רביעי הגדול
כן כן זה הגיע! יאי

JuSt My LuCk

New member
יום רביעי ../images/Emo6.gif

טוב למי שלא שמה לב נעלמתי קצת מהפורום .... XD היו לי שבועיים מטורפים בבית ספר
טוב אז יום רביעי היה מגניב ביותר, בוחן בהיסטריה בוחן מחר במתמטיקה יש יותר טוב מזה? סתם לא היה לי מצב רוח ממש טוב
אני לבד בבית עכשיו שבוע וחצי וכל יום אני מתנחלת אצל חברה אחרת... ו... היום קיבלנו את הציונים של הבגרויות!!!! אז בלשון לא נכשלתי שזה כבר טוב.... ו.... טוב יהיה טוב XD וכמובן שאיטליה!!!!

sweet shir

New member
קיבלתם את הציונים?! O___O

כתוב באתר שזה מגיע רק ביום רביעי הבא! OO:

just orr

New member
תתחדשי מיקי :)

ממממ 3 שעות מתמטיקה על הבוקר >< אבל לא נורא נתמודד עם הסינוסים. אה ודיברו איתנו על אתמול, כמובן. (כמעט כל הכיתה הבריזה מהשעתיים האחרונות חחחח) ממממ מחר בוחן באזרחות. ופעילות מועצת תלמידים (=מפסידים כימיה. אבל בטח המורה תעשה שעתיים עיוני ולא מעבדה ><) חחחחח ואתמול כתבתי את החיבור בלשון, שהנושא שלו זה "יש לקצר את יום הלימודים בשכבה שלנו". וואי כמה חפרתיייייייי XDDDDDDDD ו.. ממ נראלי איטליה. כאילו, הייתי בונציה בלאס ווגאס אבל זה לא אותו דבר.....

סאמוואן

New member
חחח וואי באסטד שנים לא שמעתי אותם...

אבל כיף לך תתחדשי
גם אצלי אין הרבה כל כך חוץ מזה שהיום הלכתי למשחק של הנבחרת שלנו בכדורסל... וכמו תמיד כשאני נמצאת במשחק כדורסל האנדרנלין שלי עולה ומתוך הפה שלי יוצא רוק/ריר רק מלראות את השחקנים הכוסונים האלה...אוחחח אני מתה על המשחקים האלה חבל על הזמן..חולה על כדורסל וכל מה שקשור! לזה!! קיצור,היה ממש כיף וניצחנו!!! וכמובן איך אי אפשר מבלי להצטלם איתם בסוף המשחק ולגעת בגוף השרירי שלהם
איזה כיף שביום שבת יש עוד משחק...לא יכולה לחכות... ואוחחח אני חייבת כבר עבודה...חחח זה קצת מוזר שאני בלי עבודה שאני מתגייסת עוד שלושה חודשים אבל שיהיה...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifמה נסגר? ראיתי שהיו עוד תגובות

ועכשיו אני רואה רק את של מור, כאילו אין עוד.. וגם בפיק שלי.. זה נעצר בתגובות מסויימות שראיתי שהיו עוד.. ווירד!! התגובה של מור חסרה בפיק שלי! איך זה קורה?! XDD

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo6.gifמוזרXD../images/Emo168.gif

התגובה שלי הכי חשובה שם
היא חייבת להופיע|גבות|XD אבל הגבת עליה,אז בסדר

white in Angel

New member
בשיא הדיליי...אבל אני עונה רק על השאלה

א-י-ט-ל-י-ה!!!!!!!!!!!!!! ורק בשביל מיכאלנג'לו!!!!!!!!!! יום רבעי....ת'אמת אני לא זוכרת מה קרה אני חושבת שרק הלכתי לקחת את הטבעת שלי ואני מקווה שתכולו לראות את זה במקוויקנד...

למעלה