שם: גיל: 31 .......ואמא של טוהר המקסימה - - - - - .סוף החיים.. אמאאאאא ה ז י ק נ ה אזור מגורים: בקעת אונו והסביבה באיזה תוכנה אני מרטש: cs2 דרך ליצירת קשר: הבית פתוח כולם מוזמנים לארוחות שחיתות תמונה איך הגעתי לפורום: באקראי - חיפשתי תוכנה לעיבוד תמונות והגעתי לקומונה הצעה למשהו לשים בחתימה אולי: ...לשים ?? חומוס סלט צ'יפס
שם: אלינוי אבל כולם קוראים לי אלי. גיל: 23 אזור מגורים: נתניה עיר הרשע והפשע... מספר כרטיס אשראי+קוד אישי: יש לי צ'יפ אלקטרוני מושתל ביד במקום כ.א. והמספר האישי זה 007. באיזה תוכנה אני מרטש: photo brush (כשאני בעבודה) וphotoshop (כשאני בבית..) דרך ליצירת קשר: אפשר או במסרים תמונה: צירפתי כבר אחת בשרשור הזה- אבל נוסיף עוד אחת מפורים האחרון איך הגעתי לפורום: דרך הקומונה המקסימה מקסימה הצעה למשהו לשים בחתימה אולי:... משפט סיני עתיק אומר שאם אין לך משהו חכם להגיד תגיד משפט סיני עתיק.
שם: יאנה גיל: 16 בקרוב מין: נקבה? תאריך יום הולדת: 26.11.91 מרטש/ת או לא מרטש/ת? : ממ לא.. אם את/ה מרטש/ת, אז באיזו תוכנה? ביי ואחרון - מה אתה מצפה או מקווה לתרום לפורום החדש? : אתם מדהימים ומרטשים ממש יפה!! אתם תצליחו=]
שם: נופר גיל: 17 וחצי מין: נקבה תאריך יום הולדת: 22/6/90 מרטש/ת או לא מרטש/ת?: יותר מנסה לצייר בפוטושופ ואומנות דיגיטלית אבל כן, גם מרטשת אם את/ה מרטש/ת, אז באיזו תוכנה? פוטושופ CS2 שקניתי במיטב כספי! ואחרון - מה אתה מצפה או מקווה לתרום לפורום החדש? : אהה, עבודות.
אני דיי נעלמתי... (בלי ה"דיי"... P שמעתי שיהיה פורום אבל לא האמתי שאני עוד אזכה לראות את זה... אחלה ! בהצלחה ! מה יהיה עתיד הקומונה ? ולמה אין קישור לפה בקומונה או בפורום פוטושופ ?