ספיישל ימי הולדת של כוכבים

MoRoSH11

New member
ג'ניפר לופז

24/7/70 זמרת, שחקנית ורקדנית רכבת הכסף, סלינה, סיביב פרסה, עיני נחש, דם ויין, רומן לא חוקי, אנקונדה, מארגנת החתונות,

MoRoSH11

New member
הלן מירן

26/7/45 שחקנית המלט, כטוב בעיניכם, חלום ליל קיץ, החשוד העיקרי, הוק, ללמד את גברת טנגל, פארק גוספורד, נערות לוח השנה, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, המלכה

MoRoSH11

New member
קווין ספייסי

26/7/59 שחקן 7 חטאים, החשוד המיידי, אמריקן ביוטי, תעביר את זה הלאה, קיי פקס,

MoRoSH11

New member
סנדרה בולוק

26/7/64 שחקנית ספיד 1+2, הרשת, בזמן שישנת, עת להרוג, קסם מעשי, נסיך מצרים, איזה מין שוטרת 1+2, הסודות של יה יה, התרסקות, שבועיים מראש, הבית באגם, תחושה מוקדמת

MoRoSH11

New member
קייט בקינסייל

26/7/73 שחקנית מהומה רבה על לא דבר, אמה, ימים אחרונים של דיסקו, ארמון של סורגים, פרל הרבור, שחייה לילית, בדיוק כשהתאהבנו, מלחמת האופל, הטייס, ואן הלסינג, קליק,

MoRoSH11

New member
ארז טל

27/7/61 מנחה ושדרן רק בישראל, העולם הערב, גלגל המזל, הכספת, איפה אתה חי, מועדון לילה, העולם המופלא,

MoRoSH11

New member
עירית קפלן

27/7/73 האלופה, שאול, פרנרו וספקטור, בקצב הקצב, ראש גדול תאטרון- שמנה, פלונטר, כטוב בעיניכם, עוץ לי גוץ לי, הצמה של אבא

MoRoSH11

New member
ארנולד שוורצנגר

30/7/47 שחקן מודל קליפורניה כיום שליחות קטלנית 1-2-3, הרקולס בניו יורק, הטורף, תאומים, , שוטר בגן ילדים, זכרון גורלי, שקרים אמיתיים, אירייזר, פגיעה הקפית, היום השישי, באטמן ורובין, סוף העולם

MoRoSH11

New member
ליסה קודרו

30/7/63 שחקנית חברים, רומי ומישל- פגישת מחזור, הקאמבק, ההפך ממין, שיחה ממתינה, בואו נדבר על זה, בואו נדבר על זה פעם שנייה, וונדרלנד

MoRoSH11

New member
ג'יימי פרסלי

30/7/77 שחקנית העשב של השכן, ג'ק וג'יל, קוראים לי ארל, מהיר ללא גבולות, קטע מהסרטים, אמריקן גאי

MoRoSH11

New member
ווסלי סנייפס

31/7/62 שחקן בלייד, תיאוריית הכאוס, עיר החטאים, נוסע 57, כוננות גבוהה, המצוד

MoRoSH11

New member
גידי גוב

4/8/51 זמר, שחקן ומנחה הלהקה, לילה גוב, יום חדש, דלת הקסמים, דיזנגוף 99, מגש הכסף, כיפו, הסודות של כנרת

למעלה