כמה דברים:
1. נכנסתי דרך הנייד שלי וראיתי ששם הדברים נראים הרבה יותר טוב והרבה יותר נעים לעין. זה מוביל אותה למסקנה שאין מנוס אלא לעשות דף לסלולרי ודף לאינטרנט. 2. לפני שתאכלי אותה חייה, אני אגיד לך שלדעתי, זה יחסוך לך זמן והתעסקות מיותרת בהתאמה הדף לשני הגירסאות. כך תוכלי לעשות בנחת דף לאיטרנט טדף לסלולרי בלי לדאוג כל הזמן איך יראו ואיפה וזה יתן לך יותר חופש פעולה. 3. הדף בסלולרי נראה לי בסדר גמור כך שאני אתן לך כמה הערות דחופות בדף האינטרנט. ז"א דרכי פעולה שינחו אותך הלאה. ראיתי שאת משתמשת בפיסקאות. לדעתי כדאי לך להכניס הכל לטבלה (למרות שבדר"כ אני נגד שימוש בטבלאות, אבל במקרה שלך, כן הייתי ממליצה על זה) בד"כ את דפי הHTML בונים בשני אופנים. הראשון שימוש בשכבות. מחלקים את הדף לקוביות ובכל קוביה שמים נושא אחר. השני - שימוש בטבלה שמלחקת לך את הדף. השימוש בשני האופנים נותן לך שליטה על העיצוב של הגופנים ועל הרקעים וכל מה שבא מסביב (רוחב, גובה, מיקום וכו'). בשלב ראשון הייתי מגדירה טבלה ברוחב של 960 פיקסלים - זה הרוחב המומלץ כעת לעיצוב אתר, מפני שרוב המסכים הם כיום 17 אינצ'. אצלי זה 19, אבל זה בהחלט לא נורא. את טבלה הזו הייתי מחלקת לשורת תפריטים ולכל תא, את יכולה להגדיר צבע אחר. את יכולה בתוך תא בטבלה לעשות טבלה נוספת, אם את רוצה לחלק אותו שוב. ז"א יהיה לך טבלה בתוך טבלה. את יכולה לתת בבודי רקע כללי שיהיה מסביב לטבלה או במקומות שלא הגדרת רקע, זה יכול להיות גם תמונה. יש אפשרות בטבלה לתת אפקט של כפתור למסגרת של התא, מה שגם יכול להתאים לתפריט שלך ולעשות אותו מעניין יותר. לגבי הסלולר, בכל זאת הערה אחת: ראיתי שאת הלוגו רואים קטוע (לפחות כך זה אצלי), אם את מפרידה את הדפים של הסלולרי והאיטרנט, את יכולה להקטין את התמונה הזו, כך שיראו אותה הרבה יותר טוב. לדעתי הפרדת הדפים ייתן לך חופש פעולה רחב יותר, את אולי מרוויחה את הגולשים מהסלולרי, אבל לדעתי מפסידה מאד את גולשי האיטרנט שהם רבים מאד וחבל. אגב, לאתר כזה הייתי ממליצה להרוויח כסף ע"י הוספת פרסומות של גוגל. זוהי דרך מאד מקובלת ואתם גם יכולים לבחור כך שהפרסומות יהיו מקטגוריות מסויימות, כך שלא תהיה לכם בעיה שתהיה פרסומת לא מתאימה לתוכן האתר.