמגדון, לילה אחד במק'ולס, הנשים של ד"ר טי, שר הטבעות, ג'רזי גירל

MoRoSH11

New member
לינדזי לוהאן

2/7/86 שחקנית ודוגמנית אבא מתארס, החיפושית בהילוך גבוה, ילדות רעות, שישי הפוך, אני והמזל שלי, המדריך לחיים בכפר

MoRoSH11

New member
טום קרוס

3/7/62 שחקן ומפיק הגרוש של ניקול קידמן, וכיום נשוי לקייטי הולמס ימי הרעם, עיניים עצומות לרווחה, ראיון עם ערפד, ג'רי מגוויר, משימה בלתי אפשרית 1-2-3, מלחמת העולמות, כאריות לכבשים

MoRoSH11

New member
אווה גרין

5/7/80 שחקנית קזינו רויאל, החולמים, ממלכת גן עדן

MoRoSH11

New member
ויקטוריה קצמן

5/7/86 דוגמנית הזוכה של העונה הראשונה של הדוגמניות

למעלה